jobendeniseopreis - Denise en Job

Denise en Job Hier zijn we dan.. al meer dan 7 maanden onderweg en nog steeds verbazen we ons over de dingen die we zien! Sowieso hebben we tot nu toe een onvergetelijke tijd achter de rug en zoals jullie zien, nog:

Maar aan al het goede komt een einde... Wij gaan nog ff genieten, we hopen jullie ook van de foto´s en de verhalen. In ieder geval vinden wij het super dat er elke keer nog zo gereageerd wordt, bedankt!

P.S. check ook de GALLERY voor nog meer foto's
3 Forum Posts Top Photos Blog Map
Joined on: July 19th 2006
Last Login: July 13th 2009

TB Code: [blogger=20864]

by jobendeniseopreis, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Buenos dias voor de allerlaatste keer! Als je dan toch wat geld over hebt na 9 maanden reizen én je bent in de buurt van de Galapagos dan hebben we toch een 'moeten' momentje... En zo vertrokken we op 10 april richting Santa Cruz het hoofdeiland van de Galapagos en beginnen we aan onze 5 daagse tour. Wat een geweldige omgeving is dit zeg, het lijkt Discovery Channel wel maar dan live! De eilanden bestaan uit allemaal kleine vulkanen dus de grond is bijna overal zwart en vogels met kle [View Full Entry]

Published: April 17th 2007 | 427 Views | [diary=148375]

huge turtles
Fregates
Cactus eiland

Van La Paz in één ruk door naar Cuzco om Wendy en John weer te ontmoeten. Onderweg zie je de armoede om je heen.... rijen mensen die er een dagtaak aan hebben om hun gasfles te vullen, rijen mensen die geduldig de hele dag wachten voor de bank. Geduld is een schone zaak zegt men en waarschijnlijk zijn ze hier het beste erin. Het grote verschil tussen Peru en Bolivia in onze ervaring is de manier van omgaan met de toeristen. De Peruanen zien je als één groot bankbillet wat inhoudt dat je overal extra moet tippen of ze vinden [View Full Entry]

Published: March 31st 2007 | 208 Views | [diary=141889]

Salkantay
Over the edge
Islas Flotantes

Buenos a todos! De overgang van Argentinie naar Bolivia was ons al iets makkelijker gemaakt in het noorden van Argentinie, maar toch eenmaal over de grens gekomen lijkt het alsof we in een wereld stappen met veel meer cultuur. Het lijkt zelfs een beetje op Guatemala, de mensen, de marktjes, de kleuren. Er wordt veel op straat geleefd, veel gegeten, veel verkocht en veel gekocht. Ongelooflijk, wanneer we willen betalen met bijvoorbeeld 100 Bolivianos en ze geen wisselgeld hebben. Dit zou in Nederland betekenen dat ze niet terug hebben van 10 euro.... Zelfs betalen met 50 Bolivianos is hier l [View Full Entry]

Published: March 18th 2007 | 455 Views | [diary=139321]

Salar de Uyuni
Arbol de piedras
Miner

De stad Buenos Aires verruilen we zonder enig moeite voor het strand in Uruguay! Als eerste doen we een klein dorpje vlakbij de grens van Brazilie aan, namelijk Punta del Diablo. Heerlijk relaxed klein dorpje, waar het nog steeds wemelt van de vakantie hebbende Argentijnen. Dit betekent natuurlijk woekerprijzen en dus vertrekken we snel naar het volgende dorpje aan het strand: Valizas, nog kleiner dan Punta del Diablo en nog minder toeristen. Na een kleine zoektocht vonden we samen met ons reisgenootje Chantal uit Holanda een schattig klein huisje bijna op het strand en geinig voor wein [View Full Entry]

Published: March 9th 2007 | 303 Views | [diary=133177]

Duinen
Braziliaanse kant
Dor en droog

Vanuit een levend Buenos Aires ola aan allemaal, Wat een geweldige stad is dit zeg! Ondanks de grote van deze enorme stad (14 miljoen inwoners inclusief de suburbs) is het erg makkelijk onze weg te vinden hier. Mede dankzij de stad met de meeste 'cuadros' (blokken van 100m bij 100m) en mede dankzij een erg makkelijk, overzichtelijk en net metro systeem! De meest bekende (en kleurrijke) wijk in Buenos Aires schijnt La Boca te zijn. Jaja, de wijk waar Diego Armando Maradonna zijn voetballen heeft geleerd (en zijn ¨hands¨ balletjes waarschijnlijk ook). Een wijk gebouwd door [View Full Entry]

Published: February 20th 2007 | 300 Views | [diary=129477]

Caminito
Engeltje
Straatkunst

Buenos, het wordt allemaal meer spaans en minder Nederlands, misschien tijd voor jullie om een cursus te volgen? Lomo = dikke vette biefstuk, lekkerste gedeelte van de koe! Vino = Lekkerste wijnen (vooral rode) uit de Mendoza streek! en Sol kennen we natuurlijk allemaal! maakt het alleen wel een beetje droog hier allemaal aan deze kant van de Andes! Een flinke omschakeling van Panama naar Argentinie; een modern land (ookal heeft het zijn armoede ook zekers wel!!) met veel mogelijkheden, makkelijk te bereizen, veel locale vakantiegangers en vooral heel veel wijn! [View Full Entry]

Published: February 10th 2007 | 546 Views | [diary=120457]

Kerstmaal!
Cerro Cathedral
7 lakes district

Na een hevig afscheid is het tijd om mas o menos twee weken op eigen benen te staan.... Een goed begin is het halve werk vandaar een verhuizing naar een hostel met een zwembad om de hete middagen hier in Mendoza te kunnen doorstaan! Voor degene die heel nieuwsgierig zijn: mijn ideale hostel alles is waar, behalve de voetbaltafel... Bij aankomst in het hostel bleek ik niet de enige Spaanse cursist te zijn en vergezelde Andy mij elke dag getrouw heen en terug naar school. Andy bleek tevens een goede chefkok en was niet te beroerd om dagelijks een lekkere ton [View Full Entry]

Published: January 15th 2007 | 225 Views | [diary=114711]

Con mi professora Ana Maria
De weg met...
 Het hotel in Villavicencio

Are you such a person who can´t read dutch? Click here for english version! Aconcagua 6962m hoog, één van de 7 cumbres, of 7 hoogste bergen per werelddeel! Die wilde ik wel even beklimmen! De Beste tijd van het jaar om dit te doen is januari, mooi begin van het nieuwe jaar dus, het liep alleen iets anders dan verwacht..... Aangekomen in Mendoza, de gateway voor de Aconagua, begint eerst de zoektocht naar een expeditie, of groep zoals je het ook gewoon kunt noemen! Want aa [View Full Entry]

Published: January 15th 2007 | 466 Views | [diary=114125]

Plaza Francia
Plaza  de Francia
Avelange

Ola Muchachos! Onze laatste update vanuit Centraal Amerika en wel vanuit Panama want op vrijdag de 22ste vliegen we naar Chille om daar kerst en nieuw jaar te vieren! De laatste dagen in Costa Rica verliepen wat minder voor zieke Denise... Alles wat ik at kwam er met dezelfde vaart aan beide kanten uit (jullie mogen zelf bedenken hoe dat dan eruit ziet...) en ´t enige wat ik heel goed kon was in bed liggen. Waarschijnlijk iets verkeerds gegeten?? Na twee dagen was ik het behoorlijk zat (en Job natuurlijk ook....) en zijn we met een halfzieke Denise naar Bocas del [View Full Entry]

Published: December 20th 2006 | 503 Views | [diary=107775]

Dolfijnen!!!
Isla Bastimentos
Riviertje

Buenos! Hier weer een update en dit keer vanuit Costa Rica, een klein landje vol met Amerikanen die de prijs opdrijven en waar de Mc Donalds en de Pizzahut weer volop schijnen op iedere hoek van een straat die nog niet eens geasfalteerd is! Ah, wat is het toch heerlijk om te merken dat Amerika zoveel invloeden heeft all over the world! De eerste indrukken zijn altijd de beste (zeggen ze). Nou, dit keer zijn de 2de indrukken het belangrijkst, want nadat we door de 'amerikaanse schil' hadden heen geprikt kwam er een heel ander Costa Rica tevoorschijn... eentje van ontzettend [View Full Entry]

Published: November 27th 2006 | 1184 Views | [diary=103393]

Stranden van St Theresa