Joulumatka 2009 lähenee


Advertisement
Europe
December 10th 2009
Published: December 10th 2009
Edit Blog Post

Total Distance: 0 miles / 0 kmMouse: 0,0

mapa del mundo


Aivan järkyttäviä taas nämä viimeiset päivät ennen lomia. Matkakohteet vaihtuneet muutamien tuntien välein ja alkaa tosissaan puuduttaa jo tämä suunnittelukin. Iltoja ja viikonloppuja on nyt mennyt tähän säätämiseen... Töissä valtava kiire ja pöytä pitäisi saada puhtaaksi ennen lomaa. Lahjat yms ostamatta... Kaikki ns.järkevä suunnittelu on vielä tekemättä, kuten tutustuminen matkaoppaista vaihtoehtoisiin kohteisiin tai eri hotellien tutkailu. Perusreitti on aika valmis, mutta kaikki ylläribuikkaukset on vielä auki(ja hyvä niin, koska muuten ei ylläreitä).
Suunnitelma on siis 3 viikon reissulla ehtiä Hel-Nyc-Santiago de Chile-Valparaiso/Viña del mar-Mendoza-Cordoba-Buenos Aires-Montevideo-Madrid, pääpiirteittäin.

43h lähtöön Nycin kautta E-Amerikkaan. Jenkkien ESTA tuli anottua eilen ja lentojen tilanteet tsekattu - hyvältä näyttää.

Toivottavasti seuraavaksi kuuluu suunnitelman mukaisesti jostain matkalta. Odotukset reissuun ovat melkoiset ja eniten odotan bussimatkaa Andien yli ja Argentiinan mahtavia pihvejä ja viinejä sekä tietenkin paikallista musisointia. Molempien on tehnyt mieli käydä lattareissa jo piiitkän aikaa sitten ja nyt vihdoin matka näyttää toteutuvan. Alue on vain niin laaja, että helposti vierähtäisi kuukausia jos meinaisi joka kolkassa käydä.

Lämpöä näytti olevan melkein joka paikassa 22-32c, joten se on ihan ok. Yöt tosin aika jäätävää 10-15c eli saa pakata kauhean läjän tavaraa mukaan.


AdvertisementTot: 0.377s; Tpl: 0.008s; cc: 7; qc: 47; dbt: 0.0801s; 1; m:domysql w:travelblog (10.17.0.13); sld: 1; ; mem: 1.1mb