Jepps, da er vi tilbake i skribleboka til han gjelle, hvor det skrives om stort og smått fra hans eget liv i Uniten. Vel, hva har vi så i vente denne gang? Uka etter New York hadde jeg planlagt å være en uke i rolige Charlotte, North Carolina. Jeg var tidlig ute med å søke etter sofaer og fikk ja hos
Cathy Coulter (
se kart). Etter hun plukket meg opp på flyplassen tok hun meg til sin egen restaurant for gratis middag, som var helt fantastisk godt. Hennes ansatte visste allerede hvem jeg var og jeg ble kjent med nesten hele gjengen første kvelden. Det skulle vise seg at det ikke var noen skabbete sofa jeg måtte tilbringe nettene på, jeg fikk heller et helt eget rom med en stor dobbeltseng og satellitt-TV. Huset hennes generelt var veldig flott, en gammel «condo» fra begynnelsen av 1900-tallet. Det var også befolket av to hunder og en katt. Den ene hunden, Buster, var veldig glad i å bæsje på teppet når Cathy ikke var hjemme. Den andre hunden, Romeo, var en hyperaktiv liten krabat som løp og hoppet ustoppelig. Katta var heller tilbakelent. Ettersom dagene gikk ble jeg presentert for en haug av venner og familie, og jeg følte nesten jeg ble en del av «familien» selv. Vi hadde to fester med ansatte og venner av henne, og hadde det utrolig morsomt hele oppholdet. Hver dag startet med Latte brygget på nykværnede espressobønner, og frokostblanding med fersk frukt. Det kunne ikke vært mer luksuriøst, spesielt ikke i regi av CouchSurfing.
En av kveldene gikk vi ut på
The Evening Muse og hørte på forskjellige band. De siste som spilte, Heidi Sidelinker og Joshua Panda, gjorde antagelig den beste live-opptredenen jeg noen sinne har sett. Begge var fra området men flyttet vekk for å drive musikk andre steder, så dette var liksom en reunion med gamle venner. En helt unik opplevelse jeg aldri har vært del av før, de ville aldri stoppe og holdt det gående i mange timer.
En annen ting vi gjorde var å besøke
USNWC, et senter hvor de har verdens største menneskelagde elv. Noe mer patetisk skal du lete lenge etter, med ordentlige elver mindre enn en time unna velger konkurranse-kajakere å trene her i stedet. Trærne var ikke engang naturlig oppvokst, men fraktet dit fra andre steder, alt så bare fake ut. De har et transportbånd som tar folk til toppen av elva igjen når de er nede. Nei faen, nå kasta jeg opp på tastaturet mitt. Hent dere en bolle mens jeg tørker opp.
Da uken var over hadde jeg brukt totalt $0. Cathy kjøpte og betalte absolutt alt. Jeg prøvde å presse på henne penger hver gang vi var ute og spiste eller gjorde noe, men hun nektet å ta i mot. Vi spiste ute på skikkelige restauranter nesten hver dag, både til lunch og middag. Så det eneste jeg brukte penger på hele uka var ny mobiltelefon (nummer +1 704-458-7518). Siste dagen kjørte Cathy meg til Budget bilutleie, og det ble nesten en litt vemodig farvel med min hittil beste vært. Men turen må tross alt gå videre! For de av dere som ønsker å se fotografucis kan dere drükke
her.
2 Comments -
Send Private MessageGrattis med ny mob:) Lurer fælt på hva du måtte "betale" bestemor Cathy med :p Virker som et fint opphold.. Den rafting elva så litt jall ut ja. Prøvde du den?
Toppers, da kan det vel egentlig ikke bli bedre...så da er det vel like greit å komme seg him at!!? Begynner å bli slitsomt lei av filmer uten subs her skjønner du;-)
Kjempe morro å lese, fortsett morroa:-D
Add CommentAll Comments