AsiaSinFronteras' Guestbook

Comments
Date: 30th June 2009

YA VEO Q LLEGASTEIS BIEN !!!!!!! NOSOTROS AQUI EN CAMBRILS-SALOU TRABAJANDO EN LOS HOTELES Y PLANEANDO EL PROXIMO VIAJE QUE PODRIA SER ....INDIA. SI VENIS A BARCELONA DECIR ALGO.... DUIIIIIII

Date: 6th June 2009

jeeeeeeeeeeeeeeeh
Jeehhhhhhhhh, mn vriendinnetje is weer terug, maar wat jammer dat t al weer voor bij is, al ben ik wel heel blij dat jullie alles veilig overleefd hebben! Wat een trip, echt once in a lifetime, respect! En wat een foto's, mooi hoor, ik wil meer!! Tot snel, xxx

mmm
Het werd tijd koekebakkers!

Date: 4th June 2009

stelletje ... welkom terug. Ff afsluiten met de mooiste foto's! he?! haha wow! tot snel in amsterdam x

Wow!
Wow! Amazing hoor! Ongelooflijk! Wat een trip! Heb jullie verhalen altijd gevolgd en vol ongeloof de foto's met open mond zitten bekijken.. Niet altijd een reactie achter gelaten omdat ik er gewoon simpelweg geen meer woorden voor had als wow, oh, super etc etc. :- ) Jullie trip staat ook op mijn verlanglijste hoor! En al was ik nooit een fan van Azie; bij deze! Welkom in NL, vanuit Barcelona heel veel succes gewenst bij het maken van een beginnetje weer in NL. Dat gaat goed komen! Als ik in NL ben een keer EN in A'dam, kom ik jullie stulpje bewonderen. Oud Zuid is leuk! We houden contact! Besos!

Date: 24th May 2009

haha, das ook maar goed dat jullie terug gaan komen. Als alleen mooie tropische visjes al niet meer genoeg zijn om van te genieten... kom dan maar weer met de hoofden hier onderwater snorkelen dan zie je... tsja niets! ( ;) dan worden tropische visjes vanzelf wel weer mooi!) Goeie reis over n paar daagjes! ciao

From Blog: Lombok and Bali
Date: 17th May 2009

Vespa 4 life!! haha! Jammer dat de rugzakken zo zwaar zijn. aan de vespa kan het niet liggen! ;) ciao x

From Blog: Viva La Vespa!
Date: 4th May 2009

dutch monkey
ah yes, i see the dutch monkey was very happy to see you guys. amazing photos, better every time!

Date: 2nd May 2009

Hola, ziet er weer goed uit, nice pics!! Morgen verjaardag van beppe, hebben ook uit jullie naam een kadootje gehaald :-) Zonnige groetjes uit Utrecht van ons!!

Date: 1st May 2009

IMPRESIONADA
No puedo más, estoy tan impresionada y emocionda con vuestro viaje, vuestra organización, vuestras perfectas fotos, vuestra belleza en todos los sentidos, vuestra sensiblidad............OS ADMIRO !!!!!!!!!! SOIS LOS MEJORES !!!! Y DESPUES YO. PETONS CATALANS. MUA MUA MUA . OS QUEREMOS . Oriol i Montse

Date: 29th April 2009

Happy Birthday
Hey! Marije Happy Birthday! Moet mooi zijn om zo je verjaardag midden in de super mooie natuur te vieren. verder spreken de foto's weer boekdelen! WoW!! Die aap op de railing en jullie brakke koppen op de top... Njoy indonesia! x

Date: 29th April 2009

Hey !
Ik denk dat na deze kleine trip in Azie hoeven jullie echter nooit meer op vakantie gaan. Je heb nu alle vakanties die je ooit zou bedenken nu al gehad. Werk en studie zit op jullie te wachten kloyos. Geniet, Jullie vriend uit Barcelona, Doctor Dré

Date: 27th April 2009

wow!
Mooi hoor en echt heel speciaal, vooral jullie verhaal over Myanmar, dat is echt once in a lifetime! Ik vind dat jullie het mooi vertellen, de foto's zijn echt super en jullie belevenissen heel speciaal. Leuk dat ik t zo nog even kan volgen, maar helaas voor jullie al weer bijna naar huis! Gezellig om jullie weer te zien, maar geniet er nog even van. Borneo is ook een droombestemming van mij, super topisch, ben heel bneieuwd! Have fun!! Dikke kus van Naomi

Date: 27th April 2009

Hieperdepiep Hoera!!!!!
Hi zus! ]`åëP! Zhù nÐ shngri kuàilè! (vertaling: Gefeliciteerd met je verjaardag!!!) Over een maandje gaan we het uitgebreid vieren met champagne! X van ons

Date: 23rd April 2009

Wat moet je er nog van zeggen!
dude en chica! Holy shit! weten jullie nog hoe nederland er uit ziet al jullie terug komen! volgens mij zitten jullie hoofden helemaal vol met te mooie herinnering dat dalijk het Nederlandse helemaal niet meer past! Geniet er van! en tot op het terras in Amsterdam! Moeten we echt een grachtentourtje doen! ;) ciao x

Date: 21st April 2009

Joderrrr! Zijn jullie nog niet moe van al dat reizen???!!! :-P Moeten jullie nog niet naar huis! ;-) Muah!

Date: 6th April 2009

Man!
Wat een foto's en verhalen. Dat klooster! is dat serieus helemaal van goud?! holy crap! Njoy! x

From Blog: Myanmar (Burma) - Part 1
Date: 6th April 2009

Gaast
Gast je bent koning-fotograaf. have fun be safe Ody

From Blog: Myanmar (Burma) - Part 1
Date: 16th March 2009

Vet hoor! Wederom weer! No surprise!

From Blog: Bangkok and Koh Mak
Date: 15th March 2009

ESPERAMOS QUE YA ESTEIS BIEN, MUCHOS ANIMOS. BESOS DESDE BARCELONA. SOIS LOS MEJORES !!!!!!!!!!!!!!!!!!

From Blog: Cambodia and the countryside
Date: 11th March 2009

Dengue
Hey wereldreizigers! hoop dat het alweer wat beter gaat met jullie! Ik heb net een aangename wintersport achter de rug.. gelukkig te koud voor muggen! haha! Snel op knappen! en gewoon maar ff genieten van de verplichte rust! kunnen jullie weer ff een alle indrukken verwerken! Njoy x

From Blog: Cambodia and the countryside
Date: 22nd February 2009

going global
heyy wereldreizigers! karaoke is toch een beetje als carnaval dat hier weer heel hard wordt gevierd!! veel plezier! en Njoy!!! Ciao Leendert

From Blog: South of Vietnam
Date: 9th February 2009

Haha! Wat een verhalen en super mooie foto's!! haha! meesterlijk! have FUNNN! ciao x

Date: 8th February 2009

wauw
Dag reizigers, Zo te zien blijven jullie voortaan op een contstante reizen. Er is geen ophouden. Jullie krijgen de groeten van de familie. Doegg.

Date: 7th February 2009

Meeeennnn! Ik kijk al weer uit naar de volgende post-it met foto's! Kom maar door! ;-)

From Blog: Vietnam - Highlands & Beaches

Tot: 0.025s; Tpl: 0.01s; cc: 13; qc: 8; dbt: 0.0065s; 1; s:notus w:www (50.28.61.183); sld: 1; ; mem: 1.2mb