Saa er det tid til en update fra Mexico.
Vi kom hertil i gaar. Vi floej fra Quito til Mexico city. Paa trods af to mellemlandinger tog det kun 7 timer, saa det var ikke saa galt.
Mens vi var i Quito, Ecuador lavede vi ikke det helt store. Vi slaendrede mest rundt i gaderne og kiggede paa byen. Vi brugte ogsaa en del tid hos forskellige laeger og en enkelt dag paa et hospital, fordi vores maver ikke var helt gode. Vi boede paa et rigtig hyggeligt hostel, hvor vi moedte nogle soede mennesker, som vi hyggede os rigtig meget med.
Vi var ogsaa paa en en-dags tur til Mitad del Mundo (midten af verden), som er der, hvor aekvator gaar gennem Ecuador. Det var et rigtig hyggeligt sted tilpas lagt uden for storbyens larm og forurening. En lille park med nogle smaa museer og et lille planerarium. Her er der maaske nogen der fristes til at taenke paa planetariet i Kbh... Jo glem alt det der med laekre stole, der bliver laenet tilbage og alt det andet eksklusive, men det var et fint lille sted og filmen (der var paa spansk og som vi derfor kun
forstod dele af) var faktisk ret spaendende. Det kostede ogsaa kun 1 $ og til den pris var det virkelig en god oplevelse.
Nu er vi saa kommet til Mexico city. En af verdens stoerste byer. Vi bor midt i det historiske centrum, men masser af kirker og museer. Vi har faktisk kun haft i dag til af opleve byen, for i morgen skal vi paa en tur ud til et arkeologisk sted uden for byen og i overmorgen forlader vi byen for at tage videre paa vores rejse gennem Mexico.
Vi har brugt dagen paa at kigge paa de flotte gamle bygninger og maerke stemningen i byen. Det har vaeret helligdag i dag (Day of the Dead), saa gaderne har vaeret fulde af mennesker. Day of the Dead er en Halloween-agtig festigval, men til aere for de doede, og med ofringer til de doede. Se billederne og proev at maerke stemningen, der var ret fantastisk.
AekvatorEn fod paa den sydlige halvkugle og en for paa den nordlige! Sejt.