Da vi kun havde koert 150-200 km dagen foer, skulle vi i dag naa langt. Det startede godt med at vi for foerste gang for mit vedkommende stoedte paa kaenguruer og koalaer og saa loeb vi toer for benzin 20 km fra naermeste tank, saa der lige gik 2 timer hvor Donnacha blaffede hen til tanken og jeg ventede ved bilen. Det var ude i bushen langt vaek fra alting og det var @#$% roevnederen.
Vi fik saa fyldt nogle draaber paa og koert til benzintanken paa Laver's Hill som var et lille idyllisk sted med graesmarker og koer, og derefter koerte vi saa forbi nogle naturparker vi alligevel valgte vi ikke ville betale for at se, og endelig kom vi saa til Great Ocean Roads stoerste turistattraktion "the 12 apostles", hvilket er en raekke klipper som staar frit ude i vandet da det voldsomme hav har slidt sig ind og aedt nogle stykker af kontinentet. Synet er imponerende og billederne er ikke nok til at opleve hvor fascinerende omraadet er.
Det sted vi begge syntes bedst om var Shipwreck Coast hvilket er en strand gemt mellem nogle klippevaegge, hvor et skib sank saa stedet blev opkaldt efter det.
Vandet bliver lukket ind mod den buede strand igennem en smal port i klippevaeggene saa der opstaar voldsomme boelger ved aabningen som derefter glattes lidt ud som aabningen bliver bredere. Den skjulte strand indeholdt ogsaa en masse grotter i aegte pirateventyr-stil, og Donnacha valgte (paa trods af advarselsskiltene om faldende klippestykker) at vandre ind i en som aabenbart havde et kaempe buet loft og var langt stoerre end indgangen boed ind til.
Solen begyndte snart at gaa ned og vi tog hastigt videre rundt og saa et par andre fantastiske ting bl.a. nogle naturlige broer i klipperne, et gigantisk hul med vand forneden midt i ingenting (blowhole) og nogle flere apostle og koerte saa videre ud til The Grampians nationalparken og parkerede lige udenfor for at fange solopgangen over bjergene dagen efter.