Mijn stukje van de maan....


Advertisement
France's flag
Europe » France » Île-de-France » Fontainebleau
August 5th 2012
Published: August 6th 2012
Edit Blog Post

Na lange weken met veel werk en training, brak de tijd aan om nog eens naar Fontaine Bleau te rijden. Met onze kleine mobile-home reden we richting Grez-sur-Loing. Ons vaste stekje om 'thuis' te komen.Ik had één planning; zaterdagmorgen als eerste project: l'Ecaille de Lune. De rest bestond uit chillen en genieten van het bos. Deze boulder hadden we meer dan een jaar geleden bezocht om de 7a ernaast te doen. Het was echter liefde op het eerste gezicht voor mij. Dit was echt een boulder waar ik mezelf voor moest klaar stomen. En dat heb ik dan ook gedaan!

Zaterdagmorgen wou ik er voor de eerste keer in werken.

Al vrij snel begreep ik de eerste sequenties met de hulp van Erik. De uitvoering moest echter perfect zijn, en daar had ik enkele pogingen voor nodig. Ik stond later verrast boven. Alles stond perfect op één lijn. Mijn eerste 7C die perfect op mijn lijf geschreven was. Kleinere en lenige gestalten kunnen hier meer voordeel hebben. Ik was er echt gelukkig mee.

De perfectie ivm het voetenwerk in combinatie met de lichaamsspanning. Reuze....


Spijtig voor Erik was hij hier echt wel in het nadeel met zijn lengte, dikte van de vingers, lenigheid, .... Hij heeft er keihard in gewerkt en moeten los laten. Geen gemakkelijke opdracht....

De rest van het weekend was ik platte vijg. Geen fut en door het te weinig zuurstof in de lucht werd het helemaal vermoeiend. Dus na enkele projectjes bezocht te hebben, reden we zondag terug naar huis. De regen had een vroegtijdig einde ingeluid.

Een cinemaatje om het weekendje te eindigen....

Kijk al uit naar het volgende ...


Additional photos below
Photos: 4, Displayed: 4


AdvertisementTot: 0.102s; Tpl: 0.07s; cc: 12; qc: 25; dbt: 0.0126s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.2mb