Ok, goed aangekomen. De vlucht verliep allemaal voorspoedig en soepeler dan ik had verwacht. En om 12:00 stond ik al buiten het vliegveld. Toen met de subway naar Manhattan. Hotel gezocht en gevonden. Toen ff wat te eten en drinken gehaald en Central Park in gelopen, waar ik vlakbij slaap. Redelijk vroeg gaan slapen vanwege de jetlag en toen vanmorgen had ik met floor en Michelle (waar hij slaapt) afgeproken. We hebben toen zo'n toeristische busrit gedaan. Af en toe uitgestapt om wat te eten of om naar het United Nations gebouw te gaan. Daarna naar de film geweest, Alien vs Predator en na afloop stiekem Open Water gekeken. Toen ff een burger gegeten en nu zitten we op Michelle's werk te internetten. Morgen maar 'ns kijken of ik 'n auto kan vinden en voor overmorgen ben ik al uitgenodigd om met Michelle naar een wedstrijd van de Mets te gaan. Dus voorlopig zit ik wel goed hier. Ik kan niet te lang typen, want Floor wil ook nog. Dus tot volgende keer maar weer.
groetjes, Gertjan.

Guests: | Rooms: |

Tineke
Goed bericht
Hee GJ, dat is een goed bericht! Dus jullie hebben al lekker de toerist uitgehangen:-) Leuk dat je naar zo'n wedstrijd gaat kijken, Amerikaanser kan niet volgens mij... Veel plezier de komende dagen maar weer, tot je volgende bericht! Doei Tineke
From Blog: Goed aangekomen