Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

ZoopFan - Fan & Zoop

Fan & Zoop Hey dudes! Op dit kleine stukje web zullen Fan en ik zoveel mogelijk jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen in Australië. Geen idee hoevaak dat zal zijn, maar we doen ons best. Als je even subscribed kun je meer foto's zien en krijg je een email wanneer er iets nieuws op staat. Laat een berichtje achter! :) XX
Blog Map
Joined on: May 29th 2006
Last Login: March 5th 2007

by ZoopFan, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Surfers Paradise
Surfers Paradise
Extreme jet boating
Onder het motto beter laat dan nooit.. In Byron Bay aangekomen stond er een rijtje hostels voor ons klaar, en ze wilden ons allemaal even graag inchecken. Fanny had echter met Tom in een hostel gezeten een maand geleden, waar ze weer graag heen wilde en ze wist de weg, dus hobbelden we met onze baggage naar de Bunkhouse, tegenover de Sharky's waar Fanny eerst, en ik later ook een piercing heb laten zetten. De man van het hostel herkende fanny nog en we sliepen met 7,5 kerels in dezelfde kamer waar ze eerst in zat. Het was helemaal niet druk, [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 20 Photo(s) | 0 Video(s) | 2064 words | [diary=85854] | 2006-09-01 23:22:31

Bello
ochoch
Bello

August 24th 2006

There and back

Europe » Netherlands
We zijn er weer! Na een minimale vertraging van een irriterend uurtje of 8 zijn we dan eindelijk weer in de Koestraat beland. Rare moeheid speelt ons echter parten en na de cadeautjes en de verhalen ebt het enthousiasme weg en is mijn warme, kakkerlak-en matrasspiraalpin-vrije bed uitnodigend als nooit tevoor! Dus de bovenverdieping is mijn volgende bestemming.. ga morgen nog wel de laatste verhalen en foto's er op pleuren als ik daartoe in staat ben! Bergen was en rotzooi moeten worden opgeruimd.. crisis! Maar komt goe.. [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 86 words | [diary=84193] | 2006-08-24 21:29:15

August 16th 2006

Bello!

Oceania » Australia » New South Wales » Coffs Harbour
fan hard aan het werk..
We zijn gearriveerd in huize Brunnekreef! Net heeeerlijk gegeten.. even kijken of ik er wa ploatjes op kan pleure. XX [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 4 Photo(s) | 0 Video(s) | 20 words | [diary=82328] | 2006-08-16 10:46:35

Ballina
Noosa

August 15th 2006

Update

Oceania » Australia » New South Wales » Byron Bay
Some day last week.. De vader van Jezus haalt soms rare grapjes met ons uit. Ik zit op onze Hammer met m'n gebruinde droge voeten over de met bikinis behangen reling van de zeilboot, m'n benen zijn wit van het zoute water. We kijken naar de zoveelste zonsondergang. Met zonnebril, want dan is het onwerkelijk veel mooier. De zon schijnt loodrecht in mijn blikrichting en wekt de illusie dat mijn naastgezetenen are missing out. Maar het is alsof je naar een foto met starende ogen kijkt. Waar je ook bent, ze zullen kijken. Iedereen op de boot geniet in stilte. Het [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 1736 words | [diary=82088] | 2006-08-15 09:17:48

Een hele goeie morgen daaro! Wij zitten hier gewoon lekker GRAAATIS te internetten, geweldig toch? Byron bay is helemaal the place 2 be voor mij, zou hier wel weken kunnen blijven. Beetje surfen, beetje didge spelen, beetje timtams eten enz. enz. We zitten weer in hetzelfde hostel als waar ik eerst samen met Tom zat. Heel relaxed in ieder geval, wel heel rustig deze tijd. We komen net terug van onze didgeridoo workshop!! Ja, we zijn ieder een didge aan het maken. Compleet met het schaven, schuren, spuiten en net begonnen met verven. Vanavond gaan we nog terug om hem (hopelijk) [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 143 words | [diary=81846] | 2006-08-14 09:21:11

Mehano Shipwreck
"Doe je muziek uit man!" "Hoezo da heb jij toch ook!" "Nee man hoezo da nou weer!" "Ja da lampje dan!" "Das m'n telefoon!" "Doe nie zo chaggerijnig!" "Doe ik helemaal nie!" "Echt wel!" "Aaargh!" Tja.. van boven naar onder in het donker gaan onze gesprekken meestal nergens over. Vanochtend hebben we even ontbeten met onze Fraser Island gangers en daarna met de Greyhound bus naar Noosa Heads vertrokken. Ons vaste ritueel om alle bedden te checken voor we bepakt en bezakt (2 backpacks, 2 rugzakken en 2 boodschappentassen) de deur achter ons sluiten ging als vanouds. Sleutel? Check. Beddegoed? Check. [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 5 Photo(s) | 0 Video(s) | 127 words | [diary=81205] | 2006-08-11 09:40:28

Noosa Heads

Whitsunday Islands
SPIERwit wit witter dan wit zand! niet te doen!
photos first.. stories later... Dat leute, hier de story! een kleintje dan.. vannacht zijn we in een luxere Greyhound bus dan de vorige uit Airlie Beach vertrokken. Ik zit op dit moment in een nogal zweverig internetcafeetje ergens in Hervey Bay. wel een leuk stadje maar echt vet uitgespreid, ik was eigenlijk op zoek naar een fototoestelantizandhouder, en werd door een lokale supermarktmedewerker naar de andere kant vd straat gestuurd, maar nee hoor, geen photoshop! handig zulke adviezen.. maar de computers lokten mij en terwijl fanny de was doet (lief he!;)) doe ik even verslag van de afgelopen daggies.. ik weet [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 10 Photo(s) | 0 Video(s) | 808 words | [diary=80048] | 2006-08-06 04:11:20

Pro Dive - Great Barrier Reef
jut en jul klaar voor de giant entry stride!
De kamers hebben nog dagen voor m'n ogen gegolfd. Mijn benen probeerden balans te zoeken op vasteland wat door m'n hersenen nog als zee werd geprojecteerd. Of het door de alcohol kwam, het tekort aan slaap, 3 dagen op een boot.. waarschijnlijk een combinatie van alles. We hebben nu officieel een PADI - Professional Association of Diving Instructors, wat betekent dat we certified scuba Open Water divers zijn. Overal in de wereld kunnen we nu in principe duikspullen kopen of huren en de zee in - maximale diepte 18 meter. De laatste dagen in Darwin hebben we eigenlijk vooral naast het [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 6 Comment(s) | 17 Photo(s) | 0 Video(s) | 2549 words | [diary=78682] | 2006-07-31 11:27:40

Pro Dive - Great Barrier Reef

Suddenly I wake up from a deep sleep and hear Fanny talking, but can't distinguish any words. I'm not exactly aware of waking. There's just sound and a blanket of thick sleep over my entire body. The fog slowly clears and the sounds of Fanny are becoming words. It's 5.30 pm already, damn. We had a flight at 4.35 this morning from Darwin to Cairns. The flight took us 2 hours and we haven't really slept. My alarm clock should've woken me around three but apparently we' ve been comateous. We had a great time in Darwin. Loads of people from [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 305 words | [diary=77181] | 2006-07-25 13:15:55

Fann(y)ie Bay!!!
Fann(y)ie Bay!!!
uiteraard op de foto!!
Hiephoi, mijn eerste keer dat ik hier iets op zet geloof ik.. Maar sophie vertelt de lange verhalen wel, heeft daar iets meer ervaring mee.. Anyway, we zijn naar Litchfield National Park geweest wat best goed bevallen was. Veel watervallen, veel gezwommen, veel gereden, redelijk wat gelachen en heel wat zon opgedaan. Verder hangen we hier gewoon een beetje rond het hostel en de Vic Hotel natuurlijk waar we al een aantal gratis maaltijden verorbert hebben ghehehehe!! In de Vic kun je eten voor 1 dollar, maar je kunt ook gratis maaltijden winnen met de spelletjes of als je met een [View Full Entry]

ZoopFan - Fan & Zoop | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 13 Photo(s) | 0 Video(s) | 170 words | [diary=76669] | 2006-07-23 14:09:06

Litchfield National Park
Mierenkontenlikken!!!!!!!!