Phantastic Philippines, so it begins


Advertisement
Finland's flag
Europe » Finland » Pirkanmaa » Tampere
February 21st 2013
Published: February 27th 2013
Edit Blog Post

No niin - tästä härvelistä oli sen verran vaikeaa löytää editointinappia että meinas mennä jo koko travelblog vaihtoon (en myöskään erityisesti arvosta tätä oheisen mainoskrääsän määrää näillä sivuilla tai sitä että jossain näkymissä tää teksti on kaikki yhtenä pötkönä), mutta mennään nyt sit tällä.Eli siis kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen pukkasi keikan, tällä kertaa Filippiineille. Tauko on ollut varsin tarpeellinen, mutta se näkyi myös pakkausrutiinissa - pakkasin ensimmäisen version samalla tavalla kuin kesälomalle lähtiessä (=koko vaatekaappi lähtee mukaan) - ennen kuin tajusin, että eihän tätä näin hoideta, vaan mukaan otetaan vain minimisetti matkavaatteita ja -varusteita ja loput ostetaan kohteesta. Jotenkin olin onnistunut myösin hukkaamaan uikkarini tässä vaiheessa vaikka just vasta tammikuussa kävin avannossa - ne taitaa olla vieläkin Kaupinojalla, kun ei mistään muualta löytyny.

Kaiken tämän säätämisen seurauksena pääsin lähtemään noin puoli tuntia aikataulusta jäljessä, mutta oman ajanhallintani tuntien siinä toki olikin tunnin verran sähläysmarginaalia. Siten ehdin poiketa vielä nopealla cappuccinolla ja croissantillakin matkan varrella Linnatuulessa (5e), ja ehdin silti lentoparkkiin helposti yli tunnin ennen lähtöä.

Kakkosterminaali meinasi olla pettymys kun sisään tullessa ei päässyt kopistelemaan vanhaa kunnon parkettilattiaa, mutta onneksi vanhaa puoltakin pääsi vähän kokeilemaan kenkien alla, kun lähdin etsimään etukäteen Forexilta ostamiani pesoja. Lentokentän lähtörutiinit ovat muilta osin jotenkin lässähtäneet, kun nykyään pelataan itse tulostetuilla lippunumeroilla ja itsepalvelu-check-in-systeemeillä. Turvatarkastuksen sentään hoitivat vielä firman puolesta.

Valot olivat jo sammuneet suurimmasta osasta kauppoja yhdentoista jälkeen illalla, mutta sain sentään kuitenkin tuliaiset Cebun tiimille sekä pakollisen Turkinpippurirasian omaan käyttöön hankittua. Sen jälkeen olikin jäljellä enää ahtautuminen Finnairin koneeseen, nousukiihdytys ja kymmenen tunnin lento Hong Kongiin.

AdvertisementTot: 1.466s; Tpl: 0.057s; cc: 8; qc: 52; dbt: 0.0494s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 2; ; mem: 1.3mb