Advertisement
Published: September 30th 2012North America » United States » Arizona » SedonaSeptember 30th 2012
Zitten we dan in een klein maar fijne Cachita in Sedona. Van alles voorzien, niet zo luxe als de eerste 2 maar ook met alle fasciliteiten, inclusief een buiten wirlpool. Straks even proberen he, mijn oor mag niet nat worden dus een grote hoveelheid katoenen watten ingeslagen. En niet te wild doen, dan moet het gaan lukken.
Als je Sedona inrijdt besef je direct: oh mijn god, hier zijn alleen van die nette mensen met schone auto's en gekapt haar. Het echte Amerika hebben we inmiddels dus achter ons gelaten en zitten nu in het toeristische hart van dit gebied. We zullen er aan moeten geloven en onze auto die we met liefde besuikerd hebben met moddersporen, zand en klei zullen we met lede ogen schoon moeten maken om weer in de gladgestreken geciviliseerde wereld te passen, want we worden natuurlijk wel bekeken als Hillbillies! Geen onverharde wegen meer. Jammer!
Maar wel...
Leuke souvenirwinkeltjes, we gaan lekker uitrusten, koken, shoppen, kleine uitstapjes, bij vanalles bedenken of we het mee kunnen nemen en dan beseffen dat het niet kan vanwege het max gewicht van de koffers. Max Laadvermogen zullen we maar zeggen. Er is al zoveel geweest wat ik had willen hebben maar helaas....
Ik wil deze week nog wel een keer naar Jerome en ik wil de VORTEX voelen die hier is! Verder wil ik uitslapen, koffie op bed (hoeft allemaal niet voor niks), rustig aan doen, gewoon helemaal niks doen als ik dat wil!!
Overigens waren we vandaag onbedoeld getuige van een ware AT-actie. 7 politiewagens met loeiende sirenes en zwaailichten schoten ons voorbij en doken een zijstraatje in. Wij helemaal niet nieuwsgierig maar toch even gefilmd en ja hoor, zagen we net hoe de politiemensen met getrokken wapens (geweren) gericht op een RV stonden te wachten tot verdachte (of inmiddels schuldige?) eruit zou komen. We zijn maar niet blijven wachten tot de inrekening plaats vond, maar t was wel spannend! Misschien ten overvloede: dit was niet in Sedona maar in Cottonwood waar we boodschapjes hadden gedaan, gezellig tussen de Mexicanen die een veel grotere sortering groente en andere zaken hebben dan Walmart.
Advertisement