jobendeniseopreis' Guestbook
Comments
Date: 21st April 2007
corine:)
he job en denise, wauw was super om jullie gisteren weer live te zien.. eindelijk! Gezelli dat jullie weer back in town zijn. Zet net mn computer aan en zag jullie up-date...beetje laat misschien :) jeetje das idd echt discovery channel en dan voor jullie live, waanzinnig! Jullie verhalen waren gisteren helemaal top..Gaan we gauw weer verder kletsen? doeidoei
corine:)
Date: 20th April 2007
Echt super gave foto's luitjes!!! Jammer dat het al voorbij is, maar ook weer leuk om iedereen te zien volgens mij?!! Wij kijken ook al een beetje uit naar 11 mei, al gaan we nu nog effe genieten van Ankhor Wat! Jullie hebben zeker geen schildpadje mee naar huis genomen he?? liefs Marthe
Date: 20th April 2007
een beetje jaloers
Ja hallo, ik ben erg jaloers maar mag ik jullie ook een beetje jaloers maken... Korf... ik zit nu lekker in Aussie. He eindelijk kan ik ook iets terugdoen om je een beetje jaloers te maken. Zijn maandag aangekomen in Darwin en rijden nu naar Perth. Vet cool. heb vandaag een croc van een afstandje in de rivier gezien. Maar ik zie dat jullie al veel meer hebben gezien. Geniet nog van de laatste dagen. Tot gauw? De Keesie
een beetje jaloers
Date: 19th April 2007
Toch ook wel weer jammer dat de jaloezie momentjes weer voorbij zijn bij het zien van al jullie verschrikkelijke verhalen en foto's. Maar tof om je snel weer te zien, we bellen snel. Laat eerst maar de families etc. en dan kom ik wel ergens in de zomervakantie. Dikke kus Brenda
welkom thuis
Hoi lieve job en denise, ben blij dat jullie straks weer terug zijn!! De weersomslag zal wel meevallen want tis hier mooi weer... Tot vrijdag!! kusje Janna
welkom thuis
jajaja blablabla
ja liebe freunde nuust echt genoeg geweest he!! ben die foto's nu meer dan spuugzat!;) tiet om naar huus te gehen neit waar! liefies een hele goeie vlucht naar holanda, genoeg slapen aan boord zodat we thuis weer n boel bij kunnen teuten!! cant wait to see you guys again!! dikke tuut van biet!
jajaja blablabla
Robbie en Suus
Voor de allerlaatste keer dan! Wat een ontzettend leuke afsluiting van jullie 9 maanden durende reis zeg.... En die foto's.... Geweldig. We kunnen niet wachten jullie weer te zien. Knuffelen wordt lastig met zo'n dikke buik ertussen, maar we gaan het zeker proberen, haha!! Tot gauw lieverds, dikke kuzz van ons
Robbie en Suus
Tot morgen.......
We kunnen nu gewoon zeggen; tot morgen! We hebben met heeeel veel plezier jullie fantastische verhalen gelezen en foto's bewonderd. Een avontuur om nooit meer te vergeten. Wij zijn heeeeeel erg blij dat we jullie morgen eindelijk live gaan zien. Kijken er ontzettend naar uit, hebben jullie erg gemist. Nu nog even (voor ons) de laatste loodjes..... Goede vlucht en dus tot morgen liefie Job en zussie. Dikke kus van zus en jowi.
Tot morgen.......
snik snik...
He toppers! Het allerlaatste dagje is aangebroken...snik snik!? Wel gaaf dat jullie nog even een stukje van Finding Nemo konden meepakken. Echt topfoto's. Of zoals Job zou zeggen: "ook niet echt mooi he?" Nog 2 weken en dan zien we elkaar weer in Zwolle. Hebben jullie al een mobiel nummer in Nederland? groeten uit Cambodja
snik snik...
Fotootje
Die foto´s, heb je die uit een boekie? Goeie reis naar Nederland. (ik ga wellicht ook als beginnend-leraar aan de slag) Dennis
Fotootje
Date: 18th April 2007
Nou lieve mensjes, Fijn dat jullie er straks weer zijn! Het zonnetje hangt al enige tijd voor jullie uit! Denise, dank je wel dat je op mijn buddy Job hebt gepast. Zo op reis zijn is natuurlijk wel spannend voor hem, he ;-) Tof dat jullie samen dat avontuur zijn aangegaan! Gaaf ook zeker voor jou Denise, dat je die stap hebt gezet! Tot heel snel, groetjes Robbie :-)
Date: 18th April 2007
Heel voorzichtig en met enige aarzeling lopen ze dan op elkaar af. Wat zou hij denken, hoe(veel) is hij veranderd? Zou het nog klikken? ... Dan gooien ze beiden hun tassen van zich af en beginnen steeds sneller te lopen. De armen bewegen naar buiten en ze sluiten elkaar uiteindelijk in de armen. Nee, dat was de verkeerde persoon, dit is hem niet. Ze draaien zich om en zien elkaar staan. Zwijgend kijken ze elkaar aan. Totdat de oudste van de 2 het zwijgen verbreekt en zegt: "Tja, wanneer ben je 2 vrienden?..."
Date: 15th April 2007
de laatste dagen...
Alvast een hele goeie reis toegewenst! Geniet van de laatste dagen en tot over 2.5 week. groetjes, Jelmer P.S. Ik verwacht nog wel een laatste update trouwens (-;
de laatste dagen...
Date: 13th April 2007
Groeten van Alfredo
Hee toppertjes wat een goed verhaal en mooie foto´s , hopenlijk gaan de galapagos nog voor the grand finale zorgen, veel plezier Q y O
Groeten van Alfredo
Date: 10th April 2007
Net terug van onze Aconcague trip..
Hoi Job en Denise, we hebben net je verhaal gelezen over je trip naar de top. We waren toch wel wat nieuwsgierig aangezien wij net terug zijn van onze 3-daagse trip naar plaza Francia (4200m). Spannend verhaal hoewel we de afloop natuurlijk al wisten. Wij hadden het trouwens ook erg lastig met de hoogte en dan waren we op 'nog maar' 3300 meter hoogte! Trouwens super dat we na ons gesprek aan de spelletjes tafel ons reisschema helemaal omgegooid hebben. Patagonia was geweldig, super etc etc! Bedankt hiervoor... Goede reis terug, groeten Tjarko en Meike tjarkovanderpol@gmail.com
From Blog: Expedition Aconcagua 2007
Net terug van onze Aconcague trip..
From Blog: Expedition Aconcagua 2007
Date: 8th April 2007
He reizigers. Mooi verhaal weer. Lekker om zo op een vrije dag te lezen. Maak er nog even een leuke tijd van de laatste paar dagen en zorg dat jullie weer veilig terugkomen in nederland. moeten jullie weer wennen aan het leven hier. Heel veel plezier nog de laatste tijd daar. groet
Date: 7th April 2007
Jaloers
Hey Job en Denise! Heb jullie berichtjes gelezen en ben dus weer helemaal op de hoogte! Ondanks dat ik er zelf zo'n 3 maanden geleden ben geweest, ben ik ontzettend jaloers op jullie! Ik zou zo weer terug willen om nog net dat ene te doen of zien dat jullie dan weer wel hebben gezien en ik niet :). Geniet nog maar lekker van die laatste 13 dagen, want als je eenmaal weer thuis bent, is alles wel weer heel snel gewoon. Weet niet of ik dat al wel eens had gezegd, maar ik vond het erg leuk jullie te hebben ontmoet, want ik heb een aantal erg leuke dagen met jullie gehad in Buenos Aires en Valizas. Veel liefs Chantal!
Jaloers
Date: 6th April 2007
Peru
Hey u 2! How are you? Fabtastic Peru - I just watched a documentary about these mystique sea up in Peru - did u take a bath in there? It says you should dive in 7 times and all the bad dissapears. (something like that - it's all about these rituales..) Weather is lovely in Munich right now! STefan and I have been to Tenerife Island last week - surfing was good, weather conditions solala - we had some rainy days..but shpooing was good:=) I started my new job on Monday (short week b/c we have the bank holiday today!) pretty hard work - you can't really compare it with the "office" work I did for Helly...everything is still new for me - and all the new faces - but I think I like it:=) have still 7 weeks of trainee weeks in different shops ahead of me and then I will start in my shop in Munich downtown:=) Hey, and I have great news: I will become an aunt in October!! My sister is pregnant - jippiiieee, BABY!! We still don't know what it will be, they wish for a boy, I'd love to have a baby girl - everything in pink and so on..but we'll see. I'll keep you posted! TAKE CARE AND ALL MY LOVE (also from Stefan..but as you know..he always wants to wright but is way too busy:=) LINDA
Peru
Date: 6th April 2007
toch nog jaloers...
Ha sjoppie en Dennie, Dus jullie hebben soms ook het idee dat je een wandelend bankbiljet bent? Erg herkenbaar! Echt geweldige foto's. NOg behoorlijk sportief bezig trouwens. Moeten straks echt aan de bak bij Fitplaza. Voor jullie nog 2 en voor mij (ons) nog 3.5! Houden jullie 5 mei (bevr.festival) vrij in Zwolle? Ik zit nu in Sapa in Vietnam vlakbij Chinese grens. Is erg indrukwekkend om hier een paar dagen rond te lopen. Mensen zijn erg arm en leven zonder elektriciteit en enige luxe. Geniet van jullie laatste 2 weken!!! groetjes, Jelmer
toch nog jaloers...
kado's
Wij willen graag iets zonder al die pittoresque kleurtjes. Graag iets grijs/bruin met rustig motief Haste pronto, amigos, vos vemos en Mayo.
kado's
Date: 5th April 2007
Hey Job en Denise, Wat een leuke verhalen weer om allemaal te lezen.. en ja de fotos zeggen genoeg! echt super mooi. Geniet nog de laatste drie weken. Heel veel plezier, maar dat zal wel lukken! kus Jans
MP
Hee jullie, dus lekker die alternatieve Machu Pichu trip gedaan. Dat spreekt mij ook wel aan. Ik heb een weekje Huaraz gedaan en iedere dag moeten vechten tegen list en bedrog in Peru. Het houdt niet op. En ik moet nog naar Cuzco... Galapagos??? Doe maar duur!
MP
Bijna zover
Ja, het aftellen is begonnen. Nog 15 dagen en dan zijn jullie weer in Nederland en wat zal het wennen zijn om weer in het strakke nederlandse tijdsschema mee te lopen. Maar ook wel weer fijn vast om iedereen te zien. Tot snel ! dikke kus Brenda
Bijna zover
Sign In

Hannieta
non-member comment
Welkom Thuis!!
He darlings!! Ik lees nu pas jullie up-date...ik was in Bella Italia...heel vervelend :-) Wat een verhalen weer!! foto's!! nu thuis lekker ff bijkomen van al jullie avonturen en alles op je in laten werken!! Tot zaterdag bij Co!? Zien om jullie weer te zien!! Zal nu wel saai zijn op de mail... geen coole up-dates van jullie meer!! Tot snel!! Hannieta