Published: November 26th 2005Europe » Germany » Hesse » FrankfurtNovember 26th 2005
Så kom vi så langt, vi havde take off i Singapore 23:20 og landede i Frankfurt 05:05 begge lokaltid, men vi har fløjet i 12 timer og 45 minutter! med "City of Melbourne", en Boing 747-400 Jumbojet. Paradokset skyldes, at vi er fløjet med solen. Relativt roligt flyvetur, der var en del turbulens omkring Kaukasus og igen syd for Minsk. Der blev spist men frem for alt sovet, Io og Hans Henrik fik nogle timer, det har jeg muligvis også, skønt det ikke umiddelbart føles sådan. Min kniv er mistet, jeg spurte en af stewarterne, hvor jeg kunne hente den, han sagde at før 11.09.2001 fik man dem altid udleveret igen, men efter den dag bliver de destrueret. Øv. Men jeg ved jo godt man ikke må have en kniv med i håndbagagen, og havde det været andrre steder end i sydøstasien, havde jeg nok ladet den være og så håbet på den lå så den ikke blev afsløret. Den var trods alt to gange gennem røngentapparatet i Darwin uden påtale.
Nu skal vi så have tiden til at gå til kl. 9:50, hvor SAS bringer os det sidste stykke til København, Her i Frankfurt fryser det 5 grader, og der er hundekoldt, men heldigvis sidder vi da inden døre.
Højby, 26. november 2005, kl, 16:oo:
Hjemme igen efter 6 fantastiske uger "down under". Det var mørkt da vi landede i Frankfurt, men efterhånden som det lysnede kunne man se at der lå sne, og de sagde det frøs 5 grader da vi skulle afsted. Vi fik handlet lidt toldfrit og med en halv times forfinkelse, kom vi afsted 11:25 med SAS's "Saxo Viking". Lige efter take off kunne man se at der var hvidt overalt i området, men snart var vi over skyerne. Lidt over 11 landede vi i Kastrup til strålende sol og en enkelt varmegrad. Al vores bagabe var med, så det var bare ud til koner og kæreste og få en ordentlig krammer. Dejligt.
Vi skildtes,de tog til Brøndbystrand, vi tog med toget til Roskilde og en taxa resten af vejen, hjem til rugbrød, sneøl og en masse gensynssnak. Dejligt at være hjemme igen.