Lilly was here.....


Advertisement
France's flag
Europe » France » Île-de-France » Fontainebleau
June 17th 2013
Published: June 18th 2013
Edit Blog Post

Een weekendje vol gezelligheid, prachtig weer, enkele zeer leuke blokjes in Fontaine Bleau en LILLY.

Samen met Jerina, An, Lilly, Kris, Jari, Dennis en Tom deden we Cuisiniere en zondag, Apremont aan.

Er werd serieus hard gewerkt in La Pierre et le Sabre/ La Belle Arete 6C. Voor Erik en Kris was het een must do, na de sessie van het vorige weekend. Het werd beloond. Dennis en Jari volgden...

Ik klom samen met Jerina en An, Sanguine droite 6a. Een mooie boulder iets verder gelegen!

Ook rood 5 was ook zo'n juweeltje!!!!

En Lilly was de altijd aanwezige supporter in het zwart! Een pracht van een hondje met de gekste bekken. An mag van geluk spreken met haar schatje!

Magalie en Jan kwamen we ook tegen en samen hebben we in enkele harde dobbers gewerkt, zoals Undertow 7a. Maar dit vergt een fris lijfje en zeer veel wrijving. Echte harde dobber!

Erik, Magalie en Dennis klommen La voie du Pin Assis 6C+ nog even.

Iedereen volgde een beetje zijn eigen weg en deed wel enkele leuke boulders....'s Avonds besloten Kris, An, Lilly, Dennis, Jerina en wij om een lekkere pizza te eten in ons inmiddels vaste stekje. Mmm.....In Apremont Was Sculpture Physique (Rood 12) 5+ een dikke must voor iedereen. Jerina werkte er ook keihard in en komt er zeker voor terug.

Voor Erik werd het hoogtepunt Hueco Depart 7a. Beetje morfo op lengte.

Zowel An, Dennis en Jerina klommen oranje 30. Een plaatje met een specifieke spanning! Was plezant.Dit waren de hoogtepunten een beetje. Ik zal zeker hier en daar wel iets gemist hebben. Mijn excuses hiervoor.

Voor de rest laat ik de foto's spreken.....

Merci iedereen voor weer een gezellig weekendje in Bleau!


Additional photos below
Photos: 25, Displayed: 23


AdvertisementTot: 0.239s; Tpl: 0.021s; cc: 11; qc: 27; dbt: 0.008s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb