I januar kom endelig det etterlengtede besøket fra Norge. Mamma og Vidar fløy over til Miami og jeg møtte dem der for et 5-dagers cruise. Var et strålende gjensyn, men også utrolig merkelig. Her kommer de jeg har savnet og savnet og ikke sett på over 7 måneder, og så når jeg først møter de igjen er det som om ikke en dag har passert. Vi klemmer og smiler, og så er vi liksom på ferie sammen:) Royal Carribean Cruise Line tok oss ut på bøljan den blå i retning Bahamas, og det var herlig! Et digert skip med basseng, boblebad og live musikk i Jamaican stil på soldekket. Så der ligger vi da, på hver vår solseng med havet som utsikt og nyter hver vår drink (min alkoholfri, selvfølgelig..) og kobler fullstendig ut. Lugaren var heller ikke så verst, med en egen liten balkong gikk den under katogorien Juniorsuite;)
Været på turen var litt opp og ned, men ble i hvert fall to dager på solsenga. Ellers gikk vi i land i Nassau, Bahamas og tittet i en time, halvannen. Var ikke så mye å se langs havna annet enn merkebutikker og gullsmedforretninger; diamanter er visst det store når
man cruiser. Bygningene var ganske fargerike da:) Andre øya turen var planlagt til ble instilt på grunn av vær, den norske kapteinen tenkte selvfølgelig først og fremst på vår sikkerhet. Nest etter det likte Kaptein Bjørn og komme med morsomme "ordspill" som "easy-peasy" og "wakie-wakie" over høytalerne.
Tredje og siste stoppested før returneringen til Miami var Key West, det sørligste punktet på kontinentet USA. En helt nydelig plass helt på tuppen av the Florida Keys, småøyer som strekker seg ut i haleform og er "bundet" sammen av bruer med bilvei all the way out! ;) Masse søte små hus, rett og slett ydilliske omgivelser. Får jeg tid og mulighet skal jeg definitivt tilbake. Vidar, mamma og jeg satt oss på turisttoget og kjørte rundt øya. Vi passerte nydelige blomster, en solfylt strand, det sørligste punktet med åpent hav rett mot Cuba og til og med huset til Ernest Hemmingway. Wow! Og med alle disse ferieaktivitetene må jeg ikke glemme det som holdt oss oppe og gående hele turen; frokostbuffeten, lunsjbuffeten og den tre retters middagen! Var absolutt ingen fare for at magesekken skulle gå tom:P Men alle gode ting er tre, trær har røtter og røtter har også en
ende - akkurat som dette cruiset (eller noe sånt).. Og skuta snudde fronten tilbake til Miami. Der fikk vi leid oss en bil og Vidar kjørte de fire timene tilbake til hjembyen Orlando;)
Jeg jobbet nesten hver dag, men vi fikk mye ut av dagene likevel. Shopping, eting og turer i Disney-parkene. Var strålende med besøk! :)
Sole mioServitørene skulle synge for oss og da var det bare og klappe dem ut på rekke og rad. Eller vifte med servietten :)
Akershus restaurantMed Caroline fra Drammen som servitør, testet mamma og Vidar ut maten i den "norske" restauranten.