Hallo iedereen
Na wederom een dikke 3 weken niet updaten hier dan weer een hopelijk korte update.
In April is er vanalles gebeurd, ik ben verhuisd naar mijn nieuwe appartement, heb mijn nieuwe huisgenoten leren kennen en ben er flink mee gaan stappen, natuurlijk heb ik bezoek gehad van achter eenvolgens papa (vorige update), mama, ome Jos en daarna Sjoerd en Rutger. Een drukke maand als je tussendoor nog je gewone leven hebt.
Ik zou mezelf niet zijn als het begin van de lente niet gevierd wordt met een bizarre hoeveelheid gezelligheid, zon en feestjes afgetopt met de nodige activiteiten, en ga ik April ik stijl afsluiten door een weekje (klein weekje) op vakantie te gaan in South Carolina (samen met Jeanne).
Graag wil ik nog iedereen bedanken die aan mijn verjaardag heeft gedacht, heel gaaf, bedankt!
Ik heb zelf mijn verjaardag 2x gevierd, de eerste avond met mijn huisgenoten die weer mensen kent die feestjes geven in de meest matse clubs en daar dan weer wodka en champagne op tafel hebben...dus voor 10 dollar (de taxi naar het feestje toe) een hele avond uit mijn bol gegaan! Kater als gevolg en dan moest ik zaterdag avond
nog...die heb ik doorgebracht met mijn vrienden, vriendinnen, mama en helga (vriendin van mama) in een aziatische-stijl lounge hier in de east village...heel gezellig allemaal!
De week met mama was ook verder top, ik moest veel werken voor de uni maar dan was er 's avonds altijd wel weer tijd om gezellig uit eten te gaan...hebben leuke tentjes gezien en veel van New York meegemaakt, de laatste avond nog naar de Smoke geweest waar we diner hadden met live jazz muziek er bij!
Toen was Ome Jos nog even in New York, die ouwe generaal houdt wel van een biertje dus ben ik op zondag nog even met Jeanne en 2 van haar vrienden (die op bezoek waren) een biertje (of 5) gaan drinken in Williamsburg wat ook super gezellig was!!
Toen was het alweer tijd voor Sjoerd en Rutger (kuk voor vrienden, mr. Magic voor sommigen) om langs te komen...een bizarre week waarin we op de radio zijn geweest (ik ben nou al op TV geweest, ik ben op internet te vinden, en sinds kort ook al een radio ster...), hebben we een Hindu-introductie gehad in de meest bizarre hidu tempel hier in de stad, hebben
we gegolfd op de chelsea piers, drankjes gedaan in de SoHo Grand Bar (van de SoHo Grand Hotel), gespaced op 16 bit lolita's en vooral veel Vieeeeeeeeeeeeees patrickjes er uit gegooid...Ik heb de mannen gevraagd een stukje te typen voor mijn blog, ik ben daarom niet verantwoordelijk voor de onderstaande text maar ben het er wel mee eens!
Ik ga mijn tas pakken, South Carolina is de volgende stop...dus de volgende update gaat eindelijk eens niet over New York!
Een hele dikke kus vanuit een Lente-achtig New York!
Buijs
ps. Sorry voor de opsomming, ik wilde gewoon eventjes kort en krachtig updaten! Kijk maar gewoon foto's!
Tekst Rutger en Sjoerd:
The sjonmeister en Rutger in NYC vlogen naar the Big Apple. Vooral om Buijs, maar ook een beetje om de stad ;) Aangekomen in New York was alles direct 100% american. Grote mensen, grote mammals, grote autos en grote Burgers. Omdat wij arbeiders geen tijd hebben voor een sterk inleidend vermogen, hierbij de steekwoorden:
Mooie woorden
Vieeeeeees Patrick
Big Mammals
the Sjonmeister
Cacksacka
Coño
“Buijs, je bent niet langdradig, je hebt gewoon een sterk inleidend vermogen”
“Bolle, ze heeft een snor” aka “Dude,
ze is 45 en misvormd”
“Where are you from? Zimbabwe”
“How are you guys? Great! Whatever…”
Enerverende events
Live on radio XY-Jazz: Roger, Alexander, Sjoerd
Decadent ballen de Hudson in meppen / lekker golfen op chelsea piers
Hunting deer in redneck bar
16 bit lolitas: spacen @ chello
Comedy Cellar
Chicks in Limo’s / gemiste kansen
Crazy ghetto houseparty aka Burgerbeurrel
Rooftop champagne
Soho Grand Bar beurrel
Hardlopen in central perk
Sjoerd met een halve liter bud
Drankjes vasthouden voor Sjoerd z’n chicks (Damn die gast is glad)
Matse sights
Hindu temple with Vishnu and the other dude
Top of the Rock
Ellis island en die franse vrouw met fakkel
Guggenheim gunpowder art
National history and a whole lotta annoying kidz
Twin peaks in central park
Veel eten: Seedorf drie maal daags uit de selectie
McD breakfast
Hot dogs (with Sauerkraut)
The worst pizza ever
The best slice of pizza ever
Four-egg-any-style-on-a-steak-breakfast/brunch
Groeten
Sjoerd en Roger
Sjoerd, Karen en KukKaren, een buurmeisje van een meisje dat sjoer dan weer in Peru heeft leren kennen...en een vriendin van Karen gaf een huisfeest waar wij ook waren....snappen jullie het nog?
2 Comments -
Send Private MessageHe dude,
Relaxte update. Altijd mooi om goeie uitspraken te horen.
Yo buisje, mr. Magic en Kukkenheim..
Ziet er weer goed uit (dat vrijheidsbeeld). Goed te lezen dat jullie van Kuk´s verjaardagscadeautjes genoten hebben. Keep up the good work!
Add CommentAll Comments