Ja, jullie lezen het goed. Wie had dat nou verwacht?! Op 18 september zijn wij in het huwelijksbootje gestapt! Wat begon als een idee om ringen te kopen voor op reis (als je niet getrouwd bent, dan mag je in sommige landen niet samen op een kamer slapen), eindigde in een heuse bruiloft.
’ s Ochtends zijn we om 9.30 uur op het gemeentehuis in Geleen getrouwd. Vervolgens hebben we in Danielles ouderlijk huis een toast uitgebracht met champagne. Daarna zijn we naar Gasterij Terborgh gegaan in Schinnen waar we een high tea hadden georganiseerd. Toen de honger en dorst gestild waren hebben we de gasterij achter ons galaten en zijn we weer terug gereden naar Geleen, waar we de rest van de middag in de tuin onder het genot van een (alcoholisch) drankje hebben doorgebracht.
We hebben er bewust voor gekozen om de bruiloft klein te houden. Onze spaarcentjes wilden we namelijk uitgeven aan onze reis en niet aan een grote bruiloft en we hadden sowieso een afscheidsfeest gepland. Desondanks was het een super dag!
Ja ja wer hätte das gedacht das ich/wir heiraten. Ich der nie Heiraten wollte und bindungs- angst hat. Es ist passiert am Dienstag
den 18.09.2007 morgens um 9.30 in Geleen (Niederlande)
Es fing alles damit an das wir uns Ringe kaufen wollten, für unsere Reisen (wenn wir nicht verheiratet sind dürfen wir nicht zusammen in einem Raum schlafen)
Es war eine sehr kurzfristige Entscheidung um zu heiraten.
Wir entschlossen uns klein, intim und low budget zu feiern und trotzdem war es eine Hochzeit mit allem drum und dran wie es sich gehört.
1 Comment -
Send Private Message... dass ihr einfach so heimlich geheiratet habt. Und dann, Kai, einfach eine Frau heiraten, obwohl du noch mit meiner Frau verheiratet bist. tsts ;)
However, wir wünschen euch für eure Ehe und Reise alles Gute. Kommt heil zurück.
Liebste Grüße,
Esther und Marcus