Comments | |
| 16th June 2008 Zpike | Tack! - From: 瑞典 - THE END Jag ville bara tacka dig Vincent för en mycket underhållande blog, har varit med ända sedan inlägg 2 då jag råkade snubbla över din historia.. Skulle gärna ha fortsatt läsa Davids inlägg också, men motviationen tycks ha gått ur honom halvvägs genom äventyret. Själv kommer jag att åka iväg till Osaka I september för att studera ett år på Osaka University, dina berättelser har gett mig lite inblickar i vad som är att vänta. Skulle gärna see något av en "closing comment" på dethär kapitlet i ditt liv ännu.. Lite om hur du har förändrats och dylikt. =) Men tack igen för att du orkade skriva! =) |
| 16th June 2008 Ashley | - From: 瑞典 - THE END Perhaps that reunion we were talking about would be best held in Japan.. remember the good times, relive a piece of our own history? We could go to Toriki and Beer park, just see things and remember. =) We still have to give sem III okaasan something to remember us by, haha. But I promise we'll get you back there. <3 |
| 9th June 2008 nosha | - From: 終わりです。 "BŠ" XƒjDgY! Many more adventures to come for you, bro. ^^ And more could be in Japan! Love ya as always! --Aneki |
| 2nd June 2008 nosha | - From: 期末試験 I'm still fairly amazed that we really do look like blood relatives when we aren't related at all! We must play the kyoudai card several times once I get there. xD |
| 25th March 2008 Robban | - From: 東京・2日目 http://sakerhet.idg.se/2.1070/1.145237 <--- angående Facebook. Folket ser ut som om de är plockade från nåt random konvent ju. =) |
| 19th February 2008 karin | - From: カラオケと病気 cooking party tanoshikattane^^ byoki ha daijyoubu?? odaijinine>< |
| 18th February 2008 Robban | - From: カラオケと病気 Ah, okej. Det var ett sånt alltså? Hade mina funderingar, men var inte säker. :) (Vad får man betala för ett bra sådant då? :)) Ledsen att jag inte lämnat mail, är egentligen bekant med David (genom internet), och det kändes som om man inkräktade lite här, så det blev aldrig nån mail. ^^ Alltid skoj att läsa dina inlägg dock, keep it up! =) |
| 16th February 2008 Zpike | Den lilla "datorn" - From: 学校 .. e antagligen en elektronisk ordbok. Har jag rätt? |
| 14th February 2008 Robban | - From: 学校 Vad är det för en liten dator på pluggbordet? =) |
| 12th February 2008 Ewa Wendén | mamma - From: 春だよ! :-) skickar tofflor omgående, kul att läsa din blogg. |
| 11th February 2008 Zpike | @ Jocke - From: 神戸市 "happy go lucky" är ett engelskt uttryck som ungefär betyder "obekymrad" I.E: He's a happy go lucky kind of guy. Men i övriga fall kan dom ha ganska galen engelska jo. |
| 11th February 2008 Robban | - From: ダッデズとラーメン Hmm, är inte pannkakor rätt svenskt (eller raggmunk?). Surströmming är väl så svenskt det kan bli, men lär ni ju iofs inte hitta där... Pytt i panna kanske? Mer klassiskt än potatis och köttbullar blir det ju inte heller (om ingridienserna nu finns, som sagt). Gl hf med det där iaf ^^ |
| 11th February 2008 Robban | - From: 神戸市 Bra inlägg! =) Jag kan verkligen se hela amerikanar-händelsen framför mig, haha, gogo, pwn! :D |
| 10th February 2008 Jocke | - From: 神戸市 haha.. jag kan verkligen se dig framför mig när du sitter o försöker svälja ner den där fisken! XD och japanska tröjor med engelskt text på är roligast.. helt osammanhängande grejjer. men kul är det. som till exempel ngn japanska låt där dom sjunger ngn bit på engelska ibland.. o dom sjunger.. "happy go lucky".. haha what does that mean!? :D |
| 10th February 2008 Jocke | - From: サボとカラオケ jag gissar på att låten är green days basket case! :D behövde inte googla den.. om det nu är rätt men det tror jag! fan vad mys med karaoke i japan. vill oxå. haha. och jaa den där självbiografin är klockren. älskar det namnet oxå. :D |
| 10th February 2008 Jocke | - From: 火曜日と水曜日 beowulf ÄR verkligen JÄTTEdålig. skulle aldrig ngnsin se den igen. bläää! |
| 10th February 2008 anonymous | - From: 門限がない! haha.. lodispotto.. NO WAY! :P beowulf suger balle! >__< 4h.. my gahwd.. där har jag sommarjobbat ;) |
| 10th February 2008 Jocke | - From: "We went to far!" haha.. titeln på inlägget.. memories.. we weent to faaaar! |
| 9th February 2008 Robban | - From: サボとカラオケ Bra inlägg som vanligt! :D Sjukt underhållande att läsa om era dagar därborta! Fortsätt i samma stil! =) |
| 9th February 2008 Jocke | - From: "Those crazy Swedes..." haha.. jag o emil blev oxå kallade det the crazy swedes när vi var utomlands. vi svenskar är väl rätt galna ;P |
| 9th February 2008 Jocke | - From: Första dagen. whut? har du lyssnat på boken Haunted som talbok? grym jävla bok för övrigt! :D |
| 9th February 2008 Jocke | ey - From: ロメにいる時 aowh.. fan vad sugen jag blir på o dra ngnstans oxå.. elon är i aussieland.. o hannes i thailandet.. o du är i japanlandet.. gawhd.. vill oxå ha lite äventyr. well jag stack iofs till LA i 3 månader och då var det NI som var avis.. såå ni har väl förtjänat det här. haha.. nej men seriöst.. fan vad kul att du är i Japan o allt är nice.. försöker hålla mig så uppdaterad jag kan och läsa det du skriver! keep up the good work! :D miss u man.. får fan ta o se om man kan komma o hälsa på dig eller ngt.. jaja.. det ordnar sig! PUSSOKRAM FRÅN svärjuu! |
| 5th February 2008 Robban | - From: 授業・1 Är lakrits ovanligt i Japan alltså? Coolt. :) |
| 5th February 2008 Robban | - From: 大阪に帰る Haha, Otousan verkar ju vara rätt trevligt ändå, eller? :) |
| 5th February 2008 Robban | - From: MONO Coolt med språkblandningen! :) |
| 1st February 2008 Robban | - From: Första dagen. Haha, man blir riktigt avundsjuk när man läser om era upplevelser därborta! =) Fortsätt gärna skriv en massa, skitskoj att läsa, och oerhört inspirerande! =) |
| 30th January 2008 Pia | - From: Första dagen. Fy, jag blir så avis efter att ha läst det här. men är det "lätt" att vara där borta? Jag ska nog plugga japanska (och historia och allt det där såklart med. magisterexamen t.o.m intressant I know) på universitetet efter nästa år och ska fanimej plugga i japan jag med. lätt. om jag inte hade blivit mördad så fort jag gick ut på gatan såklart? |
| 24th January 2008 zith | 26:00 - From: 大阪城の失敗 Du, om ni kommer på vad dom menar med det så får du gärna säga/skriva det.. jag fatta det heller inte riktigt när jag såg det i TV-tablån.. är det 2 på natten eller ngt? :S Hoppas ni får bättre lycka med klubbarna imorgon ^^ |
| 24th January 2008 Sara | Takoyaki! - From: 大阪城の失敗 Hejsan! Jag hoppas att du skojar när du säger att takoyaki inte är nåt du kommer köpa igen! Det är ju för bövlans lugnt på top 5-listan över japansk god mat ju! Du borde prova okonomiyaki också, som är nästan samma fast ännu bättre! Hursomhelst, ha det trevligt i Japan! |
| 23rd January 2008 ewa wendén | blog - From: 計画と荷物 I like your blog. Informative and i wanted to go. Ewa |
| 22nd January 2008 Reinhold | Hej - From: 飛行機と空港について Jag hoppas också du ska orka hålla igång bloggen utan alltför långa uppehåll. Jättekul att läsa. |
| 22nd January 2008 Ladde | oh ma gawd! - From: 飛行機と空港について Avundssjuka är bara förnamnet för vad jag känner nu! Fast glad för din skull, skulle väl vara efternamnet x) - Gillar verkligen att läsa om hur det är där borta. Fortsätt med bloggandet :) Cheers. (nu ska har jag lektion i html >_<) |
| 21st January 2008 Tjim | Your blogg - From: 計画と荷物 Very nice, charming ond informative. |
| 21st January 2008 zith | känner igen det där... - From: 飛行機と空港について ..med att inte riktigt känna att man är i Japan.. tills man kommer ut från flygplatsen, då märker man det rätt snabbt. gah, jag är så sjukt avundsjuk på er just nu.. vill hellre vara i japan än i sthlm.. men men.. kanske kan bli kul här med.. bra skrivet med förresten ^^, får hoppas du orkar fortsätta i samma stil :) kram på er! |