Berlin, Du bist Wunderbahr


Advertisement
Germany's flag
Europe » Germany » Berlin » Schoneberg (Berlin)
September 19th 2011
Published: September 19th 2011EDIT THIS ENTRY

Haaalóóó!
Ismét Berlinből jelentkezik a csapat, a hétvége szuperül telt, megérkezés, lazázás, zuhogó eső, YogaRaumba való befészkelődés,a régi etetőink végignézése (szudáni NIL aki római köményes fekete magos falafelt süt sivatagi mantrákkal az ajkain, a baghdadi süteményes, akitől fél kiló olyan sütit vettünk, hogy még most sem tudjuk mi volt benne, de már kezdünk ocsúdni Görlitzer park a kis rózsabokros patakocskáival, csalitosaival, focipályáival, ahol a jövő nemzedék edződik a proaktív futballban, vadszőlővel befuttatott házak,szemüveges disznók a kirakatban, gyönyörű falfestmények: szóval barangolás közben ez jutott leginkább az eszünkbe, hogy pesten miért minden vagy hipertüchtig vagy gallyralelakott: hol az átmenet? Itt akkor is meg tudsz nyitni egy kajáldát, és az menni is fog, ha egyszerű fa asztalok vannak padokkal, de tiszta... és persze jó a kaja. Tegnap tanultunk is napközben, készülve a hétfői tanfolyamkezdésre, és hogy jól kipihenjem magam, 10 körül be is aludtam. Csabi és Gábor nem bírtak aludni az ejjelig tartó kontakt improvizációs örjöngéstől, jómagam beépítettem az álmomba az üdvrivalgást, nagy energiakisüléseket. Ma reggel felkeltünk 5,30 kor, csináltunk teát, zabot áztattunk, felvettük a tiszta ruhánkat, lementünk kiékelni az ajtót hogy a tanyítványok betaláéljanak, 6 kor körbeültünk és elvégeztük a "sadhanákat", itt így, "önsanyargatásnak" hívják a kora reggeli meditációt és jógát Egy Rommy nevű kolumbiai lány jött velünk, és sokan mások, akik beállították órájukat fél 6 ra de utána csak annyira volt erejük a megterhelő hétvégéből fakadóan, hogy álmosan lenyomják a "szundi" gombot.

Ezután jött BigBaddaBumm: Rommy közölte velünk, hogy tulképp csak holnap kezdődik a tanfolyam, és szombatig tart...Mindenki hétfőre számított, hogy 5 napos lesz, és még gondolatban szidtam is Susát, hogy mit akadékoskodik a hétfői találkozással, hiszen már ebédet kellene nekünk rittyenteni...biztos nem olvasta el a millio levelet... Elszégyelltem magam azonnal, hogy mennyire bebetonozódtam saját Hétfőtől péntekig tartó hetirendembe, és ebből kitekintve miket tudtam feltételezni másokról. Aztán pedig nagyon jó kedvem lett egyszercsak, látván, hogy van egy szabadnapunk Berlinben!!! Jó kis laza reggeli, aztán Fatimánál kávé, aki megpisiltette Gábort amíg a kasszát figyeltem, közben Rommy mindenkinek a szájába adott egy mentás mellbimbót, bekapott egyet saját maga is, így zajlik a Berlini hétfő reggelünk.

Rommy egyébként Kolumbiában szeretne közösségi fészket létrehozni, hasonló gyógyító Falut mint Mindegyszer, csak még erőt gyűjt, hogy fel tudja venni a harcot az ottani szegénységgel. Alakul a Kolumbiai sejt!!!! DÉlután megyünk hozzáé zuhanyozni, aztán acroyoga workshopunk lesz, holnap megprobálunk tanítani is egy kicsit.... Nagy ölelés mindenkinek!!!!

AdvertisementTot: 0.138s; Tpl: 0.009s; cc: 13; qc: 31; dbt: 0.0262s; 31; m:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 5; ; mem: 6.4mb