Mijn reisschema.
Hallo allemaal.
Het duurt allemaal niet eens zolang meer dus ik denk laat ik mijn weblog in ieder geval eens klaar maken en uit proberen.
Op 4 Augustus vertrek ik om 14:00 vanuit Amsterdam richting Hong Kong. Hier kom ik om 7:25 s'morgens aan.
En krijg ik en de rest van de groep een dag de tijd om de stad te bewonderen, of even bij te slapen als dat nodig blijkt te zijn.
S'avonds Vertrekken we weer vanuit Hong Kong en nu dan toch eindelijk weer naar Sydney. Hier komen we op 6 Augustus aan rond 11 uur s'morgens.
De 5 dagen die volgen, worden grotendeels geregeld door de organisatie waar ik mee reis (Australian Backpackers)
ze gaan we de ene dag papierwerk regelen en bankrekening aanvragen. Een andere dag gaan we Naar de Blue Mountains (groot natuur reservaat). En we maken een keer een cruise door en rond sydney.
Op de laatste dag heb je nog de mogelijkheid om te leren surfen dus waarschijnlijk ga ik dat dit keer toch maar eens proberen.
Vanaf 11 Augustus is het tijd om echt op eigen benen te gaan staan. Ik heb een klein weekje de tijd om in Tamworth te komen. Dit plaatsje ligt ten noorden van Sydney. Hier begint op Maandag de 17e mijn 5 daagse Cowboy cursus ook wel de Jackaroo & Jillaroo school genoemd.
Hier hoop ik in 5 dagen zoveel mogelijk te leren van hoe het er op een echt australische farm aan toe gaat.
Dit houd in veel paardrijden, veedrijven, omheining maken, met kalveren worstelen en nog meer meer.
Na deze week reis ik door naar Brisbane om hier "Australia Zoo" te bezoeken (je weet wel die van Steve Irwin) en ik wil proberen daar een Dogfrisbee club te bezoeken.
Daarna zo snel mogelijk op het vliegtuig verder richting het noorden, namelijk Cairns.
Hier wil ik 1 van de ouste regenwouden bezoeken. namelijk het Daintree Rainforest.
Ook ga ik waarschijnlijk mijn Padi (Duik brevet) daar proberen te halen. Dit is natuurlijk wel 1 van de mooiste plekken op aarde om dit te doen.
Daarna word het denk ik wel eens tijd om een baantje te gaan zoeken ergens in queensland. wat en waar weet ik op dit moment nog niet.
verder heb ik nog niet veel in de planning staan gewoon veel zien en doen en gewoonweg GENIETEN!!!!
Groetjes Marjon