Simbuggel's Guestbook

Comments
Date: 22nd September 2011

baan nok kamin
Hallo, ich war im Sommer auch in Baan Nok Kamin und habe die "Berg"tour mit drei netten Jungs unternommen. Allerdings sah ich am Gipfelkreuz etwas älter aus als du... ;-) http://thungsaliam.blogspot.com/

From Blog: 1001 Weihnachtsessen
Date: 29th August 2011

Ajan Loius
Hallo, den habe ich auch vor zwei Monaten kennen gelernt und er hat für mich eine kleine Bergtour zum Kreuz organisiert.

From Blog: 1001 Weihnachtsessen
Date: 14th March 2011

Hi together, I want to know who long I have at least to stay in the children's camp when I intend to help a bit? Is it possible to come only for two weeks during the vacation? Thanks for your answer. Kind regards Carmen Corral from Basle in Switzerland

From Blog: Thailand Vorbereitungen
Date: 22nd December 2010

wünsche dir noch viel spaß in thailand. ich kann deine liebe zu dem land absolut nachvollziehen. geht mir nicht anders. leider kann ich nur einmal im jahr für kurze zeit dort hin reisen. habe noch eine schöne zeit. viele grüße aus deutschland

Date: 19th May 2010

Hallo töchterli Ja das isch ernscht gsi. Freu mi au uf es organisierts Lager mit Lagerstimmig. Leider hani keis SMS vo dir becho. Aber es goht mer guet danke :)

From Blog: Sandburgen und Ragetli --> Space-Nummerngame am Strand
Date: 17th May 2010

heey paps hehe jo das lager tönt sehr andersch als be üs ^^ isch das mitm stirb langsam 4 ernst gmeint? aber es space nummere game am strand stelli mer andersch kuul vor!! das mit de gmeindschaft chani guet nochvolzieh be playstation etc. cha sich die gar ned ufboue aber för das sind jo mer no do freu mi etze scho ufs Sola =) so i hoffe hesch mis sms becho! wönsch der no e schöni letscht woche!! glg anya

From Blog: Sandburgen und Ragetli --> Space-Nummerngame am Strand
Date: 26th April 2010

Ich bin auch ein großer Thailand Fan, ich liebe das Essen und kann verstehen, wie du dort zum Frühstücker wurdest. Danke für die Impressionen...

From Blog: Das alte Haus von ....
Date: 23rd April 2010

mir gohts sehr guet danke vellmal. Freut mi dass di min blog interessiert, i luege au dass d bildli immer schön interessant sind, au wenns nur en chline usschnitt zeiget us mim alltag da.

Date: 2nd April 2010

Hey liebs Blöckli ;-) Han dini Biiträg immer ganz gspannt mitverfolgt und uf die Art und Wiis chli mit dir chöne mitfiebere und miterläbe, was bi dir grad so passiert isch. Sicher häsch ganz e wertvolli Ziit chöne ha und jetzt isches au mol Ziit, dass dich vode Ferie chasch erhole... äääh...hm...doch :-) Wünsche eu viel Spass bim tauche und freu mi, wenn wieder do bisch. Übrigens: Dim Göttichind gfallts offesichtlich ganz guet im warme Mamibuuch und xeht nöd so us als hättis Luscht, so bald z'cho... machs guet und bis gli, Eva

From Blog: Der Abschied
Date: 27th March 2010

Namen
Hallo Simon Mir fällt auf, dass manche Namen thailändisch tönen, andere aber ganz europäisch. Woher kommt dieses Gemisch und gibt es einen Trend für bestimmte Namen? Übrigens, dein Grillplatz ist wirklich sehr schön geworden. Schade, dass die Thais so wenig Gemeinschaftliches unternehmen und deine Arbeit offenbar gar nicht so richtig zu schätzen wissen - oder hat sich das geändert?

From Blog: Die 3 Familien
Date: 6th March 2010

Läbsch no?:)
Hey Simeli Wie gots der so döt äne? Esch alles paletti so wiit?:) Gfallts der? Ziit goht mega rassig verbi, gäll?!? Häsch schöni Föteli gmacht ond cooli Blogiträg...sorry, dassi erst jetzt schriibe...aber has bes jetzt emmer schön verfolgt, was du so triibsch *gg*. ;) Pass wiiterhin guet of di uf ond gnüss no di rästlechi Ziit döt äne! Liebi Grüess Nicole us de Schwiiz, wos grad schneit :/

Date: 25th February 2010

Ja so e schniiderin zha isch schono komfortabel. Defür machi jetze scho s zweite mal innerhalb vo 2 Johr so Nummere, aber ich fühle mitem Scheff mit... :)

Date: 24th February 2010

Nummerespiil
Das vo de Nummere känni. Bi üüs i de Schtube staat bald sit Monete en zuesätzliche Tisch mit Stoffblätze und Pinsel und Farb und Schablone. Üse Simon, weisch, de Scheff, dä isch ou am Nummere maale und es wott und wott nid z änd ga. Und e Schniideri hät e o nid!!

Date: 15th February 2010

Sehr kuul häsch das gmacht, Brüederherzli. Hettemer doch nur au Bambus do ide Schwiiz! Aber immerhin chömemer dich wieder zrugg über ;-) Die werdet jo sterbe vor Langwiili, wenn du nüme ume bisch...

Date: 26th January 2010

Kultur...
Hoi Lea Ja das sind gute Fragen die du da stellst... :) Also Grundsätzlich ist hier jeder Weisse der Fremde vor dem man viel Respekt hat, weil er das Geld hat rumzureisen und vor allem zu fliegen. Denn das ist für viele hier unerschwinglich. Man wird überall von allen Augen beobachtet was man so tut, kauft, anschaut etc. Oft wird man auch angelächelt, manchmal einfach aus Freundlichkeit, aber auch weil der Farang manchmal auch komische Dinge tut, wie WC-Papier benützen oder so... Das Wissen das wir den Thai's vielleicht voraus haben bezüglich Abfalltrennung oder anderen Umweltgedanken kompensieren sie hier mit dem "Mei pen lei"--> Nicht so tragisch. Deshalb ist es auch schwierig ihnen dies beizubringen. Sie machen zwar was ich sage, verstehen aber den Sinn nicht wirklich und wenn ich nicht hinschaue machen sie es halt nicht... Mit dem Altersheim habe ich bis jetzt noch nicht so viel zu tun gehabt, aber es gibt auch grosse Unterschiede bezüglich Altersheimen... Ich werde mich mal noch schlau machen wie das dort genau so läuft und dann mal einen Bericht abgeben ;).

From Blog: Das Land mit dem grünen Herz
Date: 25th January 2010

Hallo Simon Interessant, so detailliert von dieser fremden Kultur zu hören. Frage 1: Wie ist das eigentlich, bist du der Fremde, den man bewundert (weil er aus einem reichen Land kommt) und von dem man viel wissen will (weil die doch dort alles haben und können) oder bist du der Fremde, der ein bisschen komisch ist und über den man immer wieder lachen muss? Kannst du deinen Kindern erklären, warum z.B. Abfalltrennung und Aufräumen gut ist? Frage 2: Die Thais sind bekannt für liebevolle und ganzheitliche Altersbetreuung/Pflege. Hast du Einblick ins Altersheim, seine Struktur und den Stand der Qualität? Sind die Alten respektiert? Würde mich natürlich sehr interessieren. Und heb der Sorg!

From Blog: Das Land mit dem grünen Herz
Date: 25th January 2010

Wie im Bilderbuch
Klingt irgendwie poetisch und ein wenig verträumt, dein Beitrag heute. Aber wenn ich die Bilder sehe, kann ich das gut verstehen! Kaum zu glauben, dass das dort wirklich so aussieht! Wenn da bloss nicht die Schlangen und anderen Viecher wären... Aber dank meinen Unterhosen bist du nun ja gut getarnt! :) Hab grad am Samstag mit Rahel telefoniert. Hätte ich's doch bloss gelassen und auch diesen Blog nicht gelesen, denn jetzt habe ich fernweh! ;) Wenn ich Ferien nehmen könnte, würde ich morgen mit dem nächsten Flieger gleich runterkommen...

Date: 14th January 2010

Alles ist anders
Schön zu sehen dass mein Blog und meine Bilder so genau gelesen werden, dass solche Sachen auffallen. :) Zu deiner Frage: Porn ist der Name eines Mädchens hier... Übersetzt auf Deutsch hiesse es dann etwa so viel wie "Gesegnet". Ich musste aber auch 2mal Nachfragen ob sie wirklich so heisst oder ob das ein Scherz ist... Zur Unterhaltung hier noch andere lustige Spitznamen der Kinder (Ford, Lala, Volk(swagen), Guitar....) Die Kinder sind meistens auch lieb. Ich merke aber dass mir Computer-Unterricht, Baumhausbauen, Singen etc. besser liegt als diese Sprache zu unterrichten mit der ich vor ein paar Jahren und noch immer selber kämpfen muss (Apostroph's und so... ;)) Aber Spass machts trotzdem.

From Blog: Arbeit?!, eher Sanuk(Spass) (Teil 1)
Date: 12th January 2010

Hälou. Mega interessante Beiträge wieder! Ich hoffe, du hast nach dem ortsüblichen Essen und den Trinkgelagen noch einigermassen intakte Magenschleimwände und eine normal dimensionierte Leber. Finde es cool, dass du Englisch unterrichtest! Die Kinder sehen jedenfalls alle sehr lieb aus. Nur eine Frage habe ich noch: WAS ZUM GEIER MACHT IHR AM MONTAGABEND??? (Da steht "Porn" auf dem Stundenplan! Und aus dem Rest werde ich auch nicht schlau. :) ) Naja, jedenfalls freue ich mich auf weitere Einblicke in deinen Einsatz! Und bitte mehr Katzenbilder :)) Gruss, Däniul P.S.: *belehr* Sei im Englisch sparsam mit dem Apostrophen: Sie werden nur für den Genitiv oder als Abkürzung, aber nie für den Plural verwendet.*belehr*

From Blog: Arbeit?!, eher Sanuk(Spass) (Teil 1)
Date: 10th January 2010

so kann es in der Fremde eben auch sein :-)
Lieber Simon Ich lese immer interessiert deine Geschichten und muss dabei teilweise auch ein wenig schmunzeln, da mir viele Sachen bekannt vorkommen. Weiterhin eine tolle Zeit und viele verschiedenartige Erfahrungen. ;-) Liebe Grüsse und alles Gute. ps Habe übrigens die Tauchferien in Sharm gebucht. Abflug 11.04.10 und im Mai gehts es zusätzlich für einige Tage nach Lissabon. Ob ich Andi in Brüssel noch besuchen werde ist noch offen,

From Blog: En guete Rutsch...
Date: 3rd January 2010

oh din kommentar hani ersch jetze entdeckt ond choenne akzeptiere. Umsomeh freut mi, dass die ueberraschig glunge isch ond i scho en stei meh han choenne setze... Muen mer jetze daemfall nur no 3 Sache ueberlegge ;). Hoffe ihr sind au guet is neue Johr grutscht ond haend au chli ziit gha foer eu ide familie ond ned nur foers artos. Liebe gruess us Thailand simi

Date: 3rd January 2010

ja soell sich eifach mal maelde wenn er ume isch :) Wiiteri itraeg folged. Gnuess de Winter ide schwiiz defuer au chli foer mich. liebe gruess simi

From Blog: Die grüne Seite Thailands
Date: 3rd January 2010

Hoi rahel Dasch jo super, wenn dini Vorfreud trotz de Mitbewohner gweckt worde isch. Aber i glaube i eune Unterkuenft werdet ihr so sache ned atraeffe. Wenn mer naemli scho es paar fraenkli usgit da, denn haet mer scho en verhaeltnis maessig hoeche luxus womer bechont.. Tipps foer in Bangkok gits en hufe, chont halt au immer drufah wie mer will reise ond was mer will gseh (Kultur, Shopping, Tempel, Moderns Thailand, Alts Thailand....). Je noch daem lohnt sich oeppis anders. Aber am beschte luetisch mal ah, denn cha der meh uskunft gaeh. Oder aber sicher wenner in Bangkok sind. I bin denn velecht au grad weder in Bangkok...

Date: 29th December 2009

Hey Simi Din Blogg esch mega spannend zom läse. das weckt so richtig mini Vorfreud of Thailand. ;-) obwohl ich hoff, dass ich ohni "Mitbwohner" chan schlofe! abem 16. Januar esches denn be eus ä so wit. hesch Tipps wasmer in Bangkok unbedingt muess gseh ha? Grüessli Rahel

Date: 27th December 2009

öö, gar ned eso schlächt dis läbe em grüene:) häsch demfall dis chlises paradiesli gfonde.. hmm.. zemli all dini vorschläg töned intressant, aber vo dinere arbet wöri scho sehr gern chli osfüehrlicher bscheid wösse. tönsch emel begeistered;-) na den, of e paar witeri abentür, cheers mate, valentin p.s. de chegä (jakob) werder wohl mol schribe... hader glaubs schomol vonem verzellt, er werd so januar februar au ts thailand am reise si.. velech gsähnder oi de mol.

From Blog: Die grüne Seite Thailands

Tot: 0.13s; Tpl: 0.009s; cc: 9; qc: 74; dbt: 0.048s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 6.4mb