Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

« back 1 next »

Comments

24th July 2007
Merja
vai kesä - From: Kuva lisays!
Heippa Tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kesä. Vettä tulee taivaan täydeltä ja töissä pitää olla fleece päällä. Mutta ei hätää. Sää muuttuu viikon sisällä, koska loma alkaa ja MINUN lomalla ei koskaan sada. Kovasti terkkuja.
6th July 2007
käly
- From: Kuva lisays!
Alkaa oleen aika iso ikävä.
7th May 2007
Vihdoinkin - From: lisays osa xxx
No vihdoinkin sinusta kuuluu jotain...eli elämä "normalisoituu" työn teon merkeissä. Meillä Vappu tuli ja meni. Oli HIRVITTÄVÄN kylmä Manatan lakituksessa (minä ja Vidar urheasti paikalla) eikä Tarjalla Niemisessä paljon paremmin. Siellä lunta satoi niin paljon, että maa oli valkoisena ja Tarja kesäkukkien kanssa reissussa...että silleen...
23rd April 2007
meri
- From: Kuvia kuvia kuvia
Heips, et ole näköjääs ehtinyt sivulla edes käydä pitkään aikaan, mutta jätän nyt viestin kuitenkin. Onko mun tekstiviestit tulleet perille? Vai puuttuuko multa numerosta jotain edestä (sulta kulki viesti tänne). Meillä on duunissa yks tyttö joka oli viime vuoden siellä ja aikoo palata sinne opiskeleen ja sitten muuttaa lopullisesti. Tulethan sä kuitenkin takaisin tänne? Ai niin oletko kuullut "kummituslaivasta" joka löydettiin muutama päivä sitten purjehtimassa ilman miehistöä (3hlö) koneet käynnissä, hyvä ilma ja ruoka valmiina pöydässä? Jos osuu uutinen silmään siitä mitä niille ehkä tapahtui, ilmoittele mullekin. (Kiinnostaa kauheesti) Niin ja päivittele nyt kuulumisias, joko kaipaat Fazerin sinistä, salmiakkia ja ruisleipää?
6th April 2007
Ai niin unohtu - From: Kuvia kuvia kuvia
Sinealla oli 2.4 (3v ) synttärit ja Ronilla 11.4 ( 5v ) jos haluat lähettää vaikka niille kortin.
6th April 2007
Hyvä pääsiäistä - From: Kuvia kuvia kuvia
Hyvää pääsiäistä toivottaa koko valkealan poppoo. P.S. jos näkyy siellä päin saippua kuplia niin ne on Ronin puhaltamia, se ihmetteli pari päivää sitten kun puhalteli kuplia että meneeköhän nämä Mariannelle asti jos hän puhaltaa:) Sanottiin ett kyll ne menee ja ajatushan se on tärkein
3rd April 2007
essi
- From: Kuvia kuvia kuvia
no kuinkas paljon neidin omatunto pakotti maksamaan kyseisesta sapuskasta? :D ihana blogi. hauska lukee, ku et jaarittele!! ihanii kuvii. ma olin nii laiska kirjottaa. mahti reissulta kuulostaa. LISAA TEKSTIA niinkuin ois jo
31st March 2007
Tarja
Tule pois sieltä - From: Kuvia kuvia kuvia
Merja Suomessa, Annika ja Janne tulossa ja Juhakin tuli pois Kittilästä. Tuu pois sieltä! Ei vaineskaan. Kivalta sun reissu on kuullostanut ja upeita kuvia. Muista tyttö syödä mitä eteen tulee.
25th March 2007
Janne & Annika
Terveisia - From: A land downunder
Terveisia Mauritiukselta.... Pari paivaa on oltu ja pari viikkoa on viela edessa. Lamminta on +30 ja hienoja maisemia riittaa. Koitahan kirjotella useemmin sita blogia. t:Janne (serkku) & Annika
25th March 2007
Thaimaa - From: A land downunder
Thaimaassa ollan, mina ja Vidar. Tarkemmin Phi Phi saarella. Vidar suoritti 3 paivan sukelluskurssin ja mina lohoilin ranalla ja uin, uin ja uin. Nyt siirrymme Rai Lai saarelle, jonka pitaisi olla erilainen kuin tama. Oltiin ensimmaiset 4 paivaa Patong beachilla (bailaamassa). Aniika ja Janne ovat Maurituksella. Niin etta MISSAS sina olet.... Muitten olinpaikka suurin piirtein tiedossa.
13th March 2007
paula
- From: A land downunder
Heippa!Hyvä kun otat välillä iisimmin,löhöile ja lueskele se tekee hyvää,meinaan vaan et iskäs on vähän antanu kommenttei bailaamisest?Täällä on nyt hieno ilma aurinko paistaa ja sillai.Oltiin vkonloppuna pilkillä Ullan ja Jukan kans mä ja Jarmo saatiin kaloja muut ei heh,heh!!Meen huomenna duunikavereiden kans syömään Zetoriin ja vietetään vähän iltaa siellä.Kaikki on ihan ok!Hepe on ihan yhtä uuno kuin ennenkin ja Iines vetelee turpiin sitä mennentullen eli mikään ei ole muuttunut!Terkkuja Iskältä! Heips!
9th March 2007
Matka jatkuu - From: A land downunder
Seurailen kartalta, missä olet menossa eli tällä hetkellä Australian itärannikon puolessa välissä. Missä ja milloin meinaat pysähtyä pitemmäksi aikaa?
4th March 2007
- From: A land downunder
Lapsilta halit takaisin tätille. Ovat harjoitelleet pää alaspäin olemista, "niin kuin Mariannekin" :D Pidä huoli itsestäs ja käytä mahdollisuutesi maailmalla hyödyksi. Jäädään odottelemaan kuvia.
17th February 2007
Marko
- From: Kokoava kokonaisuus!
Morjens! Juttelin äsken puhelimessa Ellun kanssa ja se oli kuullut Ylen uutisista että tänään on jonkun kalenterin mukaan sinun nimipäivä. En tiedä on viktoriaaninen, juliaaninen vai joku muu. Että onnea vaan ja toivottavasti sulla on kaikki hyvin siellä. Yritä kirjoittaa juttuja useammin jos voit, niin tietää että kaikki on teillä siellä kunnossa.
14th February 2007
Käly
Klo 23.00 Suomen aikaa, vielä ehtii... - From: Kokoava kokonaisuus!
Hyvää ystävänpäivää!
14th February 2007
Merja
Päivät - From: Kokoava kokonaisuus!
HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE SINNE KAUKO-ITÄÄN, MISSÄ LIENETTEKIN (myös blogin lukijoille Ystävän päivää).
8th February 2007
paula
Yritystä riittää - From: Kokoava kokonaisuus!
Pistin sulle eilen viestii,en tiedä mihin meni vai kestääkö se sit vähän aikaa ennen ku näkyy blogissa?Hienot on maisemat ja on teillä sillä tosi kivaa,mutta muista nukkuakkin!Täällä pakkaset jatkuu!Iskältä terveisiä! Mennään la ja su pilkille jos pakkaset lauhtuu ja Ulla ja Jukka tulee meille Lauantaina viettää iltaa,lähtevät myös mukaan pilkille.Täällä kotona kaikki OK!Jatkahan lomailemist,heippa!
7th February 2007
Merja
Lisää kuvia - From: Kokoava kokonaisuus!
Hesassa -25 C. Saan ainakin pientä lohdutusta teidän kuvista.
5th February 2007
Marko
: - From: Kokoava kokonaisuus!
Morjens!!! Mahottoman hienoja kuvia olet ottanut. Kaikesta päätellen on ollut aika hienoa reissata siellä. Pikkasen olen kyllä huoleztunut siitä että lähes joka ruoka mitä olet kehunut pitää sisällään kanaa. Kuten varmasti tiedät Vietnam ei ole kuulu siisteydestään vaan siellä kanat ja ihmiset elvät kimpassa ja kun aasiassa niihin kanoihin on tarttunut tota nuhaa ja flunssaa niin varo sitä. Elikkä katso jos voit, onko niillä kanoilla kaulaliinoja tai nessu pakettia lähistöllä ennen kuin syöt niitä. Pidä hauskaa ja nautiskele. P.S. annoin Jackylle myös tän blogin osoitteen.
5th February 2007
Merja
Mielenkiintoista - From: Kokoava kokonaisuus!
Tervehdys Kiva lukea, mitä kaikkea olette tehneet siellä ja paljon olette ehtineetkin. Olkaa varovaisia kun ajelette moottoripyörillä/skootterilla (tätiä pitää uskoa), vaikka ne ovatkin kätevin liikumismuoto. Vaatteista, minäkin teetin Hoi Anissa yhdet puuvilla tai pellava housut (en muista kummat), mutta, mutta ... pesin eka kertaa Suomessa; ja hups, olivat 30 cm lyhkäisemmät. Kutistusprosentti vähän toista, mitä Suomessa sallitaan.
4th February 2007
käly(nen) taas :)
Kuulumisia - From: Kokoava kokonaisuus!
Kiva kuulla, että kaikki on OK ja hauskaa on ollut. Meillä ei rakentaminen ole juuri edistynyt, se mitä ollaan ehditty siellä olla on mennyt lumitöiden tekemiseen, ihan kivasti on lunta piisannu. Huomenna on Runebergin päivä (tiesitkin sen tietysti) ja aateltiin leipoa torttuja lasten kanssa. Onko vielä mitään ikävä täältä kotomaasta vai vieläkö kuherruskuukausi matkan kanssa jatkuu? Vointeja! (ruoka on varmasti aivan mahtavaa, maistuis varmasti mullekin ja hinnatkin tuntus olevan kohdallaan)
29th January 2007
Henna
- From: Halong Bay / City
On teillä ollut aikamoinen seikkailu siellä Halong Bay:ssa. Pitänee ottaa vaan rennosti, kun matkan järjestelyt taitaa muuttua vähän väliä :) Hyvä lukea siun kommentteja, niin tietää, mitä on edessä, jos sinne päin tulee lähdettyä. Täällä Joensuussa on vihdoinkin kunnon talvi - ihana pakkanen ja auringon paiste. No, ehkä olisin mielummin siellä, mutta menettelee tämäkin, kun ei ole enää loskakelit. Pidettiin viikonloppuna tuparit. Huh, nyt on koti valmis - eihän siihen mennyt kuin 5kk...
27th January 2007
Halong Bay - From: Toinen päivä Aasiassa
Joo, käytiin tosissaan moisella veneretkellä, ongelmitta toki tämäkään ei sujunut, perus Aasialainen säätö! :D Noh, loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt takas Hanoissa yksi yö ja huomenna bussilla lämpimimmille laitumille etelään. Bussilla kuljetaan ja stopaillaan välillä. Hinta Hanoi - HCMC noin $22, eli sopiva reppubudjetillemme. :) Lisää juttua ja kuvia kuhan saan nukuttua!!
26th January 2007
Puhun ihan höpöjä - From: Toinen päivä Aasiassa
Onneks tulee viikonloppu, koska kirjoittelen mitä sattuu. Väli Nha Trang - Na Dang junalla 10 tuntia. Na Dang - Hanoi paljon pitempi; me lennettiin.
26th January 2007
Ontto vuori - From: Toinen päivä Aasiassa
Tehkää Halong Bayssa veneretki kalkkikivisaareen, josta koko paikkakunta on kuuluisa. Onttoja sisältä eli vähän toista kuin mökkirannan saaret, jossa muuten oltiin viime viikonloppuna hiihtämässä (-19 C). Kun me oltiin siellä, me käytettiin yöjunaa pitemmillä siirtymätaipaleella. Kuljettiin etelästä pohjoiseen ja esim. Na Trang - Hanoi yöjunalla n. 10 tuntia (muistaakseni), joten paljon mukavampi kuin istua bussissa, jos sillä välillä ei halua poiketa jossain. NAUTTIKAAAAAAAAA.
24th January 2007
tuitui
vege ruokkis.. - From: Vihdoinkin Vietnamissa!
no vege ruokavalio on tällä hetkelle suhtellisen pitkälle asti, sillä lintuinfluenssa on puhjennut Aasiassa taas.. Mutta ihanaa ruokaa täällä riittää oli sitten millä valiolla vaan! :) terkkui kotiin kaikille <3
24th January 2007
meri
. - From: Vihdoinkin Vietnamissa!
Ih-ih-ihanaaaa! Mahtava matka teillä ja tosi hienoa kun jaksat pitää tätä blogia näin ahkerasti. Voi olla vähän kuin jäniksenä matkassa mukana, kiitos :) Nauttikaa ja pysykää terveinä. Onko nyt vege ruokavalio?
19th January 2007
Marko
Onnea matkaan - From: Tulisipa jo lauantai..
Vai huomenna lähdet sinne minne kukaan muu meistä ei ole aikaisemmin uskaltanut!!, tai taidat jo olla siellä kun tätä luet. Pidä itsestäs ja omaisuudestas huoli siellä, on vaikea saada sinne uusia kortteje yms. Me täällä, vuoroin pakkasessa ja vuoroin loskassa haaveilemme rannoista, lämmöstä ja kaikesta muusta, mistä sä taas pääset nauttimaan. Pidä hauskaa ja nauti. P.S Näytettiin Ronille kuvaa siitä rannekkeesta. Pojan naama levis isoon hymyyn ja sanoi että " hei toihan on se mun tekemä. On aika hieno mut oli se aika vaikea tehdäkin"
17th January 2007
Käly
Jaiks. - From: Tulisipa jo lauantai..
Mä rupeen empatia jännittään teidän seuraavaa siirtymää. Ja toisekseen on todella hävytöntä kertoa noin yksityiskohtaisesti mistään herkkujälkkäreistä, kun toiset on täällä kaukana niistä ja vielä hemuttelulakossa (tai pitäs). Syö torstai-iltana pari lusikallista mun herkuttelun muistolle :) Buon appetito! Löysin suakin ehkä kiinnostavan nettisivun käy kattomassa www.anythingleft-handed.co Täytyy mennä rakentaan palapeliä, mua kiskotaan jo tuolilta. Lycka till.
13th January 2007
Kerti
Moi! - From: Päivitys!
Moikka! Hei jos tarttet viel jotain apua pankkiasioissa niin mailaa mulle etunimi.sukunimi@nordea.fi :D voin koitta auttaa!
12th January 2007
Merja
Perästä tullaan.. - From: Päivitys!
Minua piristi kummasti, kun tilattiin lennot Phuketiin (minä+Vidar). Ostettiin vain lennot 15.3 ja paluu 30.3. Katsotaan sitten, pysytäänkö Thaimaassa vai käydäänkö jossain muuallakin. Hotelleja ei ole varattu, joten "vapaus" mennä minne haluaa. Sinä oletkin silloin jo Austraalian puolella.
tuitui
Torakat - From: Uuden vuoden jälkeistä elämää..
Pitää ostaa sellaista juttua, mikä laitetaan seinään ja se värisee niin että torakat ei tule. Siinä on samalla sellai karkoitetta :)
Merja
Vietnamissa torakoita - From: Uuden vuoden jälkeistä elämää..
Heissan, Ei varmaan ainoa paikka maailmassa, missä torakoita, mutta ainoa paikka maailmassa Halong Bay, missä ne oli MINUN sänkyssä....
laura
MOI! - From: Uuden vuoden jälkeistä elämää..
iskä eilen sano just et tääl on ihan englantilainen talvi, joten voin kätevästi kuvitella millaista teillä on siellä. tosin ehkä vähän jännempää! eiks puupilla oo omaa blogia? ootan koko ajan et voi kun kirjottaisit lisää, tosi kivaa lueskella teiän seikkailuja. hauskaa viikonloppua sinne! :)(:
4th January 2007
Matkailija Marianne - From: postia postia
Moikka, kaikki sukulaiset ja muutkin kommentoineet henkilöt! Kaikki on tullut perille, mutta ne on mennyt niihin päiväkohtiin mihin olitte ne kirjoittaneet. Eli jos kirjoititte mulle silloin kun olin vielä suomessa se on mennyt sen kirjoituksen kohtaan! :) Eli siis kaikki on tullut perille! eI HÄTÄÄ...
Tarja
Tarja täti - From: postia postia
Moips! Yritin jo kerran... minne lie bittiavaruteen menny mun jutut. Kuulosta sun jutut ihan jees männä viikolla. Serkut + Annika back Suomessa.
Erja
Jokohan nyt onnistuisi - From: postia postia
Tämä on en tiedä monesko kerta...apuuvaa...saada yhteyttä. Toivottavasti nyt onnistuisi..Kiva lukea sun tekstejä ja tietää, että kaikki sujuu hyvin..ja serkutkin kävi..ja hauskaa näytti olevan..kuvien perusteella..jatka samaan malliin!
Erja
Toisen sukulaisen harjoittelu - From: Liverpool
Olen "mielestäni" lähettänyt about 3 (matkatoivotukset, joulut ja uudetvuodet) viestiä, mutten nähtävästi onnistunut..heh heh...oikein oikein hyvää matkaa..olethan varovainen...mutta pidä hauskaakin!!!
2nd January 2007
Henna
Moi! - From: Liverpool
Hyvää uutta vuotta! Ihanaa, kun jaksat kirjoittaa noin ahkeraan. Me ollaan saatu remontti kohta puolin valmiiksi. Otettiin Nelli meille asustelemaan. Se on onnellinen, kun sen ei tarvii olla ulkona kopissa. Sit se kayttää vielä minua lenkillä 3 kertaa päivässä, niin en pääse laiskistumaan ;)
28th December 2006
Vidar
Oslo - From: Liverpool
Now you have got visitors, have you? I got the rest of the family here with me in Oslo. Except Tarja, someone has to stay in Finland to. Don't know about you and ya visitors, but mine brought TIN! What should I do with that? Some odd finnish tradition is it? And what about the big spoon? Do I have to do something with that to?
23rd December 2006
essi
töttöröö - From: Liverpool
ihanaa! kuulostaa sika hyvältä! mä ostasin sellasen paidan joss aon hirvi ja lukee "hirveä ikävä". kun ei tääl eteläsuomessa näy hirviä :( buu! hyvää juulia ja kivoja bailuja, olkaa nätisti!
23rd December 2006
- From: Liverpool
miks mua itkettää joka kerta ku luen näitä :D ihanaa kun teillä on näin tosi kiva vuosi tulossa, nauttikaa täysillä! puupille miljoonittain haleja ja pusuja ja HYVÄÄ JOULUA! <3
22nd December 2006
Marko
Missä päivitys - From: Kohta lähdössä!
MITÄ!!! Kaks päivää menny eikä ole päivitetty? Ei vaineskaan, toivottavasti matka sujui hyvin. Huomenna lähdetään Vantaan kautta kohti kohti Havisevaa ja joulun viettoa. Käydään moikkaamassa Faijaa ja Paulaa, Jackyä ja mikäli aikaa jää, niin Merjaa ja Tarjaa. Vietä hauska hauska joulu ratkiriemukas uusi vuosi, pieni ikävä on jo nyt T: veljesi ja koko perhe
22nd December 2006
Paula
IKÄVÄ! - From: Kohta lähdössä!
Nyt mä täällä harjottelen tätä,joop???Hyvää Joulua sulle ja Hauskaa Uutta vuotta 2007!t.Isukki,Paula,Iines ja titenkin Heppuli!
20th December 2006
Merja
Meni harjoitteluksi - From: Huomenna lähtö!
No hei ja onnea ruotsin tenttiin. Eka kerta kun käytän tätä (sukulainen) tai pakko myöntää, kirjoittelin jo yhden, mutta minä en ainakaan sitä kirjoitusta näe. Hyvää matkaa ja joulua. Katso ensi viikolla Liverpooliin tulijoiden perään. t. merja
20th December 2006
Merja
Antoisaa matkaa - From: Huomenna lähtö!
Onnea (jos se nyt onnella paranee) ruotsin tenttiin ja hyvää matkaa. Harjoitelen nyt tätä blogin käyttöä (eka kerta ja vielä sukulainen). Katso sitten ensi viikolla niitten Liverpoolin tulijoiden perään. t. merja
19th December 2006
laura
hyvää matkaa - From: Huomenna lähtö!
Pidä huolta itsestäsi. Oli ihanaa nähdä vielä ennen ku lähdet! Rakastan sua ihana ystäväiseni, oikein hyvää joulua ja ikimuistoista seikkailua!

« back 1 next »