HajWhitetipped reef shark..
Saa er der lige lidt nyt igen! Denne gang fra sol, sommer - og regn...
Det stoerste er at Thyge er kommet og sluttet ringen. Det er fedt at vaere 3 og han bringer en del friskhed ind i crewet.. Der er lidt flere kolboetter og mere ninja end tidligere!
Vi var i San Jose saa lidt tid som overhovedet muligt, og tog nord paa til Playas del Coco (Kokosstranden) Der er nu ik saa meget kokosnoeddestrand over det her, men solen skyder os med laser og om efterdagen faar vi i den grad vandet haven.
Vi har fundet os et sted med et laekkert koekken hvor vi chiller i haengekoejen og laver smoothies, bernaise og hvad der ellers hoerer til! Vi bor paa et "dorm" hvor der vel er 15 senge, men der er kun os 3 men vi fylder det hele anyway. Vi har nu vaeret her i 10 dage og driver videre i morgen - jeg skal bare lige have koebt mig en hat, men virker den eneste haeveautomat i byen? - Nej..
Tiden er gaaet med dykning. Sven & Thyge er blever Adventure Divers, hvilket betyder, at de ud over basiskurset har taget
bl.a. deepdive til 40 meter og er pt. paa natdyk. Jeg selv er blevet Rescue Diver. Dette har udfordret mig en del, bl.a. rev min instruktoer alt mit udstyr af mig paa 25 m. Ingen ilt og ingen maske = Ingen kontaktlinser - tak for lort, men jeg maatte jo klare mig paa bedste hvis, saa det var med reserve regulator (ilt) mens jeg reddede ham - for han havde "selvfoelgelig" faaet nitrogennarkose - igen mange tak. Saa det var ikke vildt sjovt, men jeg laerte meget, hvilket betyder lidt da vi nok skal ud og dykke i Nicaragua og Honduras og saa kan jeg jo redde jo mere end da jeg startede. Desuden var det godt nok at faa opfrisket et par ting baade ang. foerstehjaelp og dykning..
Nekrolog: Vi mistede maskotten Lama paa 2. dyk i dag. Saa meget for Rescue Diver..
I dag har vi vaeret paa vores foerste dyk sammen. Vi saa bl.a. en skildpadde - fantastisk! Derudover et par hajer, stoerste kal pa ca. 1,5 m. ikke noget at skrive hjem om (goer det alligevel for jeg har billeder)
Vi skal ud og rejse i morgen. Vi er ikke helt sikre paa hvor
vi skal hen, men afsted skal vi. Vi overvejer nogle oeer i Nicaragua kaldet Corn Islands, det skulle vaere helt fantastiske, men det er bare lidt regntid der, saa vi faar se - jeg ved det med sikkerhed naeste gang jeg skriver!
Jeg kan se at d. 1. juli naermer sig og jeg glaeder mig til at komme hjem og chille i DK igen. Ikke at jeg ikke hygger mig, men vi har lige spist den sidste daaseleverpostej...
Haaber at alle hygger sig og at alting vokser som det skal ;o)