Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

Anpfiff - Andrej J. Rode

Andrej J. Rode Andrej i Argentina...
Blog Map
Joined on: February 19th 2007
Last Login: June 28th 2007

by Anpfiff, order by Date newest first.

sealions3
sealions3
Close up gennem kikkerten...
Jamen så tog jeg natbussen fra Bariloche, som selvfølgelig kørte over El Bolson...grrrr, til Puerto Madryn, som ligger ved Argentinas østkyst. Da jeg ankom om morgenen kl 8, regnede det lidt, så jeg ledte efter et hostel og fandt hurtigt et godt sted. Ejeren var meget flink og tilbød mig med det samme nogle ekskursioner til de to attraktioner der ligger i nærheden af Puerto Madryn, nemlig Punta Tomba, hvor der skal være mere en en halv million pingviner om året og så Peninsula Valdes, hvor der er søløver, søelefanter, spækhuggere, hvaler og også et par pingviner. Bussen til Pun [View Full Entry]

Published: March 7th 2007 | 64 Views | [diary=150918]

Hvalskelet
Peninsula Valdes
Raeve

Bariloche1
Bariloche1
Ja så tog jeg pænt smadret afsted lørdag middag...
Lørdag kl 14 tog jeg med en bus sydwestpå til Bariloche. Busturen tog 20 timer!!! men var egentlig ikke så slem, da busserne er ren luksus. Jeg fik set 3 film og sovet i et sædde man næsten kunne klappe helt ned til en seng, så tiden gik meget hurtig, desuden fik man mad ligesom i et fly. Jeg synes næsten det er slemmere at tage de 3,5 timer fra KBH til Kværs i tog. ;) Efter en lokal bus mere og lidt gåtur kom jeg næste morgen hen til Hostelet 1004, der dog var booket ud, men der var [View Full Entry]

Published: March 3rd 2007 | 68 Views | [diary=141585]

Bariloche2
Bariloche3
Bariloche7

Fiesta
Fiesta
Stille og roligt inde i vores ene stue, som lidt ligner en terasse. Fra venstre er det Craig (Ami), Jesse som jeg bor sammen med (Hol), Andrew (Ami) og Lucia, som er argentiner og arbejder på internat... [more]
1. Marts holdt vi fest i vores lejlighed med efterfølgende bytur. Der kom en masse mennesker, mest internationale studerende. Her er nolge billeder af dem... [View Full Entry]

Published: March 1st 2007 | 47 Views | [diary=141547]

Fiesta2
Fiesta3
Fiesta4

Karneval
Karneval
Parader til karneval i corsodromo.
Gualeguaychu! Lige nøjagtig, Pim! Lørdag d. 25.2.07 stod vi (5 fra lejligheden) tidligt op og tog bussen fra Buenos Aires til Gualeguaychu nord for BsAs, hvor Argentinas største karneval efter sigende skulle befinde sig. Og det i en by på et par titusinde...nå, men i hvert fald tog vi derned for en dag og ville tage hjem igen søndag morgen kl 6 - uden at sove vel at mærke... Efter en 3,5 timers bustur med inkluderet morgenmad ankom vi så til busterminalen i Gualeguaychu. Her ventede to af Marias argentinske venner på os - Matthias og Pancho (argentinsk øgenavn for Federico). [View Full Entry]

Published: February 26th 2007 | 384 Views | [diary=132872]

Bustur
Floden
Pancho

Buenos Aires
Buenos Aires
La Boca med deres farverige huse og glæde over at nationalhelden Maradona har spillet i deres klub Boca Juniors.
Nu er det lang tid siden jeg har meldt mig hos nogle af jer, men skulle lige finde ud af det her med den her blog. Den sidste måned har jeg forbragt med at have spansktimer hver morgen fra 9-13. Første dag skulle vi lave en test for at se, hvilket niveau af spansk man har. Jeg landede i den gode klasse, men det var lidt for svært, så skiftede til det lavere niveau, hvor lærerinden også var meget bedre. Ellers har jeg ledt efter lejlighed og fandt sammen med 4 andre en lejlighed i bydelen Recoleta, som ligger rigtig godt [View Full Entry]

Published: February 26th 2007 | 68 Views | [diary=132912]

Lejligheden
Lejligheden 2
De 5...

Hostel
Hostel
En nordmand fra hostelet og mig. Og så nogle kællinger, der prøver at spolere billedet.
Efter en meget lang tur ankom jeg til BsAs. Hang en masse ud med normanden Lars. Hver lørdag var der BBQ på hostelets tagterasse og nogle gange spillede vi fodbold med dem fra hostelet. En gang i ugen var der altid live musik. (Scroll længere ned for at se billeder.) [View Full Entry]

Published: February 26th 2007 | 56 Views | [diary=132862]

BBQ