Midsommar

Europe » Sweden » Gotland » Visby

Swedens flagPublished: June 23rd 2007Europe » Sweden » Gotland » Visby
June 23rd 2007

Resan började i mitten av Juni när jag och tre kompisar åkte söder. Vi hade planerat resan hela terminen och nu var tid för nöje. Vi reste i bil till Vadstena. Där vi satte upp tält, spelade fotboll och kopplade av.
Jag måste nämna att vi också såg Örebru. Denna stad var berömd för att ha många kvinnor. Men vi såg bara unga flickor - jag måste resa tillbaka om fem år!

Det var mycket bra med pöjkarna och vi slappa´, snacka´, vi var coola´. Efter Vadstena åkte vi till Öland - en ö förbindade till Sverige med en lång bro. Vi åkte över Öland till en skit bra klippa där vi gjorde läger.
Nästa dag åkte vi och fiskade med hyrda fiskredskap och hyrda båt. Hon hete Anna. Anna heter hon. Vi fångade en jättestor fisk. Se Bild.

På onsdag åkte vi till Oskershalm där Sophia bor. Fyra blev Fem. En dusch var mycket behövande!

Sen tag vi bilfärjan till Gotland på Torsdag. Vi spelar kart tills vi kom fran till ön. När vi anlände blev vi hälsade med regna. Sen satte vi upp tält i regna och mörker. Jättefint!

Midsommar var 23: e Juni. Det är en viktig tradition i Sverige och man ska njuta av den med sina familij och vänner. Folk röste en Midsommarstäng och vi dansade som grodor! Det var tradition, eller hur...

Vi spelade okså Kubb - ett gammalt spel med trä klossar. Sen hade vi långe fest hela natten. Efter midsommar sov vi på Gotlands berömd strand. Det var inte lika bra som Australiens strand men okej.

Efter en lång veckas kamping åkte vi hem till Flogsta. Jag försökat okså köra på höger sida var jävla svårt!
Det var en uppfråschavde semester!

Ar min Svenska så dålig?

Photos346 Forum Posts0
Blog Options
Sweden
Sweden mapSweden flag
A military power during the 17th century, Sweden has not participated in any war in almost two centuries. An armed neutrality was preserved in both World Wars. Sweden's long-successful economic formula of a capitalist system interlarded with substant...more info

Blogged From
TravelBlog Awards

Comments
Date: 26th July 2007

Hey mate, The pics in this one are awesome - but I can't find a translating website that makes sense of your blog. Ah well - hope you're living the dream mate!

From Blog: Midsommar

Tot: 0.045s; Tpl: 0.003s; cc: 14; qc: 39; dbt: 0.0298s; 1; s:notus w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 1.4mb