Days with no expectations are the best!


Advertisement
Germany's flag
Europe » Germany » Rhineland-Palatinate » Mayen
May 12th 2012
Published: May 13th 2012
Edit Blog Post

Tegen alle verwachtingen in, hadden we een schitterend dagje klimmen in Kottenheim. Weersverwachtingen van 20 tot 80% kans op regen, naargelang welk weerbericht. Maar buiten een verdwaald druppeltje bleef het droog. Dus naar wie moet je luisteren...?

Kobe had er ook zin in! Onderweg pikten we hem op. En na een lekker koffietje in ons vaste plekje, trokken we naar de rotsen.

We vonden weer enkele prachtige juweeltjes, zelfs enkele die nog gloednieuw waren. Zelfs online nog niet vermeld. Maar wat doet het ertoe. Onze startroute heette 'Seniorengymnastiek'. Een gepaste start vonden we allemaal. Klein en leuk, compleet op friends.

De tweede route 'Kleine kostbarheit' ligt er juist naast, was ook prachtig. Enkele echte boulderpasjes! En zo liepen we elke keer een hoekje verder en vonden nieuwe juweeltjes. Zelfs Kobe genoot met volle teugen. Het vertrouwen op friends was wel lang geleden....

Tot 19u bleven we met zijn drie de ene uitdaging na de andere aan. En aangezien de lengtes niet al te lang waren, was je altijd snel terug aan de beurt.

We eindigden in de 'Eiffel Perle', Kobes stamrestaurant in Ettringen. De Wiener schnitzel is er zeker in orde. En de 'basalt feuer' ook .....

Met een gelukkig vermoeid, voldaan gevoel op weg naar huis. Erik slapend op de achterbank en Kobe mee knikkend op de muziek met de oogjes dicht. Zo eindigen die dagen toch steevast!!!

Merci broer voor de leuke dag!


Additional photos below
Photos: 5, Displayed: 5


AdvertisementTot: 0.207s; Tpl: 0.014s; cc: 14; qc: 53; dbt: 0.0118s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.4mb