Ozzie Rick - Rick Snabel

Rick Snabel Hey lieve mensen!

Hier mijn collectie reisverhalen, aangevuld met foto's, van mijn trip met Buur en Boeters naar Taiwan, Australië en Nieuw Zeeland!

Robbert's reislog: http://oppersjaak.blogspot.com
Ton's reislog: http://tonboeters.waarbenjij.nu
2 Forum Posts Top Photos Blog Map
Joined on: September 17th 2007
Last Login: July 2nd 2009

by Ozzie Rick, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

En welkom terug bij mijn Nieuw Zeeland update, 2nd edition. Zoals vermeldt was Haast een weinig inspirerende plek, maar dit gold absoluut niet voor de Haast-pas welke wij moesten doorkruisen om aan de andere kant van de Alpen te komen. Hierbij gingen we dus echt dwars door de Alpen met aan beide kanten schitterende uitzichten over de besneeuwde toppen, terwijl de weg zelf door bossen, dalen en langs rivieren liep. Dit leek inderdaad op de omgeving zoals ik hem kende uit de Lord of the Rings films. Her en der hebben we nog een stop gemaakt om even ademloos te genieten [View Full Entry]

Published: April 7th 2008 | 34 Views | [diary=263340]

Haast river
Touwbrug
Puzzleworld

Buenos dias! Zo eindelijk dan de laatste update van mijn trip. En ja, ik ben inderdaad al terug inmiddels, maar goed, wat kan ik er verder van maken dan dat ik een beetje een motivatiegebrek had om het laatste stuk van mijn reis met jullie te delen. Want het valt niet 100% mee om vanuit een half jaar lang leve de lol in een aantal fantastische landen opeens weer terug te zijn in het kille Nederland. Want sneeuw met onze terugkomst, daar had ik toch geen moment rekening gehouden. Goed, onze laatste reisbelevenissen dan maar, onze trip naar Nieuw Zeeland. Vakantie. [View Full Entry]

Published: April 7th 2008 | 26 Views | [diary=261305]

Kaikoura van afstand
Seabert!
De haven van Picton

Sunset @ Uluru
Sunset @ Uluru
Zie ook het kleurverschil met de vorige!
Een goedendag wederom! Eindelijk! De outback in! Dit was voor mij echt een passende afsluiting van onze trip. Ik keek zo ongeveer al ons hele verblijf uit naar deze trip, en nu ging het dan ECHT gebeuren. Samen met Ton, in onze gehuurde Nissan X-Trail en dan maar rossen door het grote niks. Omhoog via Coober Pedy richting Northern Territory. In de territory uiteraard de onmisbare Uluru (Ayers Rock), Olga's, King's Canyon en dan naar het laatste punt: Alice Springs. Hier vandaan zouden we dan onze weg terug zoeken richting Adelaide. Een hoop kilometers door de woestijn, maar met een beetje [View Full Entry]

Published: March 11th 2008 | 196 Views | [diary=253934]

Blast zone warning
Harsh life out there....
Sunset in the outback

Hey everyone, Vanuit Melbourne vertrokken we voor de inmiddels al één na laatste Australische etappe naar Adelaide. Zo'n 1000 km, en via de Australische variant van de Pacific Coast Highway tussen Los Angeles en San Francisco, de Great Ocean Road. Vervolgens stonden ook nog de Victoriaanse bergen van de Grampians op het programma, met aboriginal rockart en een hoop Australische beesten, iets wat altijd bovenaan ons lijstje staat :) Helaas blijft het gebrek aan tijd (tenminste, als je alles wilt zien...) ons parten spelen. Eigenlijk is 2 dagen Great Ocean Road aan de korte kant, om het ec [View Full Entry]

Published: March 8th 2008 | 57 Views | [diary=252503]

Surfers @ Torquay
Lighthouse
Timermomentje numero zoveel

G'day mates! Het is weer eens tijd voor een blogpostje...en deze is echt lang "overdue"! De afgelopen weken is er veel gebeurd, vooral nadat we op 17 februari Sydney verlieten voor de rest van onze roadtrip. De eerste etappe ging naar Melbourne, via de Blue Mountains, Canberra en de Snowy Mountains. De laatste weken in Sydney waren nog steeds net zo leuk als de eerste paar. Ondanks of misschien wel dankzij het werk. Ik heb tijdens de in totaal de 6 weken bij de Glenmore echt een supertijd gehad. Het horecaleven was een leuke afwisseling van de veelal kantoorbanen die ik [View Full Entry]

Published: March 4th 2008 | 43 Views | [diary=251218]

Blue Mountains
En maar weer eens een watervalletje
Beetje grotten checken

Hey mensen, Het is al weer een maand geleden sinds de vorige update, en alhoewel het lang lijkt, is er eigenlijk weinig gebeurd dat echt de moeite waard is! Vorige keer waren we nog druk bezig met werk zoeken in Sydney en uiteindelijk zijn we daar dan ook alledrie in geslaagd. Zelf ben ik uiteindelijk beland bij hotel/bar/cafe/bistro "the Glenmore" (voor geinteresseerden: http://www.glenmorerooftophotel.com.au). Na mijn trial shift werd me eigenlijk gelijk al beloofd dat ik aangenomen zou worden, en de volgende dag werd ik inderdaad ook gebeld met de vraag of ik de week er na [View Full Entry]

Published: February 3rd 2008 | 76 Views | [diary=241255]

Brian Wilson @ Sydney Festival
Staff Party @ the beach
Collega's

Happy New Year!!!!!!!!!!!!!!!! Zo dat is ook weer achter de rug! =) De afgelopen weken stonden natuurlijk in het teken van kerstmis en oud en nieuw. Tijd hadden we genoeg, want werk was nog steeds niet gevonden. De hele maand december hebben we gezocht naar werk, maar uiteindelijk was het resultaat 0,0. Kantoren dicht, backpackerbanen allemaal bezet en bedrijven die wel wachten tot het nieuwe jaren om de gaten op te vullen. Deze conclusie konden we wel stellen na een dikke 2 weken jobhunten zonder tastbaar resultaat. Uiteindelijk hebben we dan ook maar de knoop doorgehakt en besloten om d [View Full Entry]

Ozzie Rick - Rick Snabel | Read The Full Entry | Subscribe
2091 Words | 0 Comment(s) | 26 Photo(s) | 0 Video(s)
Published: January 4th 2008 | 83 Views | [diary=232736]

Merry X-mas!
Mad Monday
Kerstmis + alcohol = Ton

En welkom terug bij mijn reisverhalen! Aangezien wij voorlopig wel in Sydney zitten, leek het me voor de verandering eens leuk om de stad eens nader te omschrijven. Een soort "travelguide" dus, maar dan eens een keer niet walgelijk positief, maar met een objectieve blik :) De stad Sydney is opgebouwd rond de monding van de Parramatta rivier, door ons inmiddels al omgedoopt in de Parmaham rivier. Deze wordt steeds breder, en het is moeilijk om aan te geven waar de zee begint en waar de rivier precies eindigt. De ligging heeft wel tot gevolg dat het een stad is met [View Full Entry]

Published: December 18th 2007 | 96 Views | [diary=228194]

Town Hall
Fig Tree
St. Mary's Church

Dag trouwe travelblog lezers! Uiteraard komt ook deze update weer uit Sydney, voorlopig zitten we hier namelijk nog wel even. De laatste 10 dagen waren zeker bijzonder, en waren zeker ook de moeite waard! Voor degenen die het gemist hebben: ik heb een dikke week alleen in Sydney gezeten, in afwachting van Robbert en Ton. Alhoewel, alleen is maar relatief in een miljoenenstad met ook duizenden backpackers! Alleen reizen is toch iets heel anders dan met zijn drieën. Niet alleen in de absolute zin van het woord, maar vooral ook omdat je zelf ook anders gaat opstellen. Eerst kon ik altijd [View Full Entry]

Published: December 8th 2007 | 170 Views | [diary=226049]

Goofing around
Goofing around
@ Opera House
Dag lieve mensen! Welkom terug bij de volgende aflevering van Rick's reisverhalen. Ik heb weer een hoop te melden, dus ik ben bang dat het weer een flinke update gaat worden. Als eerste als antwoord op de vraag die natuurlijk op ieders lippen brand: hoe is het met je hand? En het antwoord daarop is dat het gelukkig goed aan het genezen is. De hechtingen zijn er afg. maandag uitgegaan, en vanaf nu mag ik gelukkig weer normaal douchen! Vervolgens maar weer over op de orde van de dag: mijn Australië avonturen. De vorige update kwam uit Hervey Bay, momenteel zit [View Full Entry]

Published: November 27th 2007 | 95 Views | [diary=223041]

Robbert aan het bodyboarden