Advertisement
Mexicos flagPublished: July 24th 2012North America » Mexico » Estado de Mexico » Distrito Federal
July 24th 2012

sziasztok

eddig ez volt a legjobb napom.. nem is gondoltam volna.. ma teotihuacanban voltam/ami az egyik legosibb civilizacio

altal hatrahagyott romvaros.azonban mar a buszban kiderult, hogy nem csak a romvarost nezzuk meg hanme elotte a guadalopei szuz templomahoz is elmegyunk. a templom a leglatogatottabb kegyhej mexikoban. a szuz tulajdonkeppen a szuzmaria, aki indian karaktereket viselve jelent meg egy indian asszonynak kerve ot h az oslakok terjenek meg.. az esemeny ahtasara ezrek es ezrek vettek fel a katolikus vallast. azota szuz tobbszor megjelent mexikoban.

ja. vegre volt egy angolul jol beszelo idvezunk, akinek a tudasa is emgfelelo volt. sok mindent megtudtunk tole mexikorol, az osi civilizaciokrol.

olyan del korul ertuk el a romvarost. mielott azt megtekintettuk, egy oszidian muhelyben voltunk, ahol a kaktuszfeldolgozas lepeseit is lattuk. tequilaval is megkinaltak minket. en vegul semmit nem vetttem, mert a kartyam nem volt nalam, es a kp/m meg fogyoban volt.

az ebed svedasztal volt, remek mexikoi etelkulonlegessegekkel. hat igen... de kibirtam h csak 1x mentem vissza az asztalhoz..

egyebkent ma eloszor megtapasztaltam, milyen amikor esik az eso mexikoban.mintha dezsabol ontenek. DE valoban csak egy oran at. istenien lehuti a levegot. az eg felhos maradt, de nem bantam. az ebed utan megmasztuk mindket piramist/a nap es a hold piramist. hat mit mondjak/TOBBSZOR NEM .. ez olyan ONCE IN A LIFETIME dolog..a latvanyert egyebkent megerte.

a tobbiker akikkel ma egyutt voltam, marha jo fejek! vegig neevtgeltuk az egesz napot. ha minden igaz, 20 perc mulva talalkozom veluk, es elmegyunk vhova meginni vmit. en a vacsorat szeretnem kihagyni.. majd kiderul sikerul/e..

na ennyi.holnap magam mogott hagyom mexiko/varost es irany puebla. ja, elotte meg szeretnem emgnezni a szepmuveszeti muzeumot.

pussz,udv&jo reggelt nektek!

GERGELY GÁBOR MONÁR
Sziasztok! megint itt vagyok, hogy ezúttal közép-amerikai, pontosabban mexikói kalandozásaimról számoljak be nektek.. remélem hû olvasóim lesztek és nyomon követitekt ezt a mozgalmas 4 hetet ami rám várl Mexikóban... Igyekezni fogok amilyen gyakran csak lehet írni.. LEGYETEK JÓK.. én is próbálok az lenni!sziasztok! szeretlek titeket! Gergõ Hi Since my previous trip to South America I am off again to explore Mexico during a 4-week-long trip.I still enjoy my work as an english and german teacher, nevertheless now after 3 years of teaching I need a break again dur... full info
JoinedOctober 6th 2007 Trips0
Last LoginAugust 28th 2012 Followers0
StatusBLOGGER Follows0
Blogs51 Guestbook3
Photos0 Forum Posts0
Blog Options
Mexico
Mexico mapMexico flag
The site of advanced Amerindian civilizations, Mexico came under Spanish rule for three centuries before achieving independence early in the 19th century. A devaluation of the peso in late 1994 threw Mexico into economic turmoil, triggering the worst...more info

Blogged From
TravelBlog Awards

Tot: 0.111s; Tpl: 0.006s; cc: 12; qc: 53; dbt: 0.0321s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 2; ; mem: 6.3mb