TLassen - Thomas Lassen

Her kan I alle følge lidt med i, hvad jeg render og laver på den anden side af kloden! Jeg vil løbende opdatere med beretninger og billeder. Håber I vil give noget feedback, og ikke mindst fortælle om, hvad der foregår hjemme i lille Danmark...
Blog Map
Joined on: July 10th 2008
Last Login: February 14th 2009

by TLassen, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

January 16th 2009
Nordøen Oceania » New Zealand » North Island
DSC01500
DSC01500
Gammelt Maori hus i Te Papa museum
Efter at færgen var kommet i land i Wellington, og vi fik checket ind på vores hostel, var klokken ca. 17.30. Det betød vi ikke havde lang tid til at se New Zealands hovedstad, da vi allerede skulle videre med bussen næste morgen. Vi skyndte os over på New Zealands største museum, Te Papa, og nåede lige at pløje igennem deres to Maori udstillinger inden de lukkede kl 18. Herefter gik vi lidt rundt i byen og endte oppe ved parlaments bygningerne, hvorefter vi var blevet for sulten til at se mere af Auckland! Som sagt skulle vi allerede afsted næste [View Full Entry]

Published: January 16th 2009 | 20 Views | [diary=363955]

DSC01506
DSC01514
DSC01519

Fra Franz Josef tog vi Magic-bussen videre til Queenstown, som også er kendt som ”the adventure capital of the world”. Den første dag vi havde der var der sog ikke meget adrenalin over. Vi tog nemlig på en lille afstikker til Milford Sound, som lå en 5-6 timers bustur væk fra Queenstown. Det var et rigtigt flot fjord agtigt sted, med vandfald ned langs bjergsiderne. Turen derud var også rigtig flot igennem masser af bjerge og frodige grønne dale og endnu flere vandfald. Det er bare som om man ikke påskønner tingene lige så meget, når man ser bjerge og vandfald [View Full Entry]

Published: January 7th 2009 | 24 Views | [diary=360955]

DSC01307
DSC01323
DSC01327

På New Zealand ankom vi til Christchurch sent om aftenen, og første dag brugte vi til at få planlagt resten af vores tur. Hvad vi har planlagt må i følge med på bloggen for at finde ud af, da jeg skriver om det som det sker! Næste dag tog vi vores første Magic Bus til Kaikura, hvor man kan se whaler og svømme med delfiner. Da vi kommer forbi byen igen senere valgte vi ikke at lave noget af det i første omgang, men har fundet ud af, hvad vi skal i næste omgang. Næste dag tog vi bussen videre mod [View Full Entry]

Published: January 2nd 2009 | 24 Views | [diary=359198]

Sydney Oceania » Australia » New South Wales » Sydney
DSC00822
DSC00822
Three sisters
Da jeg ankom til Sydney ved middagstid var der meget gråt og regnede. Det blev ved resten af dagen, så det satte sine begræsninger på, hvad jeg kunne lave. Derfor gik jeg lidt rundt i byen, for at lære den lidt af kende. Kom bl.a. ud til Kings Cross, hvor modsætninger virkelig mødtes. Der lå en bums og sov ca. 100 meter fra en Lambourghini forhandler! På vej tilbage ringede de 2 drenge og Pia og spurgte om jeg vil med dem ind og se en forestilling i Operahuset. Så om aftenen gik vi op til operahuset i silende regn, og [View Full Entry]

Published: December 18th 2008 | 54 Views | [diary=355237]

DSC00831
DSC00836
DSC00859

DSC00635
DSC00635
Udsigt over Noosa
Fra Noosa gik turen mod Brisbane, Australiens tredje største by. På vejen stoppede vi dog lige i Australia Zoo, som er en zooligisk have Steve Irwin startede. Det var ham den små tossede krokodille jæger der døede for et par år siden, hvis nogen skulle være i tvivl. Det var meget godt i forhold til andre Zoo’s da man var meget tættere på dyrene og kunne fodre dem og røre ved dem. Efter at man har set alle dyrene så mange gange, også ude i det vilde, var det bare ikke så voldsomt imponerende. Og så begyndte det at regne helt [View Full Entry]

Published: December 14th 2008 | 47 Views | [diary=354054]

DSC00640
DSC00644
DSC00648

Efter den lange bustur ankom vi til Airlie Beach lige omkring middagstid. Her stod den så på afslapning resten af dagen, bl.a. ved den ganske lækre lagoon byen havde stillet os til rådighed. Næste dag skulle vi så afsted ud på vores skib ”New Horizon”, som skulle være vores hjem de næste 2 døgn. Da vi først tog afsted om eftermiddagen inkluderede det 2 nætter ombord. Der var 32 rejsende ombord, så der var masser af mennesker at komme igang med at snakke med! Højdepunktet på turen var uden tvivl Whitehaven Beach, som er den 2. Smukkeste strand i verden, og [View Full Entry]

Published: December 3rd 2008 | 25 Views | [diary=350816]

DSC00528
DSC00538
DSC00547

November 24th 2008
Cairns Oceania » Australia » Queensland » Cairns
Så er rejselivet for alvor skudt igang, og hvilken start det har fået. Fredag morgen tog jeg et fly fra Melbourne, der dog var forsinket en god time pga. lyn. De fleste af de andre danskere havde været i Cairns et stykke tid, og Christian havde bl.a. mødtes med en gammel barndomsven, som nu bor i Cairns, og arbejder som pilot. Derfor blev vi alle inviteret med til en stor fest for piloter og stewardesser fredag aften. Det var en udklædningsfest, og vores $5 udklædning var mildt sagt underdressed! Alle havde gjort forbavsende meget ud af deres udklædning. Der var bl.a. [View Full Entry]

Published: November 24th 2008 | 28 Views | [diary=348021]

DSC00429
DSC00438
DSC00451

November 13th 2008
Farvel til Melbourne Oceania » Australia » Victoria » Melbourne
Så havde jeg min sidste eksamen i går, så nu er studiedelen af min tur helt færdig! Der var 33 grader i Melbourne i går, så vi var lige ude og fejre sommerferien med nogle kolde øl! Siden jeg sidst skrev har jeg ikke lavet noget specielt, men vi har fået holdt en masse farvel middage og afskedsfester med dem man nu har snakket med hernede. Meget tidligt i morgen rejser jeg så fra Melbourne. Det bliver som sagt lidt trist, da jeg virkelig er blevet glad for byen. Går stille og roligt og pakker alting ned, og gør mig klar [View Full Entry]

Published: November 13th 2008 | 23 Views | [diary=344592]

Det er virkelig hårdt at have læseferie! I Danmark er det, fordi man låser sig inde i 1½ måned for at læse. I Australien er det fordi man næsten ryger på druk hver dag :-) Det hører lidt sammen med, at alle er ved at forlade Melbourne, og så lige vil nå de sidste ting, samt holde afskedsfester. Men vil lige skrive om nogle af de fede oplevelser jeg har haft de sidste par uger. Mandag i sidste uge var jeg ude og spise på sporvognsrestaurant med Anita, Christian og Henrik. Det var lidt dyrt, men bagefter var vi ikke i [View Full Entry]

Published: November 6th 2008 | 35 Views | [diary=341814]

Lidt fra min hverdag Oceania » Australia » Victoria » Melbourne
DSC00013
DSC00013
Den danske bager i Frankston
Så nærmer Uni dagene hernede en ende... Havde min sidste time i onsdags, og har nu læseferie den næste lille måned. Derfor har jeg også kun en lille måneds tid tilbage i Melbourne. Derfor synes jeg lige, at jeg vil give jer et lille indblik i min hverdag her i St. Kilda East. Det kommer mest til at bestå af billeder med tilhørende tekst. Men kan da også lige give en bette update af hvad jeg har lavet de sidste par uger. Fra vi kom hjem fra Tasmanien og indtil torsdag har den stået på en del skolearbejde. Alle rapporter og [View Full Entry]

Published: October 19th 2008 | 38 Views | [diary=336017]

DSC00015