Luolajärviä, muistomerkki, metro, puutarha


Advertisement
Published: February 25th 2020
Edit Blog Post

Pääsin liikkeelle klo 10.30. Ensimmäinen kohde oli Los Tres Ojos. Kyseessä on luola, jossa järviä on itse asiassa neljä. Yhden järven yli mentiin lautalla katsomaan neljättä. Kyyti sinne überriilä maksoi 4€, samoin sisäänpääsy.
Paluumatkalla seuraava kohde oli Faro a Colon, joka on vuonna 1992 rakennettu museo. Siellä oli esillä jotain jokaisesta Amerikan maasta. Kyyti ja sisäänpääsy maksoivat molemmat 2€.
Koska sää oli hyvä eikä kello paljon, päätin jatkaa kasvitieteelliseen puutarhaan, vaikka se onkin kaupungin toisella laidalla, ja mennä osan matkasta metrolla. Valitsin metroaseman, johon oli halvin über-kyyti. Kuski tiesi kertoa että siltä asemalta lähtee myös köysirata. Siitä ei ollutkaan mainintaa missään oppaassa, koska se oli ollut käytössä vasta vuoden.
Ostin metrolipun ja latasin siihen kaksi matkaa. Kävelin metroasemalta puutarhaan 1,5 km matkan. Join tuoremehun. Puutarhaan maksoi 4€. Siellä oli esillä ja myynnissä kukkia. Tapasin tutun, joka oli tullut sinne kukkaostoksille. Mentiin samalla über-kyydillä metroasemalle. Metromatkan jälkeen kävelin hotelliin.
Yksi tuttu, räätäli, tuli tapaamaan minua illalla hotelliin. Käveltiin yhdessä vanhaankaupunkiin, josta hän jatkoi kotiinsa. Vanhakaupunki oli hyvin valaistu. Söin pari pitsan siivua. Kun istahdin Parque Colonissa puistonpenkille, siihen tuli istumaan paikallinen mies, joka oli muualta käymässä pääkaupungissa, urheiluvalmentaja. Hänen ehdotuksestaan käveltiin Parque Duarteen, ostettiin baarista iso olut ja juotiin se puoliksi puiston penkillä. Puistossa oli väkeä, myös miespareja. Kiertelin sen jälkeen vielä vähän ja menin überillä hotelliin klo 24.


Additional photos below
Photos: 23, Displayed: 22


AdvertisementTot: 0.219s; Tpl: 0.017s; cc: 7; qc: 52; dbt: 0.0141s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 2; ; mem: 1.4mb