JeBe Trunte - Jens Bergelin/Julie Gjettermann

Her er saa vores rejseblog for Thailand og Australien!

Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: July 4th 2009
Last Login: December 22nd 2009

by JeBe Trunte, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

December 23rd 2009
Great Ocean Road Oceania » Australia » Victoria
Syd-vest for Melbourne er der en 350 km lang straekning langs havet der er kendt som "Great Ocean Road". Efter Arethi's 30 aars foedselsdag stod vi op kl. 7 parate til at koere 1,5 time for at komme til et hav hvor man kunne surfe - desvaerre var vejret overhovedet ikke med os, for slet ikke at snakke om boelgerne, saa vi endte med at koere Great Ocean Road. [View Full Entry]

Published: December 23rd 2009 | 3 Views | [diary=462178]

Torquay beach
Fyrtaarn
Fyrtaarn

Melbourne Aquarium. En dag var det simpelthen for varmt til at være udenfor, saa vi endte med at tage i Melbourne Aquarium og nyd gratis air-condition :) [View Full Entry]

Published: December 23rd 2009 | 2 Views | [diary=462171]

P1020275
P1020276
P1020277

December 23rd 2009
Jens' foedselsdag Oceania » Australia » Victoria » Melbourne
Saa blev der fejret foedselsdag med sang paa sengen, gaver fra DK og pingviner i st. kilda ved solnedgang. [View Full Entry]

Published: December 23rd 2009 | 2 Views | [diary=462170]

Foedselsdag

Den stoerste ting i Melbourne, maaske hele Victoria, er Melbourne Cup, hvilket er en en to ugers festival, hvor der er 5 dages hesteloeb. Folk kommer fra USA og Storbritanien med heste for at være med til loebet. Julie, Philip og de tre aalborgensere tog til Melbourne cup på 3. dagen, The Oaks Day. [View Full Entry]

Published: December 23rd 2009 | 5 Views | [diary=462165]

Melbourne Cup

Tiden i Melbourne fra midt september til midt december :) Det er et mix af billeder fra alt muligt vi oplevede i denne periode. [View Full Entry]

Published: December 23rd 2009 | 4 Views | [diary=462153]

Velkomstfest

Syd for Brisbane ligger der en masse forlystelsesparker, hvor vi besøgte Movie World. Her købte vi billetter til et outback-hesteshow, men desværre er der ikke så mange billeder fra dette da det ikke var tilladt. Vi sov på en campingplads i Mount Tamborine, som havde udsøgt til hele "Gold Coast", og især Surfers Paradise med alle højhusene. [View Full Entry]

Published: December 22nd 2009 | 5 Views | [diary=462116]

December 16th 2009
Australian Zoo Oceania » Australia » Queensland » Brisbane
Vi skulle selvfoelgelig ind og se alle krokodillerne og Steve Irwin's zoo nu vi var i området. [View Full Entry]

Published: December 16th 2009 | 6 Views | [diary=460707]

Australian Zoo 12
Australian Zoo 13
Australian Zoo 14

November 2nd 2009
Great Barrier Reef Oceania » Australia » Queensland » 1770
Det nordligeste punkt vi var paa denne tur var Town of 1770 og Agnes Water. Her koebte vi en heldagstur ud til Great Barrier Reef hvor vi snorklede en hel dag i disse dejlige koraller. [View Full Entry]

Published: November 2nd 2009 | 15 Views | [diary=450157]

Sejlturen ud

I Byron Bay havde vi bestilt en tre-dags koer-selv tur til Fraser Island! Vi skulle moedes paa Rainbow Beach dagen foer afrejse og havde info-moede, hvorefter man overnattede paa hostellet Pipi's (vi sov i bilen paa parkeringspladsen). Vi var 2 4WD-biler med ialt 17 unge mennesker, primaert fra UK men ogsaa en fra Tyskland og en fra Canada. Man koerte selv rundt, havde alt campingudstyret med til campering og madlavning. Foerste aften overnattede vi i et campingomraade paa stranden, anden aften overnattede vi i en aboriginal-camp. De tre dage boed paa utrolig smukke lakes og dejlig natur. Alt [View Full Entry]

Published: November 2nd 2009 | 18 Views | [diary=450139]

Pipi´s foer afrejse
Paa baaden
Paa baaden

November 2nd 2009
Noosa og omegn Oceania » Australia » Queensland » Noosa
Vi koerte naesten direkte fra Surfers Paradise til Noosa! Vi skulle senere flyve fra Brisbane tilbage til Melbourne saa vi ville vente med at se denne by til sidst paa vores oest-kyst tur! Noosa er en mindre kystby, som er opbygget paa en masse smaa oe'er, derfor er der stor turisme i udlejning af kajakker, kanoer og smaa baade! Vi boede paa den laekreste campingplads lige ud til vandet, hvor der var et dejligt stort camping-koekken! [View Full Entry]

Published: November 2nd 2009 | 11 Views | [diary=450129]

« back 1 10 20 next »