Laurens013 - Laurens de Kroon

Laurens de Kroon Ik heb deze Blog gemaakt om jullie enigszins op de hoogte te houden van mijn avonturen in Denemarken. Ik zal proberen regelmatig wat nieuws erop te zetten!

Laat ook gerust even een berichtje achter :) heb ik ook wat te lezen.

Tot vlug!

PS: Met dank aan mijn vader: Hiernaast mijn visitekaartje voor als je een kaartje of brief wil sturen.

Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: August 11th 2009
Last Login: November 25th 2009

TB Code: [blogger=131912]

by Laurens013, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

By Laurens013
November 22nd 2009
De Bruiloft Europe » Denmark » Region Midtjylland
Op de grond
Op de grond
Rie en Sofie, veilig op de grond
Na een rustige dag maar even in de zitkamer hangen en jullie op de hoogte brengen Ik zal dadelijk terugkomen op de titel van dit bericht, maar ik zal eerst vertellen over afgelopen week. Het begon afgelopen maandag met de klimsessie. We gingen weer naar dezelfde klimhal en dit keer kon ik samen met Emil een paar touwen uitzetten. Dit was af en toe een beetje spannend omdat ik niet zo zeker stond, maar alles verliep goed en ik ben niet gevallen, dus dat viel weer mee. Nadat we de eerste 2 routes hadden uitgezet verkaste ik samen met Kasper [View Full Entry]

Published: November 23rd 2009 | 15 Views | [diary=455117]

Klimmen
De weg omhoog
Bijna boven

En sorry daarvoor!! Maar na de trip hebben we een drukke periode achter de rug, gevolgd door een naar griepje afgelopen week. De terugkomst was goed en we hebben een hoop gelachen om elkaars verhalen en avonturen en al snel vervolgde het oude ritme zich weer. Maandag was de eerste dag dat we zouden gaan klimmen in plaats van kayakken omdat het water nu toch echt te koud is geworden. We begonnen de lessen met touwklimmen in onze assembly hall. Daar hebben we een hoge brug, normaal gesproken voor lampen en techniek als er een concert is, maar nu hingen [View Full Entry]

Published: November 15th 2009 | 22 Views | [diary=453406]

Iedereen is weer veilig aangekomen in Denemarken Tijd om weer een kort berichtje te maken. Deze keer zal ik niet zoveel woorden gebruiken maar de foto's laten spreken. De laatste dagen in Finland zijn goed geweest, ons laatste bezoek bracht ons naar Partaharju, een Hojskole zoals de onze hier. Dat was een prachtige plek om te zijn volledige met echte Finse sauna. De Finnen aldaar stonden erop dat wij hun meest favoriete plek in volle glorie mee zouden maken, dus iedereen uit de kleren en de sauna in. Terwijl de dames ons verteld hadden dat hun groep erg voorzichtig was [View Full Entry]

Published: November 1st 2009 | 40 Views | [diary=450006]

Enter Zweden
Eerst Slaapplek
Kamergenoten

By Laurens013
October 25th 2009
Berichtje uit Tampere Europe » Finland » Pirkanmaa » Tampere
Weer even een update nu ik hier in Tampere zit Op dit moment zit ik even met Andy en Bjorn in het Omena hotel om wat nieuws naar het thuisfront te sturen. Het hotel is best bijzonder aangezien er geen staf aanwezig is. Bij binnenkomst krijg je een pincode waarmee je de gangen en de kamers in kan. Alleen 's middags komt een schoonmaker langs om de lege kamers schoon te maken, dit houdt alles goed betaalbaar wat voor onze school natuurlijk zeer welkom is. De kamers zijn aardig en simpel. Tampere is een erg mooie stad, een hoop prachtige [View Full Entry]

Published: October 25th 2009 | 34 Views | [diary=448127]

Hallo iedereen, een vlug berichtje vanuit Stockholm Allereerst moet ik zeggen dat het hier in Stockholm goed te doen is, het is een prachtige stad en je kan er makkelijk in ronddwalen. Hopeloos verdwalen is volgens mij ook niet al te lastig maar dat is gelukkig niet gebeurt. Ik zit op dit moment in een knus internetcafé met Andy en een hoop gamers om ons heen. We zijn hier gisteren middag aangekomen nadat we in een Testcentrum voor Nucleair afval zijn geweest. In dat centrum zijn we tot 450 meter onder de aardoppervlak gegaan om te kijken waar ze mee [View Full Entry]

Published: October 21st 2009 | 26 Views | [diary=446933]

Temppeliaukio Kirkko
Temppeliaukio Kirkko
Misschien na de komende weken een aantal van mijn eigen foto's van deze kerk.
Nog een weekje en dan gaan we de Noordse landen maar eens verder ontdekken De afgelopen week is dit onze voornaamste bezigheid geweest. Gedurende de Euroclass hebben we steeds de tijd gehad om aan onze projecten te werken in de 3 verschillende groepen. Met onze groep hebben we spellen en ice-breaking games verzonnen voor de leerlingen van een Finse Højskole en een jeugdgroep van 7-8 jarigen. Een hoop van deze spellen herkende ik nog van Eurocontact en andere activiteiten. Tine, een meid uit Denemarken die ook verschillende in [View Full Entry]

Published: October 11th 2009 | 32 Views | [diary=444004]

Pokertafel
Roulette
Peter en zijn wapen

De Halve Marathon
De Halve Marathon
Zoals beloofd hier nog wat foto's van mijn marathon. Dit is vlak voor de finish en vlak na de Heuvel des Doods, maar het sprintje kon er nog net vanaf
Hallo allemaal, Ik had door het drukke programma weer wat vertraging, maar hier zijn we weer. Afgelopen week is een heel goede week geweest. Eindelijk kregen we met de Euroclass te horen waar onze trip van dit semester naartoe gaat en we hebben een hoop leuke activiteiten gehad. Daarnaast is het weer een week vol sport geweest en daar zal ik wat foto's van bijplaatsen. Onze trip zal ons door Zweden en Finland leiden. We vertrekken maandag de 19e in 2 minibussen naar Stockholm, een hele trip die begeleid gaat worden door de 9 cd's die we met de klas [View Full Entry]

Published: October 6th 2009 | 40 Views | [diary=442535]

Na de Halve Marathon
Voetbal
Op de knieën

Sorry dat ik een dag te laat ben maar ik had het gisteren iets te zwaar met ontspannen en een concert in de avond. Ik zal bij het begin beginnen, vorige week zondag zijn de nieuwe studenten aangekomen en maandag hebben we daarom een tweede introductiedag gehad. Hierbij konden wij de studenten leren kennen en hen Silkeborg laten zien. We kregen via sms verschillende opdrachten die we met onze working groups moesten fotograferen. Daarna hebben we gegeten in de stad en zijn we terug gelopen naar de school. Een erg fijne dag die werd afgesloten met een Trefbal-toernooi (ondertusse [View Full Entry]

Published: September 28th 2009 | 36 Views | [diary=440357]

Lyngvig
Lyngvig
Irene hier was zo lief om me de Lichttoren van Lyngvig op te sleuren. Omhoog vond ik niet zo erg, maar die helse trap naar beneden was iets minder. Maar uiteindelijk toch blij dat ik wat kiekjes heb k... [more]
Op Speciaal verzoek van mijn ouweheer weer een berichtje! Hij beloofde me namelijk te onterven als ik zijn saaie zondag niet wat leven in zou blazen met een nieuw verhaal. Dus daar zijn we weer, moe maar zeker voldaan. De afgelopen week was het team van Outdoorlife in Noorwegen en daarmee was het iets rustiger hier op school. Dit hield voor ons in dat wij een alternatief programma kregen. In plaats van de standaard lessen was deze week in het teken van de elementen en elke dag zouden we met een van deze elementen aan de slag gaan. Het begon [View Full Entry]

Published: September 20th 2009 | 38 Views | [diary=438182]

Op weg naar Djurs Sommerland
Djurs Sommerland
Thor's Hammer

Vanaf deze week woon ik officieel in Silkeborg! Dankzij het geweldige instituut dat bureaucratie heet hadden ze er hier in Silkeborg eventjes moeite mee dat ik al was aangekomen, maar per 6 september hebben ze me hier geregistreerd. Om dit te vieren heb ik deze week dan ook mijn eerste echte les in Deens gehad en het gaat meteen al een stuk vooruit. In deze lessen leer ik naast spreken ook het schrijven en lezen en dat maakt het ook wel wat makkelijker naar mijn mening. Ik kan mezelf nu kort voorstellen en met wat simpele zinnetjes zeer nutteloze gesprekken houden [View Full Entry]

Published: September 13th 2009 | 35 Views | [diary=436278]

« back 1 10 next »