Weer in Bangkok

Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok

Advertisement
Thailands flagPublished: March 30th 2006Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
March 30th 2006

Hallo allemaal

Vanmiddag vanuit Cambodja weer in BKK aangekomen. Wat een geweldige dagen hebben we daar gehad, en wat is het verschil nu groot BKK of Siem Reap.
Na 10 dagen veel fietsers, tuktuks, en een paar auto"s nu het schreeuwerige geluid van auto"s , taxi"s , bussen en heel veel mensen.
Het stoffige zand van Cambodja zijn nu uitlaatgassen en we werden verwelkomt met een flinke onweersbui.
Toch is het ook hier weer zeer aangenaam met een verse cappuchino, en een warm stukje pine-apple strudel achter de p.c. in een internet cafe.
Dit is ons laatste berichtje want morgennacht vliegen we terug naar Amsterdam.
We hebben een koffer vol verhalen, indrukken en een paar honderd foto's op schijf.
Wie ze wilt zien komt maar kijken.
Bedankt voor al jullie leuke reacties.
Veel liefs en tot gauw H&M

HNM
Photos8 Forum Posts1
Blog Options
Thailand
Thailand mapThailand flag
A unified Thai kingdom was established in the mid-14th century. Known as Siam until 1939, Thailand is the only Southeast Asian country never to have been taken over by a European power. A bloodless revolution in 1932 led to a constitutional monarchy....more info

Blogged From
TravelBlog Awards

Comments
Date: 30th March 2006

Hoi Marion, in de hoop dat je nog op internet bent nu, we gaan dinsdag naar de Keukenhof!!! Daar hebben ze OOK mooie bloemen en de temperatuur is een kwestie van een jas, dus wat let je?? Hoor wel.

From Blog: Weer in Bangkok

Tot: 0.114s; Tpl: 0.005s; cc: 13; qc: 53; dbt: 0.0384s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 6.4mb