Alkuhässäkkää


Advertisement
Europe
June 13th 2009
Published: June 13th 2009
Edit Blog Post

Total Distance: 0 miles / 0 kmMouse: 0,0


Hep,

Täällä taas pitkästä aikaa...

Nyt alkaa reissu. Boardaukseen taas 2 h aikaa. Kolmen viikon reittinä Helsinki - Mexico City - Puebla - Oaxaca - San Pedro Sula - La Ceiba - Roatan - Copan- Mexico City -Helsinki. Reissuun lähtee kolme meidän lisäksi (K, P ja J) ja heidän kanssa hengaillaan reissun alussa ja lopussa Meksikon puolella.


Viikko on tarkoitus sukeltaa Roatanilla, mutta muuten kierrellään miten sattuu. S on muuten saanut aikaan "medikalisoitumispaniikin" ja nyt ollaan hakemaassa lääkkeitä kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin tauteihin... Tai no, sikaflunssaa ja malariaa löytyy sekä vissiin denguetakin eli ei kai ihan aiheetonta tuo lääkkeiden hankinta ole.

Olen jo pari viikkoa (J) odotellut habaneroja paikallisten lättyjen kera ja kaikkea muuta rentoa touhua. Väli-Amerikka on kyllä hauska paikka. Saa harrastaa espanjaa ja samalla nauttia hyvästä ruoasta ja mukavista tyypeistä..

Nyt on niin levoton kiire duunissa, ettei ole ehtinyt yhtään miettiä reissua tai edes kerrata espanjan alkeita ( tai tehdä remppaa). Vähän harmittaa, mutta eipä asialle enää voi mitään. Tai no, eipä enää haittaa ,koska nyt on LOMA!

hasta luego,
J

AdvertisementTot: 0.621s; Tpl: 0.008s; cc: 7; qc: 47; dbt: 0.0946s; 1; m:domysql w:www (10.17.0.13); sld: 1; ; mem: 1.1mb