Action, country og biler!

North America » United States » Tennessee » Memphis

Advertisement
United States flagPublished: July 20th 2012North America » United States » Tennessee » Memphis
July 19th 2012

Mouse: 0,0
Untitled
Total Distance:
0 km
0 miles
Map Title:
Map Notes:

Is med gris!Is med gris!
Is med gris!

Burger Kings seneste påfund: Is med bacon. Slet ikke så ringe endda!
Hej alle sammen,

Det er længe siden I sidst har hørt noget, og det er der flere årsager til. Delvist dårlig internetforbindelse, og delvist fordi der har været gang i den.

Sidst jeg skrev, var vi stadig i det sydlige Florida, men da det er længe siden, er vi nået langt siden da. I skrivende stund er vi i Memphis, Tennessee, og alt går som planlagt.

Efter Naples, Florida besøgte vi Fort Myers og Tampa på Floridas vestkyst. Det var nogle stille og rolige dage, hvor vi fik nydt at have pool på hotellet. Derefter gik turen til Orlando, hvor vi overnattede 5 gange, da det er en udbredt ferieby, med masser af action. En dag i Kennedy Space Center, hvor vi fik set stedet for opsendelsen af samtlige rumfartsmissioner iscenesat af amerikanerne, bl.a. Apollo 11, der sendte Neil Armstrong og de andre gutter til Månen, mange af de raketter der tidligere har været opsendt og mange andre spændende ting.

To dage blev tilbragt i to af de fire Disney-parker i Orlando: Magic Kingdom og Animal Kingdom. Parkerne var ligeså flotte som billetterne var dyre og køerne var lange... Men sjovt var det da, og så har man prøvet det.

Yderligere 1½ dag blev tilbragt i SeaWorld Orlando, hvor vi fik set delfin-show, spækhugger-show og kørt i vildere rutsjebaner end Disney kunne byde på.

Efter nogle actionfyldte dage i Orlando, tog vi videre til Floridas største by Jacksonville, hvor der ikke var meget gang i den. Det var dog en pæn by.

Endelig førte turen os ud af Florida og ind i vores anden stat: Georgia. Første destination her var Savannah. En utroligt hyggelig kystby kendt for sine spøgelseshuse og kirkegårde. Lyder ikke umiddelbart hyggeligt, men de specielle træer med hængemos hængende ned fra grenene, skabte en helt særlig stemning i byen, og generelt i Georgia.

Georgia bød også på 3 overnatninger i storbyen Atlanta, som er statens hovedstad. Byen er kendt for at have afholdt OL i 1996 og for at være hjemsted for Coca-Cola. Vi var heldige at finde et meget billigt hotel i downtown Atlanta, så vi nemt og hurtigt kunne gå til det hele. Det havde dog en pris, nemlig at rigtigt mange hjemløse holdt til i nabolaget, så vi skulle ikke komme for sent hjem. Vi overlevede og fik set den spændende by, den olympiske park,
Apollo 11Apollo 11
Apollo 11

Og den bro Neil Armstrong og de andre gik på inden opsendelsen til Månen i 1969.
statsbygningen, Coca-Cola museet og prøvet en rigtig drive-in biograf, hvor vi så The Amazing Spiderman og Men In black 3. Det var en meget speciel oplevelse, at sidde i bilen og se film på en storskærm, mens lyden kom ud af radioen i bilen.

Atlanta bød desuden på et skifte af bil, da Simon i Savannah havde glemt at skrue kapslen til benzintanken på Rolf efter at have tanket, hvilket vi først opdagede efter 45 minutters kørsel. Efter at være kørt tilbage til benzinstationen, fandt vi kapslen liggende på vejen i to stykker, så vi måtte skifte bil i Atlanta. Det skulle vise sig at være fremragende for os, da vi blev opgraderet til en større bilklasse, som en undskyldning for ulejligheden, som vi selv var skyld i. Tusind tak Hertz! Vi skulle nu køre rundt i en VW Jetta, som vi døbte Wilson, efter Wilson Kipketer.

Wilson førte os videre fra Atlanta til Chattanooga, Tennessee - den 3. stat på vores rejse, som bød på endnu et bilskifte. Chattanooga ligger i et bjergklædt terræn, og da vi var oppe og nyde udsigtens fra et af bjergene, kom undertegnede lidt for tæt på grøften i venstre side ved lav fart, da jeg ikke kunne se vejen foran mig. Efter at have været i karambolage med en træstup, var venstre fordæk punkteret, fælgen beskadiget og døren og selve bundrammen så medtaget, at døren ikke kunne åbnes - UPS! En truck blev sendt ud for at hente os, og vi blev kørt til lufthavnen for at få udleveret en ny bil, heldigvis uden omkostninger, da vi havde tegnet en forsikring. Vi har nu fået udleveret en stor, robust Ford Escape, som vi har døbt Faxe, efter selveste John "Faxe" Jensen. Det "lille" uheld betød at vi ikke fik så meget mere ud af den dag, udover at opleve det vildeste tordenvejr, der nær spængte vores trommehinder. Det var voldsomt!

Som sagt er vi nu endt i Memphis, hjemsted for blues, B.B. King og selveste Elvis Presley. Vi bor igen tæt på bymidten, ca. 200 meter fra Mississippi-floden, og med varmegrader på over 37, forventer jeg en hel del misundelse hjemmefra. I morgen vil vi ind i byen og kigge på lidt øl og forhåbentlig høre noget live blues eller lignende.

På fredag går turen videre til Nashville, Tennessee, og videre østpå. Vi har det rigtigt godt, og måske også lidt for godt. Vi har ikke fået ret meget andet end fastfood indtil videre, fordi det simpelthen er det billigste, hurtigste og lettest tilgængelige. I supermarkederne lader de ikke til at have sunde fødevarer, og vi har alligevel ikke mulighed for at tilberede det, så det lader til at der skal alvorligt gang i løbetræningen igen, når vi rammer Danmark igen i slutningen af december.

Jeg lægger også nogle billeder op, som jeg håber i vil nyde.

Håber i har det godt derhjemme, og håber snart vi kan snakkes ved på Skype.

Hav det godt

Knus, Mark.

There are more photos below
Displayed: 12

Mark Christensen
6 måneder i verdens mest alsidige land. Fra Miami til Miami. Gennem ca. 30 ud af 50 stater. 2 personer - et fantastisk venskab. Det kan kun blive en ubeskrivelig tur, som I andre, desværre, kun får indblik i gennem denne blog, hvor I nok skal blive forkælet med en masse godbidder! Tro mig, I har NÆSTEN ligeså meget at glæde Jer til, som vi har. Men kun næsten! Følg med, da der løbende bliver opdateret med historier, billeder og mere. Mvh Mark.... full info
JoinedJune 25th 2012 Trips1
Last LoginFebruary 7th 2013 Followers0
StatusBLOGGER Follows0
Blogs11 Guestbook0
Photos141 Forum Posts0
Blog Options
United States
United States mapUnited States flag
Britain's American colonies broke with the mother country in 1776 and were recognized as the new nation of the United States of America following the Treaty of Paris in 1783. During the 19th and 20th centuries, 37 new states were added to the origina...more info

Trips
Roadtrip USA 2012
June 28th 2012 -» December 27th 2012

Blogged From
TravelBlog Awards

SavannahSavannah
Savannah

Hyggelig stemning under træerne med hængemos.
Forrest Gump!Forrest Gump!
Forrest Gump!

Det meste af den prisbelønnede film Forrest Gump er optaget i Savannah, fra en bænk hvorfra Tom Hanks fortæller historien.
Atlanta skyline - imponerende.Atlanta skyline - imponerende.
Atlanta skyline - imponerende.

I mellem- og forgrunden ses en 14-sporet motorvej, som ikke fremkaldte den mindste dråbe sved på Simons pande, som vi indtog Atlanta.
Morgenmad i AtlantaMorgenmad i Atlanta
Morgenmad i Atlanta

Pandekager med sirup, scrambled eggs, bacon, "grits" med ost og selvfølgelig sodavand til - velbekomme!
Storby.Storby.
Storby.

Atlanta var første gang vi rigtigt fornemmede at vi var i en storby.

Tot: 0.108s; Tpl: 0.008s; cc: 11; qc: 51; dbt: 0.0256s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 2; ; mem: 6.4mb