De sidste store forberedelser

Europe » Denmark » Region Midtjylland » Aarhus

Denmarks flagPublished: November 16th 2011Europe » Denmark » Region Midtjylland » Aarhus
November 16th 2011

Sarah & SaraSarah & Sara
Sarah & Sara

Min rejsekammerat og jeg.
Så er der under to måneder til vi tager afsted.
I mandags var vi på borgerservice og fik lavet vores internationale kørekort, så vi må køre bil i USA. Vi fik også booked et par dage på et hostel i Havana, så vi kunne sende vores ansøgning om visum til den Cubanske ambassade i København. Så nu begynder alle de vigtige ting at være på plads; vi har flybilletter, rejseforsikring og billeje i orden.

Vi fik også bestilt en enkelt nat på det hostel vi boede på sidst vi var i L.A. og togbilletterne til København er også i orden. Så begynder det virkelig at være tæt på.

Glæder mig helt vildt, men er også meget spændt på at skulle være væk hjemmefra så længe. Ikke kun fordi man skal undvære alt og alle herhjemme, men også fordi Sarah og jeg skal være sammen nærmest konstant i 5 måneder. Det bliver en udfordring samtidig med én af de største oplevelser nogensinde.

/Sara

Sara Øvad Pedersen
Den 8. januar tager jeg på en 5 måneders rejse med min veninde Sarah. Vi starter på Cuba, tager til Mexico og andre centralamerikanske lande, der bestemmer undervej (men bestemt Guatemala). Sidst i marts flyver vi til Los Angeles, hvor vi lejer en bil og kører tværs over USA (nord om) til New York.... full info
JoinedNovember 16th 2011 Trips1
Last LoginNovember 20th 2011 Followers0
StatusBLOGGER Follows0
Blogs1 Guestbook0
Photos1 Forum Posts0
Blog Options
Denmark
Denmark mapDenmark flag
Once the seat of Viking raiders and later a major north European power, Denmark has evolved into a modern, prosperous nation that is participating in the general political and economic integration of Europe. It joined NATO in 1949 and the EEC (now th...more info

Blogged From
TravelBlog Awards

Tot: 0.362s; Tpl: 0.003s; cc: 12; qc: 38; dbt: 0.3462s; 1; s:notus w:www (50.28.61.183); sld: 1; ; mem: 1.4mb