Videos in the Playlist:
1: 166 secs
2: 138 secs
3: 132 secs
4: 114 secs
This will be replaced by the player.
Grunden til at vi ikke har opdateret fra LA endnu, er at vi har været i Las Vegas og ikke rigtig har haft muligheden for at komme på nettet. Men her er hvad vi skrev på vejen til Las Vegas om LA. Vi kører til San Diego senere i dag som er sidste stop på turen.
Billederne og videoerne bliver også først lagt op enten senere i dag eller imorgen.
1. Dag
For første gang stod vi forholdsvist sent op. Vi havde ikke de store planer, udover at se nærmere på de forskellige strande for at lægge slagplaner for, hvor vi skulle hen om aftenen og fejre Independence Day. Vi tog først til Venice Beach, og prøvede at få bare én af de flere tusinde parkeringspladser der var, hvilket viste sig at være fuldstændigt umuligt! Vi kørte derefter til Santa Monica Beach og fik endelig parkeret bilen et godt stykke oppe i byen, og gik så det resterende stykke ned til stranden, der var KÆMPEstor. Vi så nærmere på miljøet, tivoliet på stranden og forhørte os lidt om hvor de primære festligheder og fyrværkeri foregik senere på aftenen.
Hen på eftermiddagen tog vi et hurtigt pitstop i en
liquor store og købte lidt lokalt og importeret øl, og kørte derefter tilbage til hotellet med vores proviant.
Om aftenen tog vi til Venice Beach og så på det store fyrværkeri, og efterfølgende kiggede nærmere på de lokale barer og diskoteker.
2. Dag
En smule tømmermandsramt vedtog vi at anden dagen skulle dedikeres til at kigge på de forskellige bydele i Los Angeles. Først kørte vi til Hollywood og kiggede på den berømte Walk of Fame med alle stjernernes navne.
Bagefter kørte vi til Beverly Hills og ville give Hugh Heffner et hurtigt visit, men underligt nok var porten til Playboy Mansion lukket, så det var ikke meget vi fik set til hverken ham eller hans små veninder. Til gengæld fik vi set alle de kæmpestore hytter der ligger i Beverly Hills kvarteret.
Efter den store succes i San Francisco valgte vi at tage på Hooters og spise om aftenen, og ud og kigge på strandpromaden på Santa Monica.
3. Dag
Vi havde aftenen forinden købt og printet billetter til en kæmpe forlystelsespark, der ligger 40 km uden for Los Angeles der hedder Six Flags. For at prøve så meget som muligt stod vi tidligt op
og trillede mod parken kl. 8.30.
Vi kom endelig frem og for at være lidt i den amerikanske ånd, valgte vi at tilkøbe et Flash Pass til vores billet, som i bund og grund går ud på at man må gå foran alle de andre der står i kø med en ganske almindelig nærig billet til forlystelserne.
Det var en super fed oplevelse og der ligger også nogle videoer Kenneth har optaget imens vi prøver forlystelserne.
Vi endte med at blive der i over 10 timer og vendte først tilbage om aftenen, og så var den dag ligesom gået.
4. Dag
Denne dag er faktisk den eneste hvor vi reelt ikke har lavet noget. Vi lå ved poolen, og var ovre og kigge i et par shopping centre. Det var også nogenlunde det.
5. Dag
Sidste dag i Los Angeles og vi skulle ud og se Universal Studios, som også er en slags forlystelsespark. Igen tog vi den på den amerikanske måde og købte et “Front Of The Line Pass”, hvilket gør at man ikke behøver at stå i kø, men kan gå direkte ind til den givne forlystelse.
Det var også en skide sjov oplevelse
og man fik set en masse.
I skrivende stund sidder vi og vores store Dodge og næsen vender mod Nevada og Las Vegas. Så kryds fingre for at vi rammer jackpotten, og at i indenfor de næste dage hører i nyhederne at Vegas er gået fallit.
1 Comment -
Send Private Message
Tak for news from Los Angelas. I oplever noget kan vi forstå. Vi hørte fra Caspers far, som har talt med ham over telefonen, at I skal bo hos hans tidligere værtspar i San Diego. Det glæder os, at der er denne kontakt med ower there. Flere af Caspers farmors slægtninge udvandrede til Amerika før første Verdenskrig, og et par stykker var med i krigen i de franske skyttegrave for Amerika. Efterhånden har vi tabt forbindelsen med disse efterkommer. Så vi er glad for at i unge atter skaber en forbindelse. Hils mange gange hos Caspers værtsfamilie.
Stor hilsen til jer alle tre og god tur hjem til Danmark.
Bøghsvej 10, Kerteminde.
Add Comment
All Comments
Part of trip:
USA tur
1 Comment -
Send Private Message
Stor hilsen til jer alle tre og god tur hjem til Danmark.
Bøghsvej 10, Kerteminde.
Add Comment