Mamma MiaHerlig film, verdt å se:) Med alle de kjente kjære Abbaklassikerne, som får deg til å nynne, mime og synge med;)
Tiden går fort når man... jobber?? :P Har vært utrolig trøtt i det siste og det kan være mange årsaker til det, men en av dem er kanskje fordi det har blitt en del jobbing og lite søvn.. anyways, har også fått en liten forfremmelse i restauranten, som jeg liker å kalle det;) Jeg skrev jo om de forskjellige oppgavene som finnes i restauranten og som jeg har fått opplæring i, noe som alle i food and beverage får opplæring i. For i tillegg til å greete gjester, seate dem og busse bord er det noe som heter assignor. Assignoren går rundt med en liten skjerm som har en oversikt over alle bordene i restauranten, også en liste over alle reservasjonene og en liste over gjestene som har sjekket inn og venter på bord. Assignorens oppgave er å finne bord til gjestene som har sjekket inn raskest mulig, men det må gjøres i forhold til antall reservasjoner, hvor store grupper som har reservasjoner og man må også fordele gjestene utover til flere servitører, slik at ikke en av servitørene ender opp med å løpe seg i hjel.. med andre ord: mer ansvar! Og selvfølgelig også mer lønn:) Ca en dollar for å være eksakt. Så da er jeg vel opp i nærmere 9 dollar timen:P Hurra!!
Ganske billig å dra på kino her og når man begynner 745 hver eneste dag i løpet av to uker (nesten), er kino en god kveldssyssel. Har sett Handcock med Will Smith, og i går ble det Mamma Mia med Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth og Stellan Skarsgård. Mamma Mia er så absolutt denne mnd's kinoanbefaling. For alle dere kjerringer der ute, eller dere med en liten kjerring i dere eller ABBA-fan (de to siste gjelder meg) se denne fantastiske filmen:D Var både koselig og morsom, og teit - men det teite gjorde bare filmen enda mer morsom, nesten hysterisk:P
Huff, nå begynner jeg å bli ganske irritert over roomien min.. Lindsay fra Kanada er en rotekopp, og jeg har sagt i fra en gang at hun må rydde opp etter seg.. men har det skjedd noe?? Neida.. Spisebordet er fylt til randen av hennes rot, jeg har ikke kunnet se bordplata siden hun flyttet inn for en måned siden og den ene kummen er overfylt av hennes oppvask - hvor vanskelig kan det være? Vi har oppvaskmaskin!!!
3 Comments -
Send Private Message
Synes Camillas forslag om en ryddeliste er en god ide, men livet består av mer enn å ha det ryddig, vet du! Dessuten - skal du ha guttebesøk på hybelen siden du skal ha det så fint? He he - de ser ikke rotet likevel, og dessuten kan du bare lage noen lapper som du fester der Lindsay sitt rot er: " Dette tilhører Lindsay" (på engelsk da, selvsagt).
Og i dag er det dagen før den store dagen. GRATULERER SÅ MYE MED 20 ÅR 2008. Håper du får en fin dag.
Jeg sitter nå på Stavern hos Iris og Vidar. Skal nå til Horten for å se på en bil. Spennende.
Jeg trives i min nye leilighet. God plass der, men uvant å bo i blokk.
Begynner i ny jobb 1.august.
Jeg er imponert over at du allerede har steget i gradene. Amerika er vel landet for de flinke - du kommer noen vei ved å gjøre en innsats! Stå på! Jeg er stolt av deg.
Hilsen tante Tone
det er ikke hun som du deler rom med det vel?? hvordan er det for henne som deler rom med henne a??
Ser det mangler litt info i setning nummer to, siste del. Eller er det kanskje underforstått det at hverdagsalkoholen gjør én trøtt og sliten.
Add Comment
All Comments