Comments | |
| 5th May 2008 Sylvie | Wouah ! - From: Machu Picchu...ein unvergessliches Erlebnis Machu Picchu sieht wirklich sehr schön aus !! Lukas hat gemeint, dass es das 2. schönes was er in seiner Reise bis jetzt gesehen (nach Galapagos mit uns :) !!). Lg aus Lausanne Sylvie |
| 8th April 2008 Marroni | Die fetten Jahre sind vorbei... - From: Die fetten Jahre sind vorbei... Jaja, ihr gsend, ich ha würkli ä schöni Ziit mit mim Schätzli verbrocht! Ich ha dä ganz Tag dörfe dä schwer Rucksack träge, am Obig es ässe zahle und am Schluss no dä Ofe spiele, damit äs Mariönli nid chalt hät im Bettli...und zu allem ane no i dä Holzklass Bus fahre, womä 2cm Beifreiheit hät! Aber es isch würkli ä schöni Ziit gsi und ich wür wieder goh! Aber damol mit chli meh Luxus :-) |
| 26th March 2008 Sabine | :) - From: Cuyabeno River - Marion im Dschungel Bin grad durch Zufall auf deinen Blog gestossen... Danke dass du uns so nett erwaehnt hast in den ersten Zeilen, hoere ich da etwa sowas wie Schadenfreude raus (zum Glueck war der Laptop nicht meiner) ;) |
| 25th February 2008 Myri | Besserwüsser - From: Denn mol zu mine Aktivitaete.... Chrigi, du bisch sonen Besserwüsser! :) Lueg eifach, dass d'Marion sich trotzdem no uf dich freut! |
| 22nd February 2008 Walter Scheuzgi | Ein Hallo von den Scheuzgis - From: Galapagos Inseln, vom 9.2.-16.2.2008 So Marion Endlich habe ich es geschafft mal in den Blog zu schauen. Beneide Dich fast ein wenig für all das was Du siehst und erlebst. Machs gut und liebe Grüsse Ursi und Walter Scheuzgi |
| 28th January 2008 Alix | - From: Hablar espagnol me gusto mucho hihihi hoi marion! also dä itrag vo dim mami bringts ufde punkt! so lustig, schuppe zelle!! ;-) hey bin immer chli mit de laura am chatte! cool daser eui scho 2x gseh händ! han au s föteli gseh wod bi ire gsi bisch, uf irem hi5. also wiiterhin vill spass und gnüsses!! liäbi grüess, alix |
| 26th January 2008 Marroni | hoi mis liebe stinkerli - From: Denn mol zu mine Aktivitaete.... danke fuer dini recherche....ich tue die jetzt eifach mol ignoriere....hahaaa... dicke kuss, vo aenne am aequator....oder so... |
| 25th January 2008 Chrigi | - From: Denn mol zu mine Aktivitaete.... Also ich het dänn scho gern so en bluetige Sauechopf als Gschenkli :-) Übrigens eifach no zum die Diskussion abzschlüsse wäg dem Äquator: De Äquator verlauft innerhalb vomne Toleranzband vo ca. 10m, wäg de unregelmässige Erdbewegig und bliibt nid starr a eim Ort fescht. Also jedä wo ä Linie uf dä Bode zeichnet und seit, döt seg dä Äquator isch eifach nur en Gauner wo wet Gschäftli mache...Und dänn no zu däre Mär vom Wasserabfluss und sini Richtig: Luut wisseschaftliche Berechnige müesst ä Badwanne 500 mol meh Wasser ha und mindestens 3 Tag in Rue gloh werde, um überhaupt än Ifluss vo dö Corioliskraft (äbe die, wo da alles söt bewirke) chöne nozwiise. Inere normale Badwanne isch dä Iifluss vo Zuefall und andere Umständ wie Montierig und Wasserbewegige 10'000 mol grösser als dä vo dä Corioliskraft (Also Nord- oder Südhalbchugle)...Und wenn döt in Quito 10m näbed em Äquator so en chline verstinkte Gauner miteme Abwäschbecki i dä Hand stoht und allne wet verzellä, uf weli Siite jetz äs Wasser söt abflüsse hani eifach müeh...Dä wür's Wasser gschieder bruche zum sis Schnäbeli wäsche :-) Aber luschtig sind so Gschichtli trotzdem und mä mues jo au nid immer alles so ernscht neh!!! Also, es lebe der linksdrehende Wasserabfluss nördlich des Äquators... |
| 20th January 2008 Hostmami 1 | Grüsse von zu Hause - From: Hablar espagnol me gusto mucho Grüss dich Marion, danke für den Bericht. Wie wir sehen können, lebst du gut aber bescheiden. Die Schule ist ja top modern, da kann es einem richtig Freude machen, zu lernen. Was macht die Salsa??? Schon in den Füssen? Wenn alle Leute, also auch die Männer, so klein sind wie deine Hostmami, dann kannst du die Schuppen zählen beim Tanzen. Macht sicher Spass. Lieben Gruss und ich habe mir einen Kuss genommen. Mami1 |