Sorry - wwD

wwD Life is short...
...and our World is beautiful!

I did my first RTW in 2007 and it was just amazing...

Private Message Subscribe 2 Forum Posts Top Photos Blog Map
Joined on: August 31st 2007
Last Login: November 23rd 2009

by Sorry, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

******************* NEW RIO PHOTOS AT THE BLOG ENTRY OF MADRID ******************* ******************* MAGYAR SZÖVEG LENT ******************* Hi Guys, How are you? Hopefully prepared for the holidays and - to whom it might concern: - also for Christmas. My arrival back home was a bit emotional, all of my family was waiting for me at the airport with big signs, champagne and of course in big coats - in Budapest is freezing (5 to 7 Celsius below 0 and snow...), according to my elder nephew "since you've left, grey and dark". I made some statistics of my first RTW, because this [View Full Entry]

Published: December 22nd 2007 | 90 Views | [diary=229543]

******************** 4 EN PG DWN ******************** HOLA Ma reggel megerkeztem Riobol Madridba, 9 oras kellemes repules utan. At, az Atlanti felett. Az ut igazan kellemes volt, mert egy rendkivul aranyos tiz ev koruli kissrac, Alexander ult mellettem, akivel elalvas elott hosszan beszelgettunk. Hihetetlen, hogy mennyire kommunikativ, tajekozott es intelligens!!! Elkepeszto elmeny volt ot is megismerni! A gepbol kilepve TEL fogadott (igaz, meg nem az otthoni, mert itt 5-6 fok volt), osszerezzentem... Madrid pedig - mint mindig - gyonyoru, es nagyon mas, mint ahol eddig jartam... [View Full Entry]

Published: December 18th 2007 | 95 Views | [diary=228565]

Scenic Carioca view
another sc. view
just to remember

******************** 4 EN PG DWN ******************** ...hat eljott a pillanat, amikor megerkeztem utolso amerikai allomasomra, Rio-ba. Az ut Limabol idaig hosszu, de kellemes volt, foleg mert Santiagoban upgrade-oldak, igy meg a Sao Paolo-ban eltoltott 1,5 oras kenyszervarakozas is kellemesen telt. Rioban aztan betaxiztam a hotelemhez, ugy dontottem ui., hogy legalabb az utolso ket ejszakat nem hostelben toltom. A hotel a Centro-nak nevezett kozponti CBD-ben van, ami egyben az ovaros is, itt alapitottak kozel 600 eve a varost. Mivel granitkupokkal ovezett videken fekszik Rio, ezert ren [View Full Entry]

Published: December 18th 2007 | 91 Views | [diary=228556]

Christ - gigantic arms

************* 4 EN PG DWN ************* ¡Hola! ...es ezzel egynehany napra elhagyom hamarosan a spanyol nyelvteruletet, amibe - be kell vallanom - beleszerettem. De jojjon az aktualis beszamolo: Cusco-ban kedden este, amikor fizettem a szuperpanoramas hostelben, nagy meglepetesemre sol (ejdzsd: szol, azaz szentimentalisan NAP), szoval a sol-ban megadott arat kellett fizetnem, 17-et ejszakankent, azaz durvan szamolva egy ezrest magyar forintban... Szerdan koran keltem, mert a vonat 7-kor indult Aguas Calientes-be, es mar 6:30-kor volt a check-in; erdekes modon a varos meg eppen hog [View Full Entry]

Published: December 14th 2007 | 154 Views | [diary=227654]

Backpacker 1
Zig-zag (changing tracks)
we´re about to arrive

************** FOR ENGLISH PAGE DOWN ************** ¡H0LA! Mindenkit udvozlok Cusco-bol, az egykori inka birodalom fovarosabol. Meg szombaton BsAs-bol Limaba repultem, ami az Uj Zeland-i repulesem utan a legszebb repules volt (4 oras), hiszen vegig az Andok felett repultunk, elobb az Argentinaban fekvo Salta, majd a chilei Atacama sivatag felett, hihetetlen hegyormokat es vulkanokat latva... Limaba kodosen erkeztunk, mert a parti kod meg nem szallt fel, viszont mire bebuszoztam a hostelhez, kiderult. Miraflores varosreszben szalltam meg, amit a legelitebb negyednek tartanak - meltan, [View Full Entry]

Published: December 12th 2007 | 113 Views | [diary=226895]

Andes - birdview
only volcanoes
guess, what´s this

***************** 4 EN PG DWN ***************** Hello, ujra Buenosban vagyok, nemreg erkeztem vissza az Iguazu-tol, a leggyonyorubb vizesestol, amit eddig lattam (koszonet Dori+Szabolcs, hogy ajanlottatok!!!). A HI Tango Backpackers-es, beavatos argentin hetvege utan, melybe meg a varosnezest is belesuritettem, kiegeszitve egy hetfoivel, ugy dontottem, hogy modositok a terven, es elmegyek az Iguazuhoz. Buenosban sokmindent megneztem, a fobb nevezetessegeket persze, sokat gyalogolva meg buszozva es metrozva is... Olcso a tomegkozlekedes es attekintheto, tervezheto minden es meg spanyo [View Full Entry]

Published: December 7th 2007 | 135 Views | [diary=225934]

Plaza de Mayo
Casa Rosada on the Pza d. Myo.
I was there too...

Sziasztok, megerkeztem Buenosba, ismet vissza a nyarba, de milyen nyarba!!! Tegnap Punta Arenasbol elobb felrepultem Santiagoba - es bar kemenyen kuzdottem a megfelelo helyert, felhos volt, igy nem lattam tobb gleccsert... A LAN belfoldi jaratain gyakorlatilag nincs catering (1 darab kex meg 5 gramm sosmogyoro plusz 1,5 deci viz, es ha ugyes vagy kola - meg persze kv, de az nem igazan repulos ital), meg Arenasban lounge se, igy az arenasi vammentes zonaban elotte ´jol´ bevasaroltam. A vammentes zonat a varos hataraban epitettek fel, igy is osztonozve a rideg videken torteno munkavallala [View Full Entry]

Published: December 2nd 2007 | 70 Views | [diary=224549]

*************** 4 EN PG DWN *************** Hello, udv. mindenkinek a csodalatos Patagoniabol, ahol kedd ota csak ámulok es lenyugozve jarom a szebbnel szebb helyeket. Beszamolo helyett nezzetek meg a kepeket, ami csak egy kis bemutato valogatas a nehany nap alatt keszitett kozel 1200 fotobol - a legjobbakat (mint mindig) megtartottam magamnak ;-) BOLDOG NEVNAPOT ANDRIS!!! :-)) ...es kellemes 7veget mindenkinek wwD *************** Here we go... I selected 51 photos (not the top 1s) of my - almost - 1200 taken in Patagonia in the last days. Perhaps you can get an impre [View Full Entry]

Published: November 30th 2007 | 191 Views | [diary=224048]

Andes after takeoff in SCL
Glaciers everywhere...
East Patagonian (air)view

A meltan hires chilei borokat kozelebbrol is meg kellett ismernem... [View Full Entry]

Published: November 30th 2007 | 65 Views | [diary=224062]

350 mm eso miatt ontozni kell
fiatal ultetveny...
francia tolgyhordok

************** 4 EN PG DWN ************** Udv. Mindenkinek, immar ujra San´tiagobol, egy nagyon kellemes Csendes-ocean parti 7vege utan. Valparaisoban es Viña del Mar-ban toltottem az elmult napokat (mivel az Atacama sivatagba a mult heti foldrenges miatt nem tudtam volna elobb menni mint szombat, ugy pedig az ido lett volna keves, tehat maradt a B-terv). Mindketto 120 km-re van San´tiagotol, Valparaiso a legnagyobb kikotovaros Chileben (egyesek szerint a deli Csendes-o. legjelentosebb kikotoje), a Vilagorokseg reszet kepezo belvarossal, Viña (csak igy nevezik itt) pedig a tole esza [View Full Entry]

Published: November 25th 2007 | 102 Views | [diary=222626]

Foggy view of Valparaiso