Kirstendijkstra - Kirsten Dijkstra

Kirsten Dijkstra
Top Photos Blog Map
Joined on: September 2nd 2008
Last Login: January 30th 2009

by Kirstendijkstra, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Hallo iedereen! Dit wordt m'n allerlaatste berichtje op deze site, nog twee daagjes en ik vlieg naar huis. Na Willemien uitgezwaaid te hebben in Bangkok heb ik de bus naar Koh Phi Phi genomen. Daar was ik in 't begin van mn reis ookal geweest, maar vond t zo'n mooi en leuk eiland en er waren twee Nederlandse meisjes die ik kende uit Vietnam dus ik dacht ik ga terug! Ben daar twee volle dagen geweest, lekker op het strand gelegen en gefeest. Het enige mindere was dat ik allemaal ontstekingen op mn voeten en op de rest van mn lichaam [View Full Entry]

Published: January 21st 2009 | 116 Views | [diary=365707]

Haai! Nou er is weer een hoop gebeurd sinds de vorige keer dat ik een berichtje heb geschreven. Op tweede kerstdag ben ik van Luang Prabang in Laos terug naar Bangkok gevlogen. Daar heb ik wat mensen ontmoet die ik nog van Vang Vieng kende en met hen kerst gevierd. De volgende dag is Willemien geland op het vliegveld. Diezelfde avond zijn we samen met de hele groep richting Koh Pagnan gegaan, het eiland in het zuiden van Thailand waar alle fullmoonparties gegeven worden, omdat we daar wilden zijn voor oud & nieuw. Daar heb ik echt mn leukste oud & [View Full Entry]

Published: January 10th 2009 | 109 Views | [diary=361981]

December 15th 2008
Vietnam en Laos Asia » Laos » West » Luang Prabang
Halloo!! Na een week zijn we eindelijk uit Hoi An vertrokken met veel te veel kleren en schoenen die ik dus maar naar Nederland gestuurd heb. Vanaf Hoi An zijn we naar Ninh Binh gegaan, een dorpje met supermooie natuur (het karstgebergte...zit waarschijnlijk in de naam!). We zijn daar met bootjes door rivieren gevaren met heel hoog rotsgebergte aan beide kanten, het leek wel een beetje op het fjordenlandschap, echt heel mooi! Ook hebben we rondgefietst in de omgeving. Natuurlijk reden we helemaal verkeerd maar daardoor kwamen we wel op hele mooie plekjes terecht zonder andere toeristen. Na [View Full Entry]

Published: December 24th 2008 | 95 Views | [diary=354378]

December 1st 2008
Vietnam! Asia » Vietnam » South Central Coast » Hoi An
Heey! Het werd weer eens tijd voor een berichtje dacht ik zo. Ben inmiddels alweer een tijdje in Vietnam, nog steeds duidelijk Zuid-Oost Azie maar weer heel anders dan Cambodja. Er zijn vooral veel meer toeristen. We zijn Vietnam binnengekomen via de Mekong Delta (de Mekong splitst zich daar in allemaal kleinere riviertjes). Het was heel leuk om te zien hoeveel leven er is op en langs het water, zoals floating villages en floating markets. Het leek wel een beetje op de Tonle Sap in Cambodja, maar in Vietnam ziet het er allemaal net iets leuker uit omdat iedereen van die [View Full Entry]

Published: December 1st 2008 | 135 Views | [diary=350162]

m'n nieuwe schoenen
Katrin en ik met onze easy riders
De zandduinen

Hoi! In m'n vorige berichtje zei ik dat ik naar Kompong Cham zou gaan. Toen we daar aankwamen hoorden we dat we ook gelijk al met de bus naar Kratie, een dorpje wat noordelijker in Cambodja, konden vertrekken. Eigenlijk wilden we daar de volgende dag pas heen, maar aangezien het nogal hard regende in Kompong Cham dachten we dat we er maar beter een lange reisdag van konden maken en dus hebben we gelijk de bus richting Kratie gepakt. De volgende dag hebben we over een heel vies marktje gelopen en zijn we rond zonsondergang met de motor naar een plek [View Full Entry]

Published: November 15th 2008 | 143 Views | [diary=344085]

Kijken naar t vuurwerk op t waterfestival
Vastzittende truck op weg naar Sen Monorom (wij zaten dus ook bovenop zo'n truck)
Onze boomhut

November 2nd 2008
Cambodja Asia » Cambodia » North » Siem Reap
Heeej iedereen! Ik ben anderhalve week geleden veilig (na natuurlijk de nodige vertraging...) geland in Cambodja. We kwamen aan in de hoofstad, Pnom Penh, een drukke stad die gelukkig wel net iets minder chaotisch is dan Bangkok. We hebben ons daar vooral vermaakt met kijken naar de drukke wegen, want het is namelijk echt bizar om te zien wat er allemaal voorbij komt. Hele gezinnen, kippen, monnikken en kasten op scooters, vrachtwagens helemaal volgepakt met mensen, kotstende monnikken in busjes en zelfs een olifant. Verder had je er allemaal leuke marktjes waar je vooral heel lekker en hee [View Full Entry]

Published: November 3rd 2008 | 161 Views | [diary=340852]

Volgeladen busje
Hutje van het schoolmeisje met groetende Nikki
Ankor Wat

Haaaii! Ik was gebleven bij Koh Phi Phi. Ik ben ' s avonds met de bus richting krabi gegaan en vanuit daar ben ik met de ferry naar t eiland gevaren. Sanne zou de volgende dag naar Vietnam vliegen dus ik moest alleen verder. Was wel weer ff spannend maar heb natuurlijk gelijk alweer allemaal nieuwe mensen ontmoet:) Ik ging eigenlijk naar Koh Phi Phi om m'n duikbrefet te halen, maar m'n ene oor besloot een dag van te voren verstopt te raken en dat ook te blijven, dus dat heb ik helaas niet kunnen doen. Verder leek t eiland me [View Full Entry]

Published: October 21st 2008 | 660 Views | [diary=335325]

Lagoon bij Koh Phi Phi
Buddies op Koh Phi Phi
Aapjes op t strand

October 10th 2008
Ko Chang Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
Heeeyy! Hoe gaat het met jullie allemaal in het natte nederland? Ik heb de laatste dagen het regenseizoen gelukkig voor een groot deel achtergelaten. Ik ben inmiddels weer in Bangkok, net terug uit Ko Chang. Ko Chang is echt een supermooi eiland met een dicht regewoud in het midden en allemaal mooie strandjes met palmbomen en helderblauw water. Samen met Sanne sliep ik in een heel leuk hutje aan het strand. Het strand was behalve ons en een paar mensen die we al op de boot ontmoet hadden helemaal leeg :) Echt zo mooi tropisch daar en gelukkig zo ver weg [View Full Entry]

Published: October 10th 2008 | 455 Views | [diary=332942]

Wat Po (ofzo...)
Sanne en ik op het strand bij ons questhouse
Een mooi strandje op Ko Chang

October 4th 2008
Bangkok Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
Hey iedereen! Inmiddels ben ik gelukkig veilig aangekomen in Bangkok:) Op Dusseldorf had ik al een groepje Nederlandse backpackers ontdekt en had ik al bedacht dat ik hen in Bangkok maar zou aanspreken. Vlucht was wel relaxed...had niemand naast me dus had lekker twee stoelen voor mezelf. Heb dus lekker gelegen, maar natuurlijk nog steeds heel weinig geslapen. Wel raar om in je eentje te vliegen en tegen niemand te kunnen zeggen wat je van het eten vind enzo haha maar ik heb het overleefd:) In Bangkok heb ik dus die mensen opgezocht. Er was een meisje die ook alleen ging [View Full Entry]

Published: October 4th 2008 | 134 Views | [diary=330772]

Haaaii! Ik heb inmiddels weer ergens een computer gevonden... zeldzaam hier:) We zijn inmiddels in Las Vegas geweest. Echt een hele bizarre stad!! Zoveel lichtjes overal en die casino's daar zijn echt nier normaal! Elke casino heeft een eigen stijl die echt tot in alle details is doorgevoerd. Zo heb je Parijs met een megagroot eifeltoren aan de buitenkant en binnen allemaal franse terrasjes en de lucht is zo echt nagemaakt dat het echt lijkt alsof je buiten in het zonlicht bent terwijl het nacht is. En zo heb je ook Venetie en New York, een nagebouwde jungle, een grieks casino... [View Full Entry]

Published: September 15th 2008 | 128 Views | [diary=323672]

Mama Yosemite NP