Maarit's Guestbook

Comments
Date: 14th November 2009

Hauska kuulla....
...että olet nähnyt ne kuuluisat ORANKIT, ei siis turha reissu :)

From Blog: Sandakanista
Date: 18th July 2007

video
Moikka! Hauska video :) Amandakin ihan alkoi hytkyä ja taputtaa käsiä!

From Blog: Mellakoita ja maailman 7. ihme
Date: 17th July 2007

Ei ole yhtaan metkaa...ja mulla on muuten viela yli kuukausi siihen kun olen Suomessa...kuukausi ja paiva tai kaksi! Kiitokset onnitteluista...taas saadaan syoda kakkua ja pullaa.

From Blog: Cuscosta
Date: 16th July 2007

Aatelkaa...
Enää kuukausi ja sitten olette taas SUOMESSA!!! Eiks ookin aikas metkaa??? Maarit, Hyvää nimipäivää 20.7 (onnittelut nyt jo näin etukäteen)!!!

From Blog: Cuscosta
Date: 21st June 2007

Veeti
Veeti toivoisi kummitädiltä tuliaisiksi kuvassa näkyvää jäätelöannosta! Voisitko mitenkään?

From Blog: La Pazista
Date: 2nd June 2007

Hei Veeti ja terveisia Boliviasta! Ei Katjasta ainakaan viela ole apinaa tullut, vaikka kylla Katja aika karvainen nykyaan onkin. Toisaalta ei se haittaisi vaikka hanesta apina tulisikin, silla ne ovat todella kivoja. =)

From Blog: Villa Tunarista
Date: 2nd June 2007

apina
Onko Katjasta tullut siellä apina?

From Blog: Villa Tunarista
Date: 30th April 2007

Hyvaa Vappua myos teille! Meidan juhlintaa ei kylla voi kovinkaan riehakkaaksi sanoa. Suunnitelmissa on surffausta netissa, hostellilla maleksimista ja syomassa kaynti...pitaiskohan juoda vaikka viinia illallisen kanssa ihan noin vaan Vapun kunniaksi... Huomenna lahdetaan sitten ehka bussilla Jujuyhin.

From Blog: Argentiinassa jalleen
Date: 30th April 2007

Vappu
Riehakasta Vappua!

From Blog: Argentiinassa jalleen
Date: 23rd April 2007

Moikka Maiju. Taalla ollaan edelleen hengissa... tosin Denguen itamisaika taitaa olla sellaiset pari viikkoa... Mun kamera on Konica Minoltan Dimage Z6 - eli ihan sellainen perus digikamera, jossa on 12 kertainen optinen zoomi. Ihan hyvin tuo on mulla toiminut, mutta vahan paremmasta kamerasta kylla haaveilen. Vaan ei taida tan reissun jalkeen olla rahaa moiseen. Terveisia kentalle!

From Blog: Paraguaysta
Date: 23rd April 2007

moikkamoi
Heippa Maarit, kivasti on ilmeisesti matka mennyt, täällä edelleen ollaan hengessä mukana, lueskelin juuri kaikki väliin jääneet tekstit, itse en ole sieltä lentokentältä kauaskaan päässyt, no slovakiassa käytiin :DD. Minulla oli ihan kysymyskin, mikä kamera sulla on ? Hyvää eteenpäin matkaa ja varokaa kuumeita sun muita!

From Blog: Paraguaysta
Date: 16th April 2007

No tottakai otat ainakin ne tangot (ja drinksut) vastaan :) Näkisinpä sut tangotaivutuksissa ;)

Date: 16th April 2007

Tai ties vaikka tulevat molemmat tangoamaan...

Date: 15th April 2007

Tangon tanssimisesta
Voi olla, ettei Pablon vaimo paasta Pabloa tangoamaan!

Date: 6th April 2007

Kiitos kovasti ja mukavaa paasiaista myos Suomeen. Me ollaan paasty takaisin Buenos Airesiin, missa satamassa olivat vastassa mielenosoittajat (ei kovin montaa kuitenkaan) ja poliisit taydessa suojavarustuksessaan. Arvatkaapa mita vastaan osoittivat mieltaan...

From Blog: Colonia Del Sacramentosta
Date: 5th April 2007

Pääsiäinen
Hauskaa pääsiäistä teitille molemmille! Täällä aurinko porottaa täysillä, mutta on niin hirveä tuuli, että ulos ei voi mennä. Amanda sai aamulla hepulit, kun lähdettiin kaupasta kävelemään kotiin ja alkoi sellainen tuuli, että torimyyjien teltat lenteli ja ostoskassista löytyi kotona tupakantumppi :)

From Blog: Colonia Del Sacramentosta
Date: 28th March 2007

Onnittelut!
Laitoin Katjalle tekstiviestinä onnittelut, mutta jos ei tullut perille niin tässä vielä onnittelut Katjalle: Paljon onnnea kolmekymppiselle! Amandalla on tänään synttärit, mutta vielä aika paljon matkaa Katjan ikään :)

From Blog: Puerto Madrynista
Date: 13th March 2007

Pääsiäissaaren korttihan nopeasti pääsi perille. No kyllä me saaren postissa vähän katseltiinkin, että lähteviä kortteja alkoi olla sellainen pino etta vaivoin enaa mahtuivat lähtevien hyllyyn. Olivat varmaankin keränneet lähtevää postia kuukauden tai pari...

From Blog: Tulimaa
Date: 12th March 2007

Bryssel kiittää korteista
Söpöjä noi pingviinit ja merileijonat. Kiitokset Uuden-Seelannin ja Pääsiäissaaren korteista. Matka Uudesta-Seelannista kesti kuukauden ja Pääsiäissaarelta kaksi viikkoa. Kaukana siis olette jos postin kulun mukaan arvioi. Tsemppiä vaan ja toivottavasti se 18 tunnin bussimatka meni miellyttävästi.

From Blog: Tulimaa
Date: 8th February 2007

Brysseli kiittaa
Kiitokset Singaporen, Balin ja Australian korteista. Australian kortti tuli perille vajaassa viikossa. Maisemat Uudessa-Seelannissa nayttavat tosi upeilta. Matkakertomuksessi lukeminen on niin mielenkiintoista että ei malttaisi millaan menna nukkumaan (kello on nyt yksi yolla).

From Blog: Kaunista edelleen
Date: 7th January 2007

Olisinkin kaynyt paikallisessa kampaamossa...ihan itse olen kuitenkin syyllinen.

Date: 6th January 2007

hiukset
No mutta hyvän värisethän noista hiuksista kuitenkin tuli! Terkkuja Katjalle!

Date: 6th January 2007

Tehän ootte rohkeiksi heittäytyneet, ku uskallatte jo mennä kokeilemaan paikallisia kampaamopalveluja ;o) Noihan on hauskan väriset hiukset!!!!

Date: 30th December 2006

Joo siina sita riittaa kantamista...laita Joonas asialle. Mahdankohan ma saada mitaan niista kamoistani, kun kotiin tulen vai ovatko jo lie jollain kaytossa...

From Blog: Singaporesta
Date: 28th December 2006

Kyllä kelpaa
Moi tytöt, kyllä teidän kelpaa! Jään innolla odottamaan sitä yhdeksän kilon postipaketin saapumista...

From Blog: Singaporesta

Tot: 0.109s; Tpl: 0.021s; cc: 20; qc: 89; dbt: 0.0678s; 1; s:notus w:www (50.28.61.183); sld: 1; ; mem: 1.8mb