Comments | |
| 18th December 2009 Tjitske | - From: Adelaide - Alice springs Deel 1 He hallo, bedankt voor je kerstkaart. hij is ruim op tijd aangekomen. leuk om vanaf de andere kant van deze bol een kaartje te krijgen groeten en ook voor jou fijne feestdagen en a;vast een super goed 2010. Tjitske |
| 18th December 2009 merel | sneeuw - From: Adelaide - Alice springs Deel 1 Hey hallo. Klinkt leuk allemaal! mooi dat je nu een vaste plek heb om te blijven voor een paar week, en ook te werken denk ik? Is het met paarden? want daar had je het toen over... Van skypen wordt het um niet he! Heb mijn zus al wel vaak gesproken via skype. Maar het heeft hier gesneeuwd, misschien heb je het al wel gehoord. Bij ons ligt zo'n 10 cm sneeuw. Best veel voor hier dus! Leuk, maar wat een werk heb je eraan zeg met die paarden! Heb over een halve week vakantie, hoop niet dat ik telkens heen en weer hoef te rijden naar de camping :p Iedereen heeft je kaartje in deze buurt ontvangen, behalve ik :S Tenzij je mij geen 1 gestuurd hebt haha... Heb je het richting Drijber gestuurd? Want dan komt ie namelijk niet aan. Woon in Tiendeveen. Heb dat al bij meerdere mensen gehad.... Nou dit was het weer! Veel plezier daar in de warmte!!! Morgen wordt het bij ons min 8! Groetjes |
| 15th December 2009 Thamara | Hey Marjon - From: melbourne fun in en buiten het hostel Nou heb weer eens je Blog zitten lezen. En vandaag ben je begonnen bij je nieuwe baan. Ik hoop voor je dat je eerste werkdag leuk is geweest, maar daar heb ik wel het vertrouwen in :-) Ben benieuwd naar je nieuwe veulen, en welke reu je voor Gina gaan gebruiken. Ook of je genoeg dagen kunt werken nu, om straks weer terug te kunnen, want ik gun het je van harte! Veel plezier daar verder, en succes met je baan. Groet vanuit het BBRRRR koude -7 uit Grave Thamara & Bjorn |
| 6th December 2009 Tjitske | he hallo - From: melbourne fun in en buiten het hostel Hallo Marjon, werd wel weer tijd om even een reactie naar je te sturen. was alweer een maand geleden zie ik. tja de tijd vliegt voorbij. ik moet er echt even voor gaan zitten wanneer er weer een bericht van je komt. ik blijf het leuk vinden om je verhalen te lezen. hoe kan het toch dat jij daar aan de andere kant van de aardbol zoveel leuke dingen meemaakt. niet dat het hier niet leuk is maar het lijkt zoveel meer ontspannen daar bij jou gewoon lekker doen waar je zin in hebt en niet perse dingen moeten doen/regelen. dat kan toch niet altijd zo doorgaan of wij doen het hier helemaal fout. gisteravond hebben we hier sinterklaas gevierd met mijn ouders en broers-gezin.was wel gezellig. waarschijnlijk heeft de sint een aanbieding van chocoladeletters ergens op de kop kunnen tikken. we kregen namenlijk allemaal de letter O. hier begrepen we geen van allen de logica van. verder is er niet veel aan de hand hier. buiten regent het en binnen hebben we lekker de nieuwe houtkachel aan. het was nog een hele onderneming om het rookkanaal nvanuit de woonkamer het dakdoor te krijgen maar het is gelukt. nou denk niet dat het erg intressant is wat ik hier typ maar dan heb je even wat te lezen als je ligt bij te komen van al je belevenissen. ben wel benieuwd hoeveel foto's je ondertussen gmaakt hebt. groeten tjitske |
| 4th December 2009 anonymous | - From: Great ocean road en wijntour Hallo Marjon, Ik ben blij dat je nog steeds aan het genieten bent in Australié. Heb je inmiddels al geschikt werk gevonden? Leuk om je zo te "volgen" Groetjes van buurvrouw Ina. |
| 16th November 2009 Manon van Hoven | Melbourne! - From: Melbourne Cup - gokken, gokken, gokken Hey Marjon, Wat een prachtige verhalen, ik ben weer even 'bijgelezen' :D Fijn dat je het naar je zin hebt in Melbourne! Je schrijft leuk. Als je echt geen werk kunt vinden, kun je vanaf Southern Cross Station (Spencer street) naar Shepparton gaan, daar staan ze op het station om je op te pikken voor fruit plukken. In Merrigum kun je peren, appels en nectarines plukken. Het bedrijf heet Corboy Fresh Fruit, echt een bijzondere ervaring! hahah succes in ieder geval ik zal aan je denken;) Ben je al in de bieb geweest, die is erg mooi in Melbourne en het gratis internet of course. Nou tot het volgende verhaal maar weer!!! Liefs, Manon |
| 13th November 2009 go2marjon | Al 100 dagen van huis!!!! - From: Melbourne Cup - gokken, gokken, gokken tjonge wat gaat de tijd toch snel. alweer 100 dagen van huis. nou enige wat ik te zeggen heb is op naar de 200. |
| 12th November 2009 marjo Wiltingh | pleace more info - From: Jackaroo & Jillaroo cursus when do you give course? i am in australia from 30 november till 7 januari 2010 i will start in Melbourne. pleace more information. greetings Marjo Wiltingh. |
| 6th November 2009 tjitske | - From: Melbourne Cup - gokken, gokken, gokken hallo, helaas geen geluk bij het gokken, dan maar weer op zoek naar werk of niet? je hebt ons hier op een idee gebracht met die dayyards voor de paarden. we hebben op het voetbalveld met opzet niet gemaaid met een paar verplaatsbare paaltje een vierkantje tgezet en tommy en yamini erin. gaat heel goed ik durf ze er alleen niet 's nachts in te laten. eergister ging ik iets te laat ze weer ophalen om in het land te zetten. het was al aardig donker ze shrokken van me en zijn uit de "dayyard" gesprongen het voetbalveld op met veel gras. tommy liet zich niet meer pakken en ik kon hem bijna niet meer zien. gelukkig werkte yamini wel mee dus liep ik met haar richting stal en gelukkig werkt het kudde instict bij tommy. erg fijn want in tegenstelling tot de ottrberg hebben we hier geen hekwerk rondom de camping. Groeten |
| 6th November 2009 Henk | effen een beriggie - From: Melbourne Cup - gokken, gokken, gokken Hallo Marjon, Wat een feest daar in Melbourne! Het Las Vegas van Australie? Wat een happening die Melbourne Cup. Trouwens dat hele Spring Racing Carnival gebeuren in de regio duurt nog tot 18 november. Wel leuk dat ze daar nog veel op paardenraces wedden. Hier in Nederland loopt het bijna ten einde. Geen idee hoe dat komt. Leuk dagje uit en het hoeft niet veel geld te kosten. Jammer dat je niet veel hebt gewonnen. Er is nog heel veel te doen op paardengebied in Victoria. Als je bij google efavic.com intikt en je kiest dan voor de Victorian Branche krijg je een heel overzicht. Op 10 december is er b.v. dressuur in Werribee. Als je helemaal naar onderen scrollt kun je per provincie kiezen. Mooie foto's en rapportages maak je. Kan me haast niet voorstellen dat het zand bij Lake McKenzie zo wit was. Dat zand strooien we hier in vogelkooien. Veel plezier en succes met het vinden van werk! Henk P.S. Het duiken in/rond Melbourne lijkt mij niet zo aantrekkelijk. Alleen scheepswrakken, veel stroming en geen denderend zicht. |
| 1st November 2009 Anneke | ff bijpraten - From: Australia Zoo Eindelijk was het dan zo ver voor je dat je je favoriete dierentuin kon bekijken. Mooie foto's, het blijft prachtig om dieren te fotograferen, maar je hebt gelijk, in de vrije natuur is het nog stukken mooier. Fijn dat je je duikbrevet hebt gehaald, keelpijn weer helemaal over? En nu zit je inmiddels in Melbourne bij de paarden. Geniet er maar van, want het zal wel een heel spectakel worden. Donderdag een leuke verjaardag gehad. Mama en Gina zijn de hele dag geweest. Wees gerust, ik heb Gina niet te veel verwend hoor, alleen vielen er wel eens per ongeluk wat kruimeltjes op de grond, snap je. Ik zal woensdagmorgen tegen 10.00 uur (onze tijd) skype nog even aanzetten. Misschien lukt het dan om even te skypen. Als het niet kan mail dan even. Nou Marjon, heel veel plezier daar en misschien tot woensdag. |
| 31st October 2009 Sandra | Mooie zoo - From: Australia Zoo Wat een mooie foto's. En wat gaaf zo met een kangoeroe. Gebeurt toch niet vaak denken we hier. ;) Zo te lezen bevalt het je nog steeds heel goed. Hier ook alles goed. |
| 26th October 2009 Sandra | Wat gaaf - From: Padi Open Water & Adventure Diver Course Goed van je dat je het toch gedaan hebt. Hier heb je idd je hele leven wat aan en wat gaaf zeg. Jaloers!!! Wel vermoeiend zoveel dagen en duiken achter elkaar, maar leer je het vast ook het snelste van. Veel plezier en kom snel weer langs. |
| 26th October 2009 Frieda | - From: Padi Open Water & Adventure Diver Course Wat een belevenissen! Wij hebben prachtige vissen gezien in Kroatië tijdens het snorkelen, maar schildpadden en haaien vindt je daar niet. Die morene zal wel schrikken geweest zijn, in een aquarium ziet het er al eng uit. Wel geweldig dat je het brevet hebt, de Oosterschelde moet ook mooi zijn, maar dan moet je eerst weer terug zijn en dat gaat nog lang niet gebeuren denk ik! Nu weer naar het volgende...worden het weer paarden of nu de boomgaarden in.Het zal in ieder geval wel werken worden, want het geld kun je helaas nog steeds niet van de boom plukken! Volgende week weer naar Groningen, gelukkig is alles goedaardig, maar dan hoor ik of er verder nog wat gaat gebeuren. Ilse heeft deze week proefwerkweek, dus hard leren. Voor de rest is hier alles goed, het is echt herfst, regen en inmiddels gekleurde bladeren(wel weer mooi). Geniet maar weer verder en wij wachten het volgende berichtje weer af. Ik zie dat het 26 okt. is, gefeliciteerd met je broer. Nou de groetjes maar weer en tot schrijfs of zo. |
| 23rd October 2009 de blogger zelf | - From: Padi Open Water & Adventure Diver Course heb er zeker geen spijt van dat ik het gedaan heb een hoop geld, dat wel maar dit heb ik voor de rest van mijn leven. ploppende oren tja je voelt de druk opbouwen als je omlaag gaat maar ik kon ze ook zo gemakkelijk klaren. eigenlijk deed ik dat om de 2 meter wel ofzo. maar heb het in de heuvels en vliegtuig ook flink hoor. onder water is het een stuk makkelijker, maar als het niet lukt een stuk vervelender. nieuwe verhaal hmm ben ik ook benieuwd naar. heb nog geen idee wat het gaat worden. herfst tja alltijd wisselvallig in nl. nou hier is de lente ook aan de gang hoor. gister af en toe buitje. ja je kunt je horloge erbij houden want het duurt nooit langer dan 2 min haha. en het is nog lekker ook. ik hoop maar voor jullie dat er nog flink wat zonnige dagen volgen. cheers mates!!! |
| 21st October 2009 tjitske | - From: Padi Open Water & Adventure Diver Course dus toch je duikbrevet gehaald. zeker geen spijt van nu je het wel hebt gedaan?!. lijkt een heel gedoe en de druk op de oren zou ik ook niet blij van worden. mijn oren "ploppen"al als we in limburg door de heuvels rijden laat staan 10 meter onder water. ben nu alweer benieuwd naar je nieuwe vehaal. 't is wel even lezen maar zeker de moeite waard. het is hier nu inderdaad herfst maae wel heel afwisselend de ene dag regent en waait het en de andere dag kun je lekker buiten in de zon zitten. groeten Tjitske |
| 10th October 2009 Frank | Bon Giorno! - From: Vreemde, Enge maar ook goede beesten hier in Ayr en Blackriver Leuk om al je verhalen weer te lezen! Dat filmpje op youtube is ook leuk! Inglorious Basterds is inderdaad een vette film! Brad Pitt met zn geweldige 'Bon Giorno' :D En 'that's a bingo!' van die duitse kolonel zal ik ook niet snel vergeten ;) Straks veel plezier met de reis naar Melbourne! |
| 9th October 2009 Merel | hallo - From: Vreemde, Enge maar ook goede beesten hier in Ayr en Blackriver Nou goede resultaten dus! Kun je niet daar les geven? of zouden ze dat niet aannemen?\ Ingloriues Bastards is heir volgens mij weer uit de bioscopen. Heb hem ook gezien! Die duitser die een wat hogere functie had, weet zo niet hoe die heet, met dat blonde haar, die die vrouw heeft vermoord :p Die was echt goed!! Had echt een hekel aan hem haha!! met zijn malle stemmetje! Hey wanneer kan ik je een keer op skype spreken? Groetjes |
| 9th October 2009 Manon van Hoven | - From: Vreemde, Enge maar ook goede beesten hier in Ayr en Blackriver WOW:d echt fantastische verhalen Marjon! |
| 7th October 2009 sandra | Goed gedaan - From: Vreemde, Enge maar ook goede beesten hier in Ayr en Blackriver Goede resultaten hebben de paarden gehaald. En je kan je idd niet voorstellen dat ze achter zo'n lintje blijven staan. En dan hoe je vertelt over de kangoeroes en slangen alsof het niets is. Wel even wennen hoor. ;) Zaterdag met Gina ging goed. Niets aparts gedaan. Wat overs en verder gewoon wat heen en weer gegooid. Ze vond het geweldig. |
| 29th September 2009 merel | Gaaf - From: Video van mijn avontuur zover Wat gaaf weer he, Jaloers... Zal ff mailtje typen... heb wel weer een beetje nieuws enzo. heb ook skpye trouwens! |
| 29th September 2009 sandra | leuk filmpje - From: Video van mijn avontuur zover Wat een leuk filmpje zeg. Dan kan je je er ook wat meer bij voorstellen idd. Leuk in elkaar gezet zo. Ik ga aanstaand weekend met Gina bij de ijsselshow demo geven. Ben heel benieuwd. Morgen even met haar oefenen. |
| 29th September 2009 marieke | Wooow! - From: Video van mijn avontuur zover Wat een leuk filmpje heb je gemaakt:D:D:D En waar je nu zit... Lijkt me geweldig:D Super man!!! Met al die dieren om je heen... Niet teveel van die Gecko's :P hahahaha |
| 23rd September 2009 Sandra | Wat een huis!! - From: Eindelijk weer even werken met goede paarden. Je moeder had ons vanavond al wat verteld over je verblijf. Nu ik de foto's zie valt mijn mond bijna open van verbazing. Wat groot en mooi allemaal. Gaaf dat je op zo'n bedrijf mag/kan werken. |
| 23rd September 2009 merel | - From: Eindelijk weer even werken met goede paarden. Volgens mij is het wel leuk daar! met al die paarden. Mag je ook rijden? Kun je niet nog even wachten met je duikbrevet? dat je eerst geld gaat sparen, en pas doet wanneer je genoeg hebt? Heb je mijn mail nog gekregen? van een tijdje geleden? |
| 23rd September 2009 Tjitske | - From: Eindelijk weer even werken met goede paarden. Zo he dat ziet er allemaal netjes uit. Zijn die paarden voor de verkoop? Dat duikbrevet is lastig om te beoordelen ik weet niet wat jij duur vind en wat er in je beurs zit. Maar als je het erg graag wil is dat wat dé plek om het te doen natuurlijk. Zou jammer zijn als je achteraf denkt had ik het nu maar wel gedaan. |
| 22nd September 2009 cilia | wouw - From: Wwoofen in Millaa millaa en weer terug in Cairns hey marjon, volgens mij heb je het wel naar je zin daar! ik heb al je verhaaltjes natuurlijk gelezen en ik ben wel een beetje jaloers hoor! wat gaaf allemaal zeg wat je doet en wat je allemaal tegenkomt! wel een beetje jammer dat je geen foto hebt van dat vogelbekdiertje:P maar verder heb je wel mooie foto's. ik hoop voor je dat het paarden bedrijf wel een succes wordt!!! hier gaat ook alles goed ik heb je moeder afgelopen zondag nog gesproken op de oostenrijkse pinscher dag dat was een leuke en gezellige dag. lara groeit ook al goed en is echt super leuk en lief en ze leerd echt super snel! met bjorn en de kat gaat het ook goed! is je jou beestjes al een beetje? vast wel! nou heel veel plezier daar nog en succes!!! groetjes cilia |
| 16th September 2009 Sandra | berichtje uit assendorp - From: Wwoofen in Millaa millaa en weer terug in Cairns Hey Marjon Wat gaat de tijd toch hard. Had het er vorige week nog met je moeder over. Wat een geweldig verhaal weer om te lezen. Hopen dat het nu bij nieuwe paardenbedrijf beter bevalt. Jammer van vorige bedrijf. Wat een mooie pup. Lijkt wel een beetje een Angie. Liep die bij jullie hostel? Lees snel weer je volgende bericht. Veel plezier en we lezen weer. Groetjes Sandra en de hondjes. |
| 12th September 2009 Tjitske | - From: Wwoofen in Millaa millaa en weer terug in Cairns Hallo Marjon, Alweer meer dan een maand daar. Nog steeds leuke verhalen en foto's. Gister met Lieke naar Horse Event geweest was weer erg leuk. Ze hadden er nu ook een paard een computer plastic ding waar je op kon zitten voor je zag je op een scherm precies waar je eigen zwaartepunt in het zadel lag en op een ander scerm kon je zien hoe de druk in het zadel verdeeld was en hoeveel druk je op de teugels had. Dit "paard" kon stap draf galop en zelfs galopwissels. een leuke maniet om de juiste hulpen te leren geven. Maar een echt paard blijft toch leuker. Is trouwens ook wat goedkoper dit paard koste ongeveer € 40.000,- maar je hoeft hem niet te voeren, ontwormen of te bekappen en hij hoeft ook niet ingeënt. De show van jaen francois pignon was echt super, niet te geloven wat die man voor band heeft met die merrie's. Nou hopen dat de baan bij de paarden gaat lukken en dat het leuk is. Groeten Tjitske |
| 11th September 2009 merel | - From: Wwoofen in Millaa millaa en weer terug in Cairns Hey hallo, Wat een verhaal toch weer!!! wel ontzettend gaaf. Dan stelt mijn vakantie bij centerparcs echt niks voor!!! Maar heb wel op een mega belg gezeten :p je kon daar ook rijden :p Maar gaat goed dus daar!! Hartstikke mooi! Je zit daar ook weer een mooie poos! Gaat snel he! Veel plezier daar verder! Ook alles goed verder daar? HIer wel hoor! Groetjes Merel en de rest van landhuis B&B. ( bouwmeester en bisschop :p ) |
| 10th September 2009 ina visser | Hallo Marjon - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation Marjon, ik vind het super hoe je het allemaal doet. Wat is ons leventje dan saai, vooral nu ik weer in de nachtdienst zit. Leuk om dan jou verhalen te lezen en foto's te bekijken, dat breekt een beetje.Met je ouders gaat het goed en Gina loopt ook vrolijk op straat (zoals ik het kan bekijken als ik haar zie ) Tot de volgende mail, liefs van buurvrouw ina. |
| 10th September 2009 oma Groote, Geert en Anneke | berichtje van oma - From: Wwoofen in Millaa millaa en weer terug in Cairns Hallo Marjon. Kijk maar uit voor die slangen en geen enge dingen doen hoor. Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Maar er moet wel een keer gewerkt worden, want anders zijn je centen zo op. Ik heb je weblog nu bij Geert en Anneke gelezen en Anneke typt nu dit bericht. Ik slaap hier vannacht want morgen wordt er nieuwe vloerbedekking in mijn huis gelegd. Mis je Gina al een beetje? en de paarden? Morgen komt Gina hier en ik zal haar een extra knuffel van jou geven. Groetjes en een zoen van oma, Geert en Anneke |
| 9th September 2009 Manon van Hoven | - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation Hey Marjon, Ik ben ff geupdated:) Al je verhalen gelezen want ik was het vergeten. Wat heb jij mooie/leuke dingen gedaan!!!!!!! Die jillaroo curcus lijkt me cool! BOOST is lekker he? Dat was ooit mun verslaving;) Ook mooie foto's van de 3 gezusters gemaakt zag ik, nice! Nou geniet meid, ik hou het allemaal in de gaten. Liefs! |
| 5th September 2009 marieke | MARJONNEKE - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation Ik had gisteren ofzo ook een breichtje gestuurd maar ik kan hem nergens terug lezen... Dus ff voor de zekerheid nog een keer! Wat mooi die week als cowboy man!! Die filmpjes zijn ook super, waar jullie dat beest fff aan de grond gooide! Heb ik wel 3x bekeken hahahah zal m zo ook nog ff aan me moeder laten zien! Erg gaaf:D:D En het zwemmen in dat pooltje:D:D Ik zal ff snel naar Zokien en Echuc! Ff een filmpje maken zodat ik die via Youtube aan jou kan laten zien dan zie je nog dat hij groeit:D |
| 4th September 2009 sandra vos | wauw - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation Wat een gave foto's. Dat je dat echt beleefd, geweldig. En wat stoer dat je al slingerend door het regenwoud bent geweest. |
| 4th September 2009 sandra vos | Mooi filmpje - From: Jackaroo & Jillaroo cursus Leuk filmpje. Je kunt wel zien dat je veel ervaring hebt. Leuk hoor dat je gelijk bij beste hoort. |
| 4th September 2009 Sandra | GEWELDIG - From: Newcastle & Nelson Bay Wat een geweldige foto's. Met die zon. Echt super. Die springfoto is ook erg goed gelukt. En dan die walvissen. Gaaf man. Jaloers... |
| 2nd September 2009 Anneke | Stoer hoor. - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation Gaaf hoor om je reisverslag te lezen. Alleen krijg ik zo nu en dan kippevel van die spinnen, haaien, krokodillen. Jij liever dan ik. Maar ik ben blij dat het zo goed bevalt daar en dat je zoveel plezier hebt en zoveel moois ziet daar downunder. We zijn inmiddels ook weer thuis van onze fietstocht in Duitsland en kunnen nu wat makkelijker je verhalen lezen en je prachtige foto's bewonderen. Al weer een maand om Marjon. Gaat hard zeker. Hopelijk lukt het snel een baan te vinden waar je met paarden kan werken. Marjon, geniet met volle teugen, ik verheug me weer op je volgende verhaal met foto's. Liefs en een dikke zoen van mij. |
| 1st September 2009 tjitske | hallo - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation alweer zo'n super verhaal en mooie foto's. Ik vraag me af hoe je afremt als je onderste boven van de ene naar de andere boom glijdt. wij hebben dit ook gedaan van boom naar boom maar dan rechtop en we hadden onze voeten nodig om af te remmen aan het einde. ik dacht dat jij al een hekel had aan een klein spinnetje. kun je zover inzoemen met je camara of ben je echt zo dicht bij een huntman spin geweest? Ben benieuwd wat voor werk je gaat vinden. Als je vanuit Cairns afzakt naar het zuiden is dat voor ons gezien dan naar het noorden?? Groten Tjitske |
| 31st August 2009 Frank | - From: Beetje Sydney & Cairns maar vooral Cape Tribulation Wow Marjon! Supergaaf om te lezen allemaal! De foto's geven een goeie indruk hoe mooi het daar is. Uitgezonderd de spin natuurlijk! Gelukkig geeft Wikipedia aan dat de spin niet giftig is. Vet dat je zoveel nieuwe mensen ontmoet daar nu maar op zoek naar een baan daar haha ;) Veel plezier nog en succes met je zoektocht naar een wwoof! Vanuit het tijdelijk warme Enschede (25graden), Frank |
| 29th August 2009 Therese | Vos!? - From: Jackaroo & Jillaroo cursus Beetje laat, maar ik lees nu pas jouw J&J verhaal. Jouw Finnigin kan zo in 't span met Beau. Die is nl. zeer braaf als Wendy er op zit. Dit wilde ze je mailen maar dat was nog niet gelukt ;) Moet ze het maar "in public" doen. En volgens mij word je niet echt moe van die dagen daar, het ziet er wel relaxt uit. Kun je de 2 jarige Douglas niet ook zo omleggen, hij heeft een beetje Cantos(ook van Pax) en Tenerife kuren....En wat doe je nu? We zijn benieuwd naar de foto's van het tropisch regenwoud. See ye!! Groetjes uit Kamperveen |
| 26th August 2009 Frieda | super! - From: Jackaroo & Jillaroo cursus Wat al een belevenissen en dat hou je een jaar vol? Je zult 's avonds wel bekaf zijn. Wat een prachtige omgeving, door de foto's krijg een mooie kijk op Australië en gratis wat aardrijkskunde erbij! We laten oma steeds alles lezen als ze bij ons is. Veel plezier de komende tijd en ik hoop dat het noorden ook goed bevalt. Groetjes van ons. |
| 24th August 2009 Thamara | Mooi Hoor - From: Jackaroo & Jillaroo cursus Wat een prachtig verhaal Marjon, ongelovelijk wat een belevenissen allemaal voor jou :-) Geniet ervan, en ik hoop voor je dat je voorlopig nog geen spin tegenkomt. Wat betreft die kelpie's wat zijn ze mooi zeg!!jack mag er voor mij ook wel wezen :-) Kennis van mij heeft een zwarte Kelpie, ook z'n prachtig beest :-) Groet Thamara |
| 24th August 2009 Tjitske | Gaaf - From: Jackaroo & Jillaroo cursus He hallo, Geweldig zo'n week ik had er graag bij willen zijn. Leuk dat ze er rekening mee hebben gehouden dat je meer ervaring dan de rest had. Ik heb afgelopen donderdag voor het eerst weer les van Elles gehad nadat ik vanaf eind juni niet meer heb gereden. We hebben eigenlijk niet echt intesief gereden maar helaas wel twee blaren op mijn vingers spierpijn in de kuiten en een kale plek op de kont!. Groeten Tjitske |
| 20th August 2009 Frank | - From: Newcastle & Nelson Bay Haha je verveelt je niet duidelijk :P Leuk om al je verhalen te lezen en je foto's te zien! Hier was het vandaag 35 graden (!) Er is zelfs een weeralarm afgegeven ivm windvlagen van 110 km/uur! Groetjes, Frank |
| 19th August 2009 Thamara | Wat gaaf zeg! - From: Newcastle & Nelson Bay Wat super al die foto's en wat gaaf die dolfijnen en walvissen! Lijkt me onwijs gaaf om mee te maken, geniet ervan meid!! Ik zal vaak je blog bekijken :-D Groet Thamara P.s het is hier nu 30 graden, en morgen wordt het 35 graden........... |
| 17th August 2009 anneke en geert | ff maarhoi marjon - From: Newcastle & Nelson Bay Hoi Marjon, voor wemet de fietstocht beginnen nog even een berichtje van ons. fijn dat je het zo goed naar je zin hebt. Niet te vaak taxi's nemen hor, want dan is het geld zo op. ben jaloers op je om zo maar oog in oog te staan met walvissen, maar wie weet kun je het Geert eens laten zien. Sterkte met de kursus en tot over 10 dagen, dan zijn we weer terug op de camping en kan ik weer even mailen. Veel plezier, geert en anneke |
| 16th August 2009 Anita | Super - From: Newcastle & Nelson Bay Ben even je blog aan het lezen. Je adres via frisbee forum. Wat ontzettend gaaf wat je allemaal doet zeg, Echt heel erg bijzonder. Lijkt me heel leuk om zoiets te doen. En wat een mooie foto's allemaal. Poeh ben stiekum wel een beetje jaloers hoor. Gr Anita |
| 16th August 2009 Tjitske | hallo - From: Newcastle & Nelson Bay He hallo, supper leuk jou verhalen te kunnen lezen. Ben erg benieuwd naar de cursus die je binnenkort gaat volgen. Mooie foto's trouwens. Blijf vooral je verhalen met ons delen dan hebben wij ook af en toe een beetje vakantie gevoel. Het hoogseizoen is hier nu weer voorbij. Nu komt de "grijze golf" deze kant op. Lieke gaat komende week Merel steunen met de laatste lesdagen. dan voorlopig alleen weer les op maandag ochtend en woensdag middag. We hebben afgelopen vrijdag met zijn allen hier (Hoogersmilde) ge-bbq t met de Heuzen ruid merel lieke beer en ik en.....Marjolein Glas en John. was wel weer gezellig en lekker. Lara en baily waren ook mee dus Tarron was helemaal blij en. zaterdag was hij helemaal kapot. Lara begon goed te grommen tegen Tarron. Tarron snapte er niets van maar na een tijdje ging Lara toch wel voorzichtig kijken. Leuk om te zien. veel plezier verder. groeten Tjitske |
| 16th August 2009 Oma Groote | Berichtje van oma - From: Newcastle & Nelson Bay Fijn dat je het naar de zin hebt. Leuk dat ik allemaal dingen heb gezien wat je hebt gedaan. Leuke foto's en je hebt al heel veel meegemaakt! Leuk die walvissen. Als ik weer bij Frieda ben, lees ik wel hoe het met je afloopt. Nog een leuke tijd en dan maar aan het werk op de boerderij. Groetjes Oma |
| 15th August 2009 Henk | Bericht van de sponsor - From: Newcastle & Nelson Bay Hallo Marjon, Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Hele mooie foto's. Strak blauwe lucht. Heb je nog meer? Was je niet bang met die gigantische walvissen rond de boot?? Ik heb je nog een mail gestuurd met informatie over Tamworth en reismogelijkheden. Ik heb even gegoogeld. Wat hebben ze daar een groot opleidingscentrum voor de paarden- en veehouderij zeg! Daar is Deurne niks bij. Jij zit 50 km verderop dacht ik in een wat kleinere school. Het is bij jullie daar 's nacht nog knap koud zeg ( onder nul ). Ik dacht altijd dat die Australische winters niks voorstelden. We gaan nu even naar de paarden. We nemen Gina mee. Gaan we daarna effen daar naar het bos. Veel plezier en we wachten gespannen op je volgende bijdrage. Groetjes, Henk |
| 12th August 2009 Tresforte | What's up mate? - From: Blue Mountains Hey Marjon, Wendy en ik hadden het er vandaag nog over dat we jouw log eens moetsen gaan bekijken, ;) zouden we bijna vergeten in alle drukte hier. Wow, je zit echt bijna met je hoofd in de wolken, of niet dan. Deze vergezichten, daar ga je nooit aan wennen. En niet door mensen gemaakt! Klinkt helemaal geweldig, 't klinkt als Australië. Kan me voorstellen dat je naar zo'n week met indrukken wel verlangt naar een beetje werken, paardrijden, koetjes aaien enzo...Namens de meiden, pas op jezelf! Groet Therese |
| 11th August 2009 Manon | - From: Terug in Sydney Hey Marjon, Leuk verhaal!! Ik ga je volgen hoor, vind het super:) Al idee welke kant je op gaat na Sydney? Nou have fun! Liefs Manon (van Hoven) |