cancun napsutes, hullamok, eso

North America » Mexico » Quintana Roo » Cancun

Advertisement
Mexicos flagPublished: August 16th 2012North America » Mexico » Quintana Roo » Cancun
August 16th 2012

sziasztok, jo reggelt!

mieleottt lefekszem aludbni irok par sort. klassz volt a mai nap cancunban.

REGGELI UTAN fogtam a fenykepezogepem es elmentem busszal a hotelovezetbe. valoban mini miami.. 2 helyen szalltam le a buszrol, 2 helyen fotoztam. meg fotoztattam magam. delelott jo volt az ido, dog meleg volt. ami a szallodasort illeti, klassz, de jobban tetszett a pamafas vadregenyesebb strand tulumnal. tipikus party varos. persze az ocen itt is gyonyoru szinu.

aztan vissza a hostelbe a fenykepezogeppel, majd 2 franica gyerekkel visszamentunk furdeni. esore allt, aztan kesobb esett is az eso.. hatalmas, 2 meters hullamok voltak.. szinte nem lehetett ott hagyni a vizet. es a viz van vagy 30 fokos. 2x is esett, de kulonosebben nem zavart.. a fotok megvoltak napsutesben. talalkoztunk par mexikoi lannyal, veluk beszelgettunk egeszen sotetedes utanig. ugy kezdodott h az egyik megszolitott h szeretne egy fotot velem, mert pont ugy nezek ki, mint az egyik haverja.. klassz delutan volt, nagyon elveztem.

aztan sotetben jottunk vissza es aztan kajaltunk tusolos utan. van egy szuper hely/sajttal es egyeb finomsagokkla toltott palacsintat aarulnak.. mmmm..

holnap isla mujeres, utolso desztinacio. onnan mar csak repter es haza.

puszi, szep napot, udv, gergoci

GERGELY GÁBOR MONÁR
Sziasztok! megint itt vagyok, hogy ezúttal közép-amerikai, pontosabban mexikói kalandozásaimról számoljak be nektek.. remélem hû olvasóim lesztek és nyomon követitekt ezt a mozgalmas 4 hetet ami rám várl Mexikóban... Igyekezni fogok amilyen gyakran csak lehet írni.. LEGYETEK JÓK.. én is próbálok az lenni!sziasztok! szeretlek titeket! Gergõ Hi Since my previous trip to South America I am off again to explore Mexico during a 4-week-long trip.I still enjoy my work as an english and german teacher, nevertheless now after 3 years of teaching I need a break again dur... full info
JoinedOctober 6th 2007 Trips0
Last LoginAugust 28th 2012 Followers0
StatusBLOGGER Follows0
Blogs51 Guestbook3
Photos0 Forum Posts0
Blog Options
Mexico
Mexico mapMexico flag
The site of advanced Amerindian civilizations, Mexico came under Spanish rule for three centuries before achieving independence early in the 19th century. A devaluation of the peso in late 1994 threw Mexico into economic turmoil, triggering the worst...more info

Blogged From
TravelBlog Awards

Comments
Date: 17th August 2012

nice post.
thanks for the writings.

From Blog: cancun napsutes, hullamok, eso

Tot: 0.123s; Tpl: 0.005s; cc: 11; qc: 66; dbt: 0.0445s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 3; ; mem: 6.4mb