Riikaan


Advertisement
Latvia's flag
Europe » Latvia » Riga Region » Riga
June 14th 2019
Published: June 25th 2019
Edit Blog Post

Käytiin heti aamulla Pärnun hiekkarannalla, koska se oli lähellä hotellia. Merivedessä tarkeni pulahtaa, lämpötila oli ehkä noin 18 astetta. Hotellissa oli hyvä aamiainen.

Lähdettiin ajamaan kohti Riikaa. Häädemeesten kohdalla ajettiin valtatieltä vanhalle rantatielle ja mentiin sitä pitkin Latvian puolelle. Ainazissa pysähdyttiin kahville (siitä valokuva).

Ainazista ajettiin suoraan Riikaan. Kun päästiin kaupunkiin, käytiin ostamassa supermarketista parin päivän aamiaistarpeet. Sitten navigaattori ohjasikin ajamaan perille kiertotietä pitkin, koska ilmeisesti suora pääväylä oli tukossa.

Oltiin vuokrattu asunto osoitteesta Tallinas iela 35. Asunto oli sisemmän pihan perillä, eli kadun meteli ei kuulunut sinne. Pihalla oli pysäköintimahdollisuus ja puomi nousi kaukosäätimellä. Asettauduttiin taloksi. Tilaa oli hyvin.

Käveltiin sitten keskustaan päin. Päädyttiin syömään illallinen intialaisessa ravintolassa. Tapasin paikallisen nettitutun, ja Jukka meni käymään kaupungilla.


Additional photos below
Photos: 4, Displayed: 4


AdvertisementTot: 0.108s; Tpl: 0.014s; cc: 11; qc: 47; dbt: 0.0144s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb