”Jeg havde godt nok aldrig troet at vi kunne opnå så meget, bare fordi vi er piger,” sagde Christina, da vi forleden aften var på vej hen til vores nye venner; delfinerne.
Tanken om at kunne svømme alene med delfinerne efter lukketid, var næsten for god til at være sand - men vi havde alt at vinde og intet at miste, så vi lod os forføre af et klassisk mexicansk turistscoretrick og udvekslede numre med en af delfintrænerne (der ikke just var nogen skønhedsåbenbaring!). Målrettede og med lidt kvindelist gjorde vi os spændende og fik kringlet det lige som vi ville have det; velvidende at der selvfølgelig måtte være en (ikke så) skjult agenda fra trænernes side (de er trods alt kun mænd!), sørgede vi for ikke at efterkomme deres ønsker, før vi var sikre på at de ville opfylde vores. De ville have inviteret os på drinks osv. dagen i forvejen, men da var der ikke direkte udsigt til at kunne bade med delfinerne, så vi brugte kvindelist trick nr.1”Når du vil vække mandens jagtinstinkt: Vær ”ikke interesseret” men spil kostbar og lad som om du har et liv(mens du snacker mad og falder i søvn til mexicanske B-film!)!”: Den virker jo hver gang!
Når man vælger denne strategi i første runde, kan man passende forvirre manden, dagen efter ved atskifte til den diametralt modsatte: ”Når du vil få manden til at føle sig eftertragtet: Kim ham ned til du får din vilje!”: den lod også til at virke ! Så efter at have slået et par timer ihjel på Starbucks (det er så billigt her at det nærmest er dyrere at lade være!(ca.18kr for de største!)), mødtes vi med de to naive stakler, der var på vej til at sætte deres karrierer som delfintrænere på spil, udelukkende motiveret af deres håb om at få lidt ”action” - og action blev de i den grad ikke snydt for! Vi blev smuglet ind via. stranden, for at vagten i hovedindgangen ikke skulle opdage os, så vi luskede småfnisende rundt, mens vi prøvede at tage det alvorligt. Det var som at være med i en spændingsfilm, især fordi vejrguderne langt om længe havde fattet hvad vores regndans ved pyramiderne gik ud på, og således gav os både regn, torden og lyn, som ville de undskylde forsinkelsen. Det gjorde hele situationen ekstra nervepirrende, idet vi ikke vidste om delfiner reagerer på den slags og så var det bare lidt uhyggeligt.
Delfintrænerne lokkede os ind i et kæmpe kølerum, for at hente sild til delfinerne. Fryseren rummede 2000 kg fisk og lignede den slags fryserum som De Grønne Slagtere opbevarer parterede kunder i. Men vi slap heldigvis ud i live.
Vi var i vandet med delfinerne over en time, hvor de kom hen helt frivilligt og ville nusses og klappes(det ville de to halvtrængende gutter også, den havde vi regnet ud, men vi brugt bare kvindelisttrick nr.3:”Når du har opnået det du ville og således ikke længere har brug for at indsmigre dig hos manden: Grin af ham og sladder til hans partner-in-crime om hvor desperat/billig han er!”), man kunne faktisk også kramme delfinerne, det var en sjov følelse.
Det synes især den store delfin, som blev lettere opstemt og formåede at løfte Maya op ad vandet med sin 40 cm stærke delfintissemand. Til dem, der ikke ved det, kan vi fortælle at udover grise, er delfiner de eneste dyr, der har sex kun af lyst. Men den aften var den eneste eksisterende romantik, noget utopisk i delfintrænernes forhåbninger…
Pludselig midt i vores delfinhyggegilde, kom vagten ind til bassinet hvor vi var, fordi han kunne høre delfinerne snakke af begejstring. Vi måtte hhv. gemme os under vandet og under en gangbro, som vagten gik hen over. Pyha, det var nervepirrende! Men vi holdt vejret og blev ikke opdaget, hvilket nok gør at vi næste gang også kaster os ansvarsløse ud i endnu en fantastisk action-oplevelse!