Videos in the Playlist:
1: 35 secs
This will be replaced by the player.
4. dag - i San Francisco
Underligt nok og i modsætning til når vi er hjemme i Danmark, stod vi igen tidligt op. Og efter en 30-45 min kørsel under guidening af Sarah II (GPSen), var vi fremme ved Muir Woods, hvor de berømte Red Wood trees eller Sequoia, som de bliver kaldt, tårner sig op.
De var spændende nok i starten, men vi endte på en mellemlang hikingtur, og til sidst endte det med at blive en smule trivielt, da der ikke er så meget andet end - ja træer.
Vi kørte tilbage til Downtown San Francisco, hvor vi gik på shoppingtur igen.
Om aftenen skulle vi ud og spise, og vi gik bare ud som vi plejer: i badeshorts og t-shirts eller undertrøje.
Vi rendte dog rundt i en halv time eller sådan, og kunne ikke finde noget, men endte på, hvad der så ud til at være en middelmådig italiensk restaurant, der hed Ciopinno. Da vi kom indenfor var det dog helt anderledes. Der var valet parking, alle tjenerne rendte rundt i smoking, og der var hvide duge og sølvbestik på alle bordene. Udover det, må vi nok også indrømme, at at vores badeshorts og
undertrøje/t-shirt var ikke just normen på denne restaurant, hvor flere havde kjoler eller jakkesæt/skjorte på.
MEN sulten skulle jo stilles, så ligegyldigt hvor meget vi skilte os ud, satte vi os til bords og fravalgte den normale 7-retters menu, og i stedet tog en god gang gammeldaws lasagne i særdeles fint selskab.
5. dag - turen til Santa Barbare og Los Angeles
Vi tog afsted fra San Francisco forholdsvis tidligt, for foran os var en ca. 850 km og 10 timers køretur, da vi i stedet for at tage den ca. 7 timers køretur ad den konventionelle og kedelige highway 101, tog turen ad California 1, der går hele vejen ned langs kysten, og ad små og meget kurvede veje med fantastisk udsigt ud over stillehavet til den ene side og store bjerge til den anden side. Udsigten er heller ikke det eneste turen langs kysten kan byde på. Der var bl.a. zebraer, og vi gjorde også holdt ved et sted, der er kendt for sine mange søelefanter, som man kan se på billederne.
Det var dog også en meget lang tur på 12 timer med omkring 10 timers effektiv køretid, men det hjalp meget at vi havde
over 2 sæder pr. mand og dermed masser af benplads.
Vi tog et pitstop i Santa Barbara, som bl.a. er hjemsted for Michael Jacksons ranch: Neverland, og hvor hans lig lige er vendt hjem til. Vi tog dog ikke derud, men gik til gengæld på shoppingspree i Santa Barbara centrum, hvor det bl.a. lykkedes at få rabat udelukkende pga. vi er danskere.
Langt størstedelen herovre er sindssygt flinke og hjælpsomme, og vi fik også mange tip til hvilke områder vi skal holde os fra i LA, og hvor vi skal tage hen for at fejre Independence Day eller 4th of July.
Efter Santa Barbara kørte vi ned til vores nye hotel i LA, som udefra så meget skummelt ud, men hotellet indenfor er meget fedt, og der er mange unge her.
Lige pt. er vi lige stået op, og i dag er Independece Day herovre, så vi skal nok ud og kigge lidt på byen, og på hvordan de fejrer deres national dag.
4 Comments -
Send Private Message
Flemming har fødselsdag idag på Amerikas Frihedsdag, men det har du vel glemt, men heldigvis har din far og mor styr på kalenderen, så de har sendt en hilsen.
Håber I nyder det i USA. Vi tager jo afsted når fru Vennekilde (den rigtrige) runder 60.
Tak for jeres beskrivelser. Det glæder os, at vi kan følge jer på jeres tur i billeder og skriftl.
Fortsat god tur ønsker Bøghsvej 10, 5300 Kerteminde.
Hej drenge.
Pas nu på ikke at blive væk i mængden af mennesker i aften. I vil være at finde i byen.
Synes det er lidt siden dagbogen er blevet opdateret :(
Knus Mor
Hej drenge, - hvordan er det gået i LA.
Knus
Add Comment
All Comments
Part of trip:
USA tur
4 Comments -
Send Private Message
Fortsat god tur ønsker Bøghsvej 10, 5300 Kerteminde.
Hej drenge.
Synes det er lidt siden dagbogen er blevet opdateret :(
Knus Mor
Hej drenge, - hvordan er det gået i LA.
Knus
Add Comment