Acapulco - hvor mændene kommer op at slås bare for at stå ved siden af os!!
Til alle jer der tror, at Tsunami er forbeholdt Thailand, kan vi fortælle at fænomenet også forekommer i Acapulco bugten - Vi fik os noget af en overraskelse da vi en dag lå i trance, efter at have hengivet os til vores efterhånden faste massagedames blide, kokosolieduftende hænder. Pludselig fik vi øje på en stor bølge, der ved første øjekast fascinerede os, så i stedet for at tage vores ting og løbe for livet, lod vi hajhavet skylle ind over os og alle vores (unødvendige) ting, drev delvist til søs. Det viser så åbenbart at vandstanden varierer op til 7 meter indenfor en uge!
Vi bliver behandlet som dronninger på vores favorit-strandbar, Paradise, fordi manageren, som hedder noget så sexet som Fidel (!!), er blevet lidt glad for Christina (så har vi ik sagt for meget) og som vil lave Quesadillas til hende resten af livet. Jeg (Maya) synes hun skal takke ja, for Fidel laver den bedste mad og den lille romance betyder at vi ikke bruger en krone på at gå i byen eller tid på at stå i kø. Tværtimod er vi kendt som Las Chicas De Dinamarca og danske piger er åbenbart i høj kurs her; allerede første aften var vi ved at forårsage slåskamp mellem et par fyre, der var uenige om hvem der havde førsteret til at stå ved siden af os! Vores yndlingsbamsefarkrammeindbydende-vært, Paco, må gang på gang komme os til undsætning, ved at kalde ”Dinamarca, Dinamarca” op på dansepodiet, hvor vi så kan vise de små, savlende mexicaner-mænd, hvad ”nok se men ikke røre” betyder. Hverken det, eller at vi nok ikke interesserer os for fyre på 1,60m, lader de til at fatte - så de prøver gerne lykken og kommer efterfølgende hen til os - hvor jeg selvfølgelig smider trumf-kortet; "No ablos espanol" og sender dem videre til Christina. Det har resulteret i at hun nu er blevet berygtet. Forleden blev jeg introduceret til en medejer af Ibiza Beach Club, som da jeg fortalte ham jeg var fra Danmark, STRAKS spurgte om det betød at jeg var veninde med ”Christina, the sexy danish one”.
Men vores skøre udskejelser gør os selvfølgelig heller ikke mindre bemærkede: Paradise - baren ligger over en swimmingpool, som vi spontant sprang i ..7 meter oppe fra (!) det var vildt. Næste gang bliver det Bungee-jump, som også er tilknyttet baren - og som vi er blevet tilbudt at hoppe fra gratis (men det kræver lidt at overtale Chris).