Puerto Viejo - Manzanillo by bicicleta


Advertisement
Costa Rica's flag
Central America Caribbean » Costa Rica » Limón » Manzanillo
December 31st 2008
Published: January 1st 2009
Edit Blog Post

Puerto ViejoPuerto ViejoPuerto Viejo

Klamboe lifesaver
De klok rond geslapen, was nodig precies. t Heeft vanacht serieus gegoten.. om 7u opgestaan en een koude douche genomen,allee Nanna toch want het warm water liet op zich wachten tot KingZ eronder stond. (weer toffe elektrische douchekoppen dus: no tocar!!)
Desayuno: panqueques en frutas frescas (hier doen we het toch voor) eens effe gaan horen voor wat uitstapjes maar blijkbaar werken de mannen hier morgen niet! Dus maar vette bikes gehuurd en beginnen pedalen richting Manzanillo in de broeiende hitte. De wegen waren op sommige stukken niet van hoogstaande kwaliteit en bij ieder putteke ging KingZ zijne zadel wat lager staan. De stranden zijn hier paradijselijk (zie foto) en de swell is nice. Onderweg veel bomen,bloemen en brulaap gezien-gehoord. die beestjes laat je liever niet te kort komen, klonk als ne kwaaie pitbull... Voor de rest veel lapjes grond te koop, interesse? Iemand?
Gebikt in Manzanillo, was nodig want hennig wat kaloriekes verbrand.
Op de weg terug nog effe gaan zwemmen in Playa Cocles, KingZ kon de golven niet weerstaan :-)
Tegen n uur of 3 terug in Puerto Viejo, fietskes ingeleverd (niet alle spaken hebben het gehaald) en in de hamaca gaan hangen... kolibrie gespot! Om Nieuwjaar te vieren...en
Puerto ViejoPuerto ViejoPuerto Viejo

Desayuno
onze geldvoorraad wat te spekken een monster van een som afgehaald: 100.000 (colones). Daarna gaan omkleden en wapenen tegen het ongedierte: DEED, lots of it!!
Na een paar cocktails en niet te veel zoeken een resto gevonden...en man, goed gegeten! Antipasto di mare (yep, italiaans!!) en daarna pasta. De Costaricaanse keuken is niet zo uitgebreid, in gallo pinto of bonen hadden we niet zo zin op oudejaar, vandaar..het bier daarentegen Imperial loopt wel af.
Oudejaar: zeer vreemd, redelijk wat volk op de been maar veel bars en restos zijn vrij leeg, WAAR IS IEDEREEN?? Enfin, terug richting cabaña en opt terras gezeten. Ze zijn hier al sinds gisteren vuurwerk aant afsteken ma ze hebben blijkbaar toch nog wat bewaard voor middernacht. Onder het mom van het moet niet schoon zijn, als het maar serieus KNALT, was het hier hennig tegen elkaar op:KABAAL!!
Al bij al, relax oud op nieuw, meer moest t niet zijn.


Additional photos below
Photos: 21, Displayed: 21


Advertisement

Puerto Viejo - ManzanilloPuerto Viejo - Manzanillo
Puerto Viejo - Manzanillo

Zoek de brulaap...
ManzanilloManzanillo
Manzanillo

Ciao bella!!
ManzanilloManzanillo
Manzanillo

*kwijl*
Manzanillo - Puerto ViejoManzanillo - Puerto Viejo
Manzanillo - Puerto Viejo

Huisje te koop :-)
Puerto ViejoPuerto Viejo
Puerto Viejo

Sponsored by Imperial
Puerto ViejoPuerto Viejo
Puerto Viejo

Oudejaarsboef


Tot: 0.05s; Tpl: 0.017s; cc: 11; qc: 57; dbt: 0.013s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.4mb