Happy New Year


Advertisement
Argentina's flag
South America » Argentina » Buenos Aires » Buenos Aires
January 2nd 2016
Published: January 2nd 2016
Edit Blog Post

Happy New Year eveyone! We're off to Iguazu and not going back to BsAs anymore after, as today our 'true' travels will start. First stop as mentioned Iguazu, world's largest waterfalls, then to The Pantanal, world's largest wetlands and then on to Rio, world's largest... We'll have to see.


Additional photos below
Photos: 1, Displayed: 1


Advertisement2nd January 2016

HNY
Happy new year friends!! Stay safe and have fun!
2nd January 2016

In the pocket
Ha lieve Michiel en Manyana, Wat ziet dat er heerlijk relaxed uit zeg en wat klinken jullie reisplannen goed! Geniet van elkaar en van alle mooie ervaringen samen. Dat zijn weer heel wat waardevolle herinneringen in the pocket! Liefs, Esther
3rd January 2016

Happy New Year
Gelukkig nieuw jaar voor jullie ook. Iguaçu is fantastisch - en je moet het van beide kanten bezoeken : Argentijnse en Braziliaanse. Pantanal ken ik helaas niet, maar ze zeggen dat Bonito erg mooi is. Bonito betekent trouwens "mooi" in Portugees. En ja Rio...! Mooiste stranden om te zwemmen : Ipanema, Arpoador... Bij Arpoador kun je op een rots klimmen, ging ik als kind heel vaak, kun je leuk de surfers zien. Daarna heb je aandere mooie stranden verderop, Recreio dos Bandeirantes (na de Barra), maar ik weet niet hoe het nu daar is, ben er meer dan 30 jaar niet geweest !! :-( En dan natuurlijk Corcovado, Pao de Açucar. De "Jardim Botanico" in Rio is heel mooi ook. Verder... vroeger waren Porcae en Plataforma, beroemde churrascarias, maar het is zeker leuk om in de vele strandtentjes te eten in Copacabana of Ipanema. Bij Arpoador was vroeger een bar/restaurant, "Barril" waar we vaak naar toe gingen, maar weet niet of dat nog bestaat. In Rio kun je ook héél lekker libanees eten. En natuurlijk de feijoada op zaterdag is een must. (maar ook op andere dagen te krijgen hoor). Voorzichtig in Rio, met sieraden, telefoons, etc. Jammer genoeg wordt er nog veel gestolen, en ze aarzelen niet je met wapens te bedreigen... Ik geloof dat het erger dan Sao Paulo is... Waar verblijven jullie in Rio ?

Tot: 0.255s; Tpl: 0.039s; cc: 6; qc: 44; dbt: 0.0229s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb